MTF MACD X-indicator voor MT4

De MTF MACD X-indicator voor MT4 is een indicator die is gebouwd voor de handelaren die al hun dagelijkse technische analyses uitvoeren, alle tijdreeksen van hun geselecteerde en favoriete valutaparen in kaart brengen en handelsbeslissingen actief nemen tijdens de handelsdag. Het is een indicator die stabiel is en zijn signalen niet opnieuw schildert zodra de huidige kaars is gesloten.

De MTF MACD X-indicator voor MT4 is gebaseerd op de Moving Average Convergence and Divergence-indicator ( MACD ) en kan de handelaar helpen de signalen van verschillende tijdframes in de huidige grafiek waar de handelaar werkt, zichtbaar te maken.

De handelaar kan heel gemakkelijk meerdere invoersignalen, tradinginzichten en verschillende andere voordelen afleiden uit het gebruik van de MTF MACD X-indicator voor MT4 tijdens zijn of haar handelsdag. Sommige van deze handelsinzichten die de handelaar gemakkelijk kan afleiden, worden hieronder beschreven en besproken.

FREE MTF MACD X Indicator

Download the FREE MTF MACD X Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Enkele van de grote voor- en nadelen van het gebruik van de MTF MACD X-indicator voor MT4

Een van de eerste grote voordelen van het gebruik van de MTF MACD X-indicator voor MT4 voor de handelaar is dat het hem of haar kan helpen om snel de algemene trend over meerdere tijdframes uit de huidige grafiek van de handelaar te identificeren.

Dit betekent dat het heel goed mogelijk en gemakkelijk is voor de handelaar die de indicator gekoppeld aan zijn of haar huidige grafiek heeft om de signalen van de MACD te visualiseren van alle andere tijdframes op zijn of haar enkele grafiek alsof hij of zij fysiek toegang had tot de andere tijdframes en zonder dat hij of zij zichzelf hoeft te beklemtonen over het openen van andere grafieken voordat hij of zij de signalen van de andere tijdsbalk kan zien.

Dit is mogelijk omdat de opbouw van de indicator de handelaar de mogelijkheid biedt om alle verschillende tijdframe-signalen allemaal vanuit één subvenster van de huidige grafiek van de handelaar te bekijken.

Dit is erg belangrijk en kan de handelaar op zoveel manieren helpen. Een van de redenen waarom dit erg belangrijk is, is dat het voor de handelaar heel eenvoudig wordt om precies te weten wat de algemene richting is waar het valutapaar naartoe gaat op alle verschillende tijdframes.

Dit betekent dat, aangezien een handelaar in de juiste richting moet handelen, hij of zij vervolgens kan kijken naar de verschillende signalen van al deze verschillende tijdframes en als hij of zij merkt dat de signalen vergelijkbaar zijn, kan hij of zij dan weten dat de trend is uniform in één richting op het specifieke valutapaar waar de handelaar naar kijkt en daardoor weet de handelaar dat de valuta rendabel kan worden verhandeld.

Een andere zeer belangrijke reden waarom dit erg belangrijk is, is dat het de technische analysespel van de handelaar naar een hoger niveau tilt. Dit betekent dat de handelaar heel gemakkelijk veel nauwkeurigere handelsbeslissingen kan nemen in termen van de algemene trendrichting en wat die algemene trendrichting momenteel is.

De handelaar zou dan in staat zijn om zijn of haar technische analyse nauwkeuriger en met veel meer gemak uit te voeren dan ze zouden hebben als ze niet de MTF MACD X-indicator voor MT4 hadden om hem of haar te vertellen wat die algemene trendrichting was voor het hele analyseproces. Op die manier kan de handelaar zijn of haar handelsbeslissingen finetunen en veel nauwkeurigere handelsbeslissingen nemen die in overeenstemming zijn met de trend.

Een andere zeer belangrijke reden waarom de handelaar moet kunnen zien wat de andere valutaparen zeggen over de algemene trendrichting met behulp van de MTF MACD X-indicator voor MT4 is dat het de handelaar dan zou helpen om zijn of haar juiste lijn uit te lijnen handelt in de richting van deze algemene trend die de handelaar heel gemakkelijk kan ontdekken door te kijken naar de signalen gegenereerd door de MTF MACD X-indicator voor MT4.

Dit betekent dat de handelaar in staat zou zijn om transacties te plaatsen die veel nauwkeuriger zijn en dat hij of zij al zijn toekomstige handelsbeslissingen zou kunnen afstemmen op wat de huidige trend uit alle tijdkaders zegt.

Op deze manier zou de handelaar in staat zijn om ervoor te zorgen dat zijn of haar transacties perfect passen in de richting waarnaar alle verschillende tijdframes op dit moment verwijzen, aangezien deze richting de grootste kans van slagen heeft wanneer de handelaar er transacties in plaatst .

Dit zal de handelaar enorm helpen om de verliezen en enorme uitbetalingen die voortvloeien uit het plaatsen van transacties die niet goed aansluiten bij de algemene trendrichting, te voorkomen, omdat dergelijke transacties doorgaans veel grotere verliezen tot gevolg zouden hebben dan de handelaar zou hebben ervaren als hij of zij de handel in de huidige richting van de trend.

Dit is erg belangrijk voor de handelaar om te kunnen begrijpen wat er momenteel aan de hand is met de prijs. Een andere reden waarom dit erg belangrijk is, is dat het de handelaar kan helpen bij het verfijnen van de nauwkeurigheid waarmee hij of zij handelt in de richting van de trend gedurende de handelsdag.

Dit betekent dat de handelaar in staat zou zijn om precies vast te stellen wanneer de beste tijd om een transactie in de richting van de trend aan te vangen, is dat hij of zij op de juiste manier is afgestemd om winst te maken met zijn of haar handelen.

Dit is erg belangrijk, omdat het soms niet genoeg is voor de handelaar om de trend op zijn of haar huidige tijdschema te volgen, omdat hij of zij ook moet zorgen dat die richting ook overeenkomt met de andere richtingen van alle andere tijdsbestekken hierboven. huidige tijdsbestek.

De handelaar kan dit heel gemakkelijk doen, omdat hij of zij tijdens het kijken naar de signalen van de indicator kan zien wanneer de signalen van de indicator gelijk zijn op alle tijdframes en dit zou hem dan moeten helpen om zeer nauwkeurig in de trend te komen, omdat dit zou zijn de beste tijd.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!