Verhoogde prijsindicator voor meta-handelaar 4Table Of Contents:

  1. Verhoogde prijsindicator voor meta-handelaar 4
  2. Voordelen van het gebruik van de vergrote prijsindicator voor MT4

De vergrote prijsindicator voor MetaTrader 4 is een zeer eenvoudige maar nuttige indicator die om een bijzondere reden is gebouwd. deze prijsindicator is gebouwd om handelaren te helpen precies te zien waar de markt zich op een bepaald moment bevindt. Dit betekent dat de handelaar op elk willekeurig moment naar zijn chatplatform kijkt, en de handelaar precies weet naar welke prijs het valutapaar of de handelsactiva handelen. Het gebruik van deze indicator is om zoveel redenen erg belangrijk en sommige worden hieronder beschreven.

FREE Magnified Market Price Indicator

Download the FREE Magnified Market Price Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Voordelen van het gebruik van de vergrote prijsindicator voor MT4

Het gebruik van de vergrote prijsindicator voor MetaTrader 4 is erg belangrijk, vooral voor handelaren die tijdens de handelsdag tegelijkertijd veel grafieken bekijken. Soms is al deze handelaren moeten zien is precies waar de huidige prijs is en niet veel scherm rommel. Deze indicator maakt het voor hen mogelijk om meteen in één oogopslag te zien wat de huidige prijzen dit volledig doen stoppen, zodat de handelaar zich kan organiseren en hem in staat stelt onmiddellijk naar alle andere paren en valuta's te kijken die hij mogelijk ook volgt.

Een andere zeer belangrijke reden voor het gebruik van de prijsmeter voor de vergroting van MetaTrader 4 is om handelaren een snel overzicht van de markt te geven. Dit is erg belangrijk voor die handelaren die waarschijnlijk nieuwsevenementen ruilen of die moeten zien wat de markt doet in termen van een black swan-evenement. Deze traders zouden alleen naar de markt moeten kijken en precies moeten identificeren welke prijzen het doen, webprijzen moeten identificeren en hoe de prijs zou kunnen reageren op wat er gebeurt, zowel naar boven als naar beneden. als de handelaar niet kan kijken en de prijs in één oogopslag kan zien, wordt hij moeilijk en omslachtig om tegelijkertijd zoveel valutaparen te volgen.

Nog een vijf voordelen van het gebruik van de prijsaanduider voor Vergrootglas voor MetaTrader 4 is dat voor handelaren met een visuele beperking of die niet zo scherp zijn als voorheen, ik hen hielp om niet precies de prijs van een handelsactief of valutapaar daar kijken en niet hoeven te spannen om de kleine te zien die op en neer bewegen op de kaart. Deze map bespaart u meer schade omdat de formulieren die door de prijsindicator worden gebruikt, goed leesbaar zijn en zelfs door de handelaar kunnen worden verhoogd als hij daarvoor kiest.

Het instellen van traders die candlestick-diagrammen niet nodig hebben voor de trainingscoördinatie, is om naar de prijzen te kijken voordat ze beslissen wanneer ze kopen en wanneer ze te verkopen kunnen profiteren van het gebruik van de prijsvergroteraanduiding voor MetaTrader 4, omdat ze alle 28 paren samen kunnen stapelen en gewoon kijk naar de prijzen gemaakt door de vergrotingsindicator. Dit helpt hen automatisch om een blik te werpen van valutapaar naar valutapaar, wild kijkend alleen naar hun prijzen en niet belemmerd door chatactie of heel voorzichtig te moeten kijken voordat ze precies kunnen zien waar de prijs is.

De vergrote prijsindicator is zodanig gecodeerd dat wanneer de prijzen met 1 pip omlaag gaan, deze een rode kleur vertoont, terwijl wanneer de prijzen met 1 pip stijgen, deze een groene kleur afdrukken. Hiermee wordt de handelaar onmiddellijk gewaarschuwd voor een nieuwe trendontwikkeling wanneer de kleur een tijdje aan een kant blijft hangen.

Een handelaar heeft bijvoorbeeld een diagram in de aanslag op een nieuwsevenement bekeken. Onmiddellijk nadat de nieuwsgebeurtenissen zijn gebeurd, begint de vergrote prijsindicator de kleuren aan te geven van welke richtprijzen de prijzen uitgaan, gebaseerd op hoe de prijzen reageren op het binnenkomende nieuws. Als de prijzen negatief reageren op het nieuws, ziet de handelaar onmiddellijk een ononderbroken rode kleur weergegeven door de vergrote prijsindicator. Als de prijzen trenden, ziet de handelaar onmiddellijk dat de indicator vooral een groene kleur laat zien en dit kan dienen als een indicatie van de richting waarin de prijzen onmiddellijk willen evolueren, zelfs voordat deze zichtbaar wordt voor handelaren die candlestick-diagrammen lezen.

Ten slotte, als een handelaar die de vergrote prijsindicator nodig heeft, deze gebruikt, wordt het een onmisbaar handelsinstrument omdat het een van die hulpmiddelen is die deel kunnen uitmaken van het arsenaal van een handelaar of een van die hulpmiddelen die degenen die het echt nodig hebben niet kunnen doen zonder dat het hen helpt om zeer efficiënt te blijven tijdens hun handelsdag.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.