Madlen_5_0 Indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. Madlen_5_0 Indicator voor MT4
  2. Enkele van de grote voor- en nadelen van het gebruik van de Madlen_5_0 Indicator voor Meta Trader 4 Charting Platform

De Madlen_5_0 Indicator voor MT4 is een indicator die is gebouwd voor het chart- en handelsplatform van Meta Trader. De Madlen_5_0-indicator voor het Meta Trader 4-kaartplatform is gebouwd voor de handelaren die het kaartplatform voor al hun dagelijkse technische analyses van hun gekozen valutaparen en handelsactiva hebben en voor handelaren die het kaartplatform gebruiken om actief handelsbeslissingen te nemen tijdens de handelsdag.

De Madlen_5_0-indicator voor het Meta Trader 4-kaartplatform is ook geschikt voor alle handelaren die het kaartplatform gebruiken voor al hun grafieken van alle tijdframes waaruit de valutaparen en handelsactiva bestaan die de handelaar tijdens de handelsdag heeft gekozen . De Madlen_5_0-indicator voor het Meta Trader 4-kaartplatform is gebouwd op basis van de Fibonacci-principes en de Fibonacci-tool die de hoogtepunten, dieptepunten en prijsaanpassingen meet.

Handelaren die de Madlen_5_0-indicator voor het Meta Trader 4-kaartplatform gebruiken, zouden het heel gemakkelijk vinden om prijsbewegingen te meten en ook retracements en prijsomkeringen te identificeren op basis van het einde van de retracement en de exacte punten waar deze retracements tijdens de handelsdag zouden kunnen eindigen. Handelaren die de indicator gebruiken, zouden ook andere handelsvoordelen en inzichten kunnen ontlenen aan het gebruik van de indicator en sommige van deze inzichten worden als volgt uiteengezet en uitgebreid besproken.

FREE Madlen_5_0 Indicator

Download the FREE Madlen_5_0 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele van de grote voor- en nadelen van het gebruik van de Madlen_5_0 Indicator voor Meta Trader 4 Charting Platform

Een van de eerste grote voordelen van het gebruik van het Madlen_5_0 Indicator For Meta Trader 4 Charting Platform dat de handelaar waard is om te vermelden, is dat hij of zij in staat zou kunnen zijn om de exacte punten te identificeren waar de prijs waarschijnlijk naar terug zou gaan op basis van de Fibonacci-ratio's.

Dit betekent dat de handelaren die het Madlen_5_0 Indicator voor Meta Trader 4 Charting Platform aan zijn of haar handelsgrafiek hebben bevestigd, precies kunnen identificeren wat de Fibonacci-rantsoenen in de prijs zijn, met name van toepassing op een bepaalde beweging. Dit zou de handelaar dan helpen om de exacte positie te bepalen waar een dergelijke prijsbeweging waarschijnlijk opnieuw zal beginnen nadat een herroeping of terugtrekking van de prijs plaatsvindt.

In de prijs zijn er trends die naar boven of naar beneden bewegen. De trends bestaan vervolgens uit golven die ofwel in dezelfde richting bewegen als de trend of in de tegenovergestelde richting van de trend. Deze golven die in de tegenovergestelde richting van de trend bewegen, staan bekend als de retractiegolven en deze retractiegolven kunnen in kaart worden gebracht met behulp van de Fibonacci-ratio's.

Deze Fibonacci-verhoudingen die ook worden gebruikt door het Madlen_5_0 Indicator voor Meta Trader 4-kaartplatform om de retraceringsbewegingen in kaart te brengen, worden vervolgens gebruikt om precies te bepalen waar de prijsbeweging idealiter zou moeten eindigen, evenals het exacte punt waar deze uiteindelijk terugkeert.

Het is erg belangrijk om deze omkeerpunten exact te identificeren en onmiddellijk in de prijs te voorkomen, omdat het de handelaar kan helpen handelsbeslissingen te nemen die hem of haar in staat zouden stellen winstgevend te zijn op basis van dergelijke omkeerpunten in de prijs. Dit geeft de handelaar de mogelijkheid om de exacte richting te kennen waar de koers naartoe gaat, zelfs voordat deze in deze richting begint te bewegen en ook om te profiteren van de nieuwe prijsrichting door transacties in te voeren die zijn uitgelijnd in deze nieuwe prijsrichting.

Dergelijke handelsmogelijkheden hebben vaak de beste kansen op succes in de prijs, omdat ze gebaseerd zijn op de koers die terugkeert naar de oorspronkelijke richting van de oorspronkelijke impuls in de markt. Dit zou de handelaar dan helpen om aan het einde van de week of maand winst te maken uit zijn of haar handel.

Een ander voordeel van het gebruik van de Madlen_5_0-indicator voor het Meta Trader 4-kaartplatform is dat het de handelaar kan helpen automatisch te weten wat de maat van een prijsbeweging is zodra de prijs zich op de markt ontwikkelt. Dit betekent dat de Madlen_5_0-indicator voor het Meta Trader 4-kaartplatform de handelaar kan helpen door automatisch de lengte te meten van elke beweging die in de prijs plaatsvindt terwijl het probeert te meten wat de Fibonacci-verhoudingen van die prijsbewegingen zijn.

Als de indicator nauwkeurige aflezingen moet krijgen, zou deze in eerste instantie ook een nauwkeurige meting van de koersbeweging tijdens de handelsdag moeten krijgen. Daarom kan de handelaar de gemeten prijsbewegingen vervolgens gebruiken om een winstdoelstelling te projecteren voor de volgende prijsgolf op basis van het ABCD-prijspatroon in de markten. Dit ABCD-prijspatroon is eerst een logica die probeert een verband te zien tussen de afzonderlijke golven die een trend in de markt vormen.

De logica gaat vervolgens verder en stelt dat de grootte van de initiële golf kan worden gemarkeerd met punten A voor waar het begon en punt B voor waar het eindigde. Nadat actief een prijsvermindering heeft plaatsgevonden, is de grootte van de volgende beweging vaak dezelfde als de grootte van de eerste beweging en als deze volgende golf is gemarkeerd als C voor waar het begint en D voor waar het eindigt, bestaat er een relatie tussen dergelijke prijsbewegingen.

De relatie tussen deze beide prijsbewegingen wordt gemeten door AB = CD. Dit betekent en kan eenvoudig worden geïnterpreteerd door te zeggen dat de grootte van de eerste beweging in de prijs vaak gelijk is aan of groter is dan de grootte van de volgende beweging in dezelfde richting. Wanneer de handelaar deze relatie leert, kan hij of zij dit verkregen inzicht gebruiken om die kansen te zoeken die de handelaar als winstgevend kan beschouwen.

De handelaar moet dit idee vervolgens op dergelijke kansen toepassen om goede handelsconfiguraties te krijgen die de handelaar gemakkelijk geld kunnen verdienen tijdens de handelsdag terwijl hij of zij handel op de markt neemt. De handelaar moet er vervolgens voor zorgen dat hij of zij dit handelsvoordeel consequent gebruikt naarmate hij zijn handelsaccount groeit.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.