MadroGoldenFilter-indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. MadroGoldenFilter-indicator voor MT4
  2. Enkele voor- en nadelen van het gebruik van de MadroGoldenFilter-indicator voor MT4

De MadroGoldenFilter-indicator voor MT4 is een op Meta Trader 4 gebaseerde indicator die is gebouwd op de Momentumindicator, de indicatoren voor het voortschrijdend gemiddelde, de relatieve sterkte-index en de indicatoren voor de gemiddelde richtingindicatie en die alle tijdframes en valutaparen in de markten kunnen gebruiken.

De handelaar kan veel inzichten in de markten verkrijgen door deze indicator te gebruiken en enkele van deze inzichten worden hieronder vermeld.

FREE MadroGoldenFilter Indicator

Download the FREE MadroGoldenFilter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele voor- en nadelen van het gebruik van de MadroGoldenFilter-indicator voor MT4

Een van de eerste grote voordelen van het gebruik van de MadroGoldenFilter-indicator voor MT4 is dat het een handelaar kan helpen om de algemene trendrichting bij het handelen te detecteren.

Dit houdt automatisch in dat de handelaar de indicator kan gebruiken om precies te zien in welke richting het valutapaar of handelsactiva waar de handelaar momenteel aan werkt, wordt geleid door het tijdsbestek waar de handelaar naar kijkt.

Dit betekent dat de handelaar vervolgens kan beslissen om betrokken te raken bij het nemen van transacties in die richting en het is dan gemakkelijker om transacties in die richting te vinden, aangezien de handelaar dan gemakkelijk transacties kan uitvoeren zodra hij of zij de algemene richting kent die de markt waarschijnlijk heeft wees op weg.

Dit is erg belangrijk omdat traders meerdere keren op de markt veel geld verliezen omdat ze ingaan tegen de algemene trend in de markten.

Dit betekent dat wanneer een handelaar niet goed is uitgelijnd in de juiste richting die de markt gaat, die waarschijnlijk wordt gevonden door naar de hogere tijdsbestekken te gaan om te zien wat de huidige trend is, de kans bestaat dat de handelaar tegen de huidige trend in gaat richting die de markt momenteel is op weg en loopt het risico aanzienlijk te verliezen als gevolg.

Een ander zeer belangrijk voordeel van het gebruik van de MadroGoldenFilter-indicator voor MT4 is dat het de handelaar kan helpen herkennen wanneer de markt net is omgekeerd. Dit betekent dat een handelaar die wil weten wanneer de markt omkeert, kan beginnen met zorgvuldig te kijken in welke richting de markt zich momenteel bevindt.

De handelaar kan dan zien hoe de omkering in realtime gebeurt, omdat de indicator zeer snel reageert op de prijs en direct van richting verandert om aan de handelaar aan te geven dat de marktrichting is veranderd.

Dit is erg belangrijk omdat een handelaar die niet weet wanneer een markt actief omgekeerd is, nog steeds transacties in de verkeerde richting zal volgen en hoe meer transacties een handelaar in de verkeerde richting neemt, des te meer handelaar verliezen ervaart als gevolg van handel tegen de markt.

Handelaren moeten daarom leren om hun transacties in de juiste richting op de markten af te stemmen door altijd toe te kijken om ervoor te zorgen dat de maker niet van richting is veranderd, wat altijd duidelijk zal zijn met de indicator, aangezien het zijn eigen richting zal veranderen zodra de maker verandert ook de richting van de markt.

Handelaren die de MadroGoldenFilter-indicator gebruiken Voor MT4 kan het nauwkeurigheidsniveau ervan drastisch worden verbeterd door grotere tijdschema-richtingen op te nemen in het besluitvormingsproces.

Dit betekent dat de handelaar op de grotere tijdsbestekken naar de markt moet kijken. De marktrichting in het tijdsbestek van de voorraad moet overeenkomen met het lagere tijdsbestek of het tijdsbestek waar de handelaar momenteel aan werkt, zodat de handelaar de handelaar kan nemen die hij of zij van plan is te nemen. Het moet worden gedaan in de richting van de grotere tijdskaders voor nauwkeurigheid.

De handelaar kan ook de indicator op de hogere tijdperken repliceren voor een nog betere analyse. De handelaar moet dan de signalen van de indicator op het hogere tijdsbestek lezen om beslissingen te nemen over de signalen van dezelfde indicator in het lagere tijdsbestek. Op die manier zorgt de handelaar er altijd voor dat zijn handelsbeslissingen te allen tijde altijd op elk tijdsbestek zijn afgestemd.

Omdat de MadroGoldenFilter Indicator voor MT4 een combinatie is van zowel de Stochastics Indicator, de Relative Strength Index en de Average Directional Index-indicatoren, combineert het al deze indicatoren samen in analyse om ervoor te zorgen dat de handelaar zich altijd aan de rechterkant van de markt bevindt en dat de handelaar altijd nauwkeurige signalen ontvangt wanneer deze indicatorsignalen samenkomen of worden gecombineerd.

De MadroGoldenFilter-indicator voor MT4 helpt traders ook kansen te vinden om in een trend te raken, zelfs als de trend al is begonnen.

Dit is meestal nadat de prijs een beetje heeft gedaald of na een retracement in prijs. De indicator creëert meestal nieuwe signalen na een dergelijke retractie om traders te helpen bij het betreden van trendmatige voortzettingstransacties in de richting van de markt.

Dit betekent dat de handelaar vervolgens elke keer dat de markt een beetje rust of winst wordt gemaakt door een aantal marktdeelnemers, verschillende keren aan zijn of haar positie toevoegt in lijn met de trend. Op deze manier kan een handelaar meerdere posities innemen, het totale risico verminderen tot een punt waarop ze niet met eigen geld op de markt spelen.

Op die manier kan de handelaar veel profiteren van een trend die hem of haar een klein aantal winsten zou hebben gegeven. Dit is hoe een handelaar transacties kan invoeren die in de richting van de trend zijn en die transacties op de juiste manier onderhouden. Een ander groot voordeel van het gebruik van de MadroGoldenFilter-indicator voor MT4 is dat het kan helpen om de handelaar lang in de trend te houden.

Dit betekent dat de handelaar niet bang hoeft te zijn voor de trendwijziging, omdat de markt deze meestal waarschuwt zodra zich een nieuwe trendverandering voordoet, zodat de handelaar onmiddellijk kan profiteren van zodra deze zich voordoet.

Dit is erg belangrijk omdat statistieken hebben aangetoond dat een gemiddelde handelaar minstens 70% van de tijd goed is in de richting van de markt, maar toch slaagt deze handelaar er niet in om geld te verdienen in de markten.

Dit betekent dat de handelaar goed kan gissen, maar nog steeds geen geld verdient, omdat hij of zij hun winnende transacties niet laat lopen en hun verliesgevende transacties zo snel mogelijk verlaagt. Dit is een uitgangspunt dat niet overdreven kan worden op de markten.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.