MACD B Osma-indicator voor Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. MACD B Osma-indicator voor Meta Trader 4
  2. Voordelen en nadelen van het gebruik van de MACD B Osma-indicator voor Meta Trader 4

De MACD B Osma-indicator Voor Meta Trader 4 is een indicator dat zijn primaire functie voor de handelaar is om divergentie te detecteren over prijsactie. Deze indicator is gebouwd op 2 van de beste indicatoren die beschikbaar zijn voor een handelaar om divergentie te detecteren, die op zichzelf prima divergentie kunnen detecteren en die gedurende langere perioden door divergentiehandelaren zijn gebruikt. Vandaar dat deze indicator kan worden beschouwd als de koning van de divergentie. Verschillende voordelen kunnen gemakkelijk worden afgeleid uit het gebruik van deze zeer unieke indicator. Sommige van deze voordelen worden hieronder beschreven en besproken.

FREE MACD B osMA Indicator

Download the FREE MACD B osMA Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Voordelen en nadelen van het gebruik van de MACD B Osma-indicator voor Meta Trader 4

Een van de eerste belangrijke en duidelijke voordelen die het vermelden waard zijn, is dat deze indicator foutloos afwijkingen in de actie detecteert. Het heeft een uitzonderlijk onderscheidend vermogen om divergentie te detecteren en traders te helpen bij het begrijpen van de omkeringen die deze verschillen met zich meebrengen en biedt hen de mogelijkheid om zulke omkeringen in prijsacties te verhandelen. Dit betekent dat de indicator vrij winstgevend kan worden gebruikt door elke handelaar die in om het even welke valuta op een valutapaar of handelsactiva handelt om divergentie binnen het valutapaar of handelsactiva op te sporen.

Een ander bijkomend voordeel is dat de MACD B Osma-indicator voor Meta Trader 4 een zeer stabiele en efficiënte indicator is. De twee indicatoren waarop het is gebouwd, zijn al langere tijd bekend om al zeer stabiele indicatoren te zijn die afwijkingen al zeer goed kunnen detecteren. Deze indicator is dus ook erg goed in het vinden van prijsverschillen en zou waarschijnlijk sneller en betrouwbaarder reageren dan enige andere divergentie-indicator die momenteel op de markt is.

De MACD B Osma-indicator Voor Meta Trader 4 wordt gebruikt om prijsomkering te herkennen. Dit betekent dat handelaren die omkeringen ruilen en prijsstrends vervagen, deze indicator actief kunnen gebruiken om naar punten in valuta's en handelsactiva te jagen waar de valuta's of handelsactiva op het punt staan te worden teruggedraaid. Dit kan de handelaar in staat stellen om elke handelsdag verschillende kansen te zien waar de koersen van valuta's of handelsactiva op het punt staan te worden teruggedraaid en zeer snel van deze te kunnen profiteren. Dit kan de prestaties van de handelaar ten opzichte van andere indicatoren aanzienlijk verbeteren om divergentie te voorspellen, omdat de handelaar weet dat hij of zij een van de beste divergentie-indicatoren gebruikt.

De signalen geproduceerd door de MACD B Osma-indicator voor Meta Trader 4 zijn gebaseerd op de pieken en dalen van prijsactie en ook op de pieken en dalen van de indicator zelf. Dit betekent dat de divergentiesignalen door de indicator worden geproduceerd zodra er een verschil is tussen de pieken van de indicator en de toppen van de prijs of wanneer er een verschil is tussen de troggen of de indicator en de dieptepunten van de prijs. Op deze manier zou een handelaar meer bewust moeten zijn van die bewegingen die plaatsvinden bij de pieken en dalen van de indicator, omdat deze vaak het einde van trends aangeven.

Handelen met behulp van de MACD B Osma-indicator Voor Meta Trader 4 kan ook worden samengevoegd met pure prijsactiehandelaars die de indicator kunnen opnemen wanneer zij beslissingen nemen om een trendlijnonderbreking of een bereik te kopen of verkopen. De waarheid is dat meestal in de prijsgrafieken de prijs vaak een aanwijzing achterlaat over wat het vervolgens gaat doen, waar het volgende uitbarst en waar het vervolgens zal komen. Traders vinden toevallig de meeste van deze aanwijzingen pas laat nadat de prijsactie al is geëindigd.

Als de handelaar zich meer bewust kan zijn van wat de grafieken tijdens de handelsdag doen, zal hij of zij merken dat er bepaalde tijden in de markt zijn wanneer de prijs een kristalheldere, duidelijk-als-dag soort signaal voor handelaren oplevert. die actief toekijken. Dit soort signalen kunnen veilig worden verhandeld omdat ze ook uitstekende resultaten opleveren, hoewel ze de handelaar nodig hebben om zijn aandacht gedurende de meeste handelsdagen op de hitlijsten te houden, omdat niemand zeker weet wanneer een van deze bewegingen plaatsvindt. waarschijnlijk zal plaatsvinden en alleen die handelaren die volledig op de hoogte zijn en geduldig op de markten wachten zullen direct van dergelijke bewegingen profiteren.

Het beste type signalen geproduceerd door de MACD B Osma-indicator Voor Meta Trader 4 wordt vaak geproduceerd wanneer de indicator wordt gebruikt op de hogere, meer stabiele tijdsschema's zoals het tijdskader van 1 uur en daarboven. Dit kan de handelaar helpen om prijsverschuivingen en valse zetten te vermijden die die handelaren in de lagere tijdsblokken echt kunnen hinderen. Zodra een handelaar wennen aan hoe betrouwbaar de signalen geproduceerd door deze indicator zich in het hogere tijdsbestek bevinden, zou de handelaar dan niet opnieuw willen teruggaan naar het gebruik van de indicator op de kleinere tijdframes.

Uit de resultaten van de backtest blijkt dat de bewegingen die worden gegenereerd door de handel in divergenties gemiddeld beter zijn dan de zetten van trendvolgers. Dit bewijst een lange weg om te laten zien dat de handelaar met deze indicator effectief veel winst kan maken op de markten in vergelijking met wanneer de handelaar alleen signalen op trendingmarkten volgt, aangezien de markt ongeveer 72% van de tijd varieert en trends alleen over 28% van de tijd en de meeste divergentiehandel vinden meestal plaats aan de uiteinden van trends wanneer de prijsactie versleten is en de markt varieert of bijna varieert.

Ten slotte kan handelen met de MACD B Osma-indicator voor Meta Trader 4 echt heel winstgevend zijn voor de handelaar, omdat hij of zij de indicator kan gebruiken om omkeringen in de prijs te herkennen en de nieuwe trends die beginnen als gevolg van deze omkeringen in de prijs, ongeacht van hun vaardigheidsniveau en technische analyse vermogen. Dit betekent simpelweg dat een handelaar überhaupt de indicator snel op zijn chats kan zetten en meteen divergentiemogelijkheden kan detecteren tijdens het verschijnen op elke handelsdag.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.