Positieve volume-indexindicator voor MT4Table Of Contents:

  1. Positieve volume-indexindicator voor MT4
  2. Enkele voordelen en nadelen van het gebruik van de indicator voor positief volume-index voor MT4
  3. Sommige handelsideeën

De indicator voor het positieve volume Index voor MT4 is een op een meta-handelaar 4 gebaseerde indicator die werkt door prijsactie en uitwerking te analyseren wanneer het huidige volume op basis van de analyse toeneemt, en vervolgens de handelaar die de indicator gebruikt, op dergelijke wijzigingen attent maakt. Dit helpt de handelaar om op de hoogte te zijn van het ontwikkelen van trends en retracements in het valutapaar of handelsactiva waar de handelaar aan werkt.

FREE Positive Volume Index Indicator

Download the FREE Positive Volume Index Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele voordelen en nadelen van het gebruik van de indicator voor positief volume-index voor MT4

De indicator voor positief volume gebruiken Voor MT4 zijn handelaren zich zeer bewust van het ontwikkelen van trends in een markt, of het nu gaat om een omkering of een meer tijdelijke retracement in prijsactie. Dit kan de handelaar helpen om veel winstgevende transacties te doen door simpelweg de indicator te gebruiken.

Het is een agressieve tool omdat het de trader tracht te helpen nieuwe trends te ontwikkelen zodra de trend begint. Op die manier kan de handelaar deelnemen aan het vangen van nieuwe trends of retracements in prijs die feitelijk sneller tot winst leiden dan het volgen van de trend, aangezien de markten zeer snel reageren om onervaren handelaar bang te maken, zodat ze snel hun posities kunnen kotsen voor de meer ervaren handelaar om ze te kiezen up.

Omdat de indicator voor de positieve volumecijferindex voor MT4 zeer snel reageert op trendveranderingen, kan deze proberen een handelaar een trend te laten maken die nog niet te vroeg is ontwikkeld, maar dit gebeurt niet vaak.

Tijdens periodes van inactiviteit op de markten zijn de professionals meestal erg druk bezig posities te verzamelen voordat ze de prijs verplaatsen. Ze doen dit zeer zorgvuldig, zodat de detailhandelaar niet identificeert wat ze doen en niet meedoet in beweging. Gedurende deze periode drukt de indicator voor positief volume-index voor MT4 een zeer vlak signaal af met beide signaalleidingen.

Deze korte afvlakking van beide van de Positief Volume Index Indicator voor MT4's signaallijnen kan een signaal zijn voor de handelaar om voorbereid te zijn wanneer de prijs uit het nauwe bereik komt, omdat dit professionals kunnen zijn die proberen de prijs naar een ander gebied te verplaatsen en de handelaar die geïdentificeerd, kan deze stap er vervolgens van profiteren door ofwel de uitbraak uit die prijsklasse te kopen of verkopen met behulp van de Indicator voor de positieve volumelindex voor MT4.

Signalen geproduceerd door de Positief Volume Index Indicator Voor MT4 zijn doorgaans stabiel en kunnen worden verhandeld als een op zichzelf staand systeem, zolang de handelaar het mogelijk maakt dat elke sessie wordt afgesloten voordat hij of zij de transactie aangaat. Op die manier zijn de signalen al aanwezig nadat de kaars van dat tijdsbestek is gesloten en niet opnieuw worden geschilderd om de handelaar een nieuwe beweging op de volgende balk te geven.

De structuur van de indicator voor positief volume-index Voor MT4 betekent dat de kaart van een handelaar netjes en opgeruimd blijft, omdat de indicator in een afzonderlijk venster blijft. Dit betekent ook dat er voor de handelaar voldoende ruimte is om zijn of haar eigen analyse van prijsactie uit te voeren, aangezien de indicator prijsactie niet blokkeert of belemmert.

Analyse uitgevoerd met de indicator voor positief volume-index Voor MT4 in een omgeving met meerdere tijdskaders is het meestal veel beter dan alleen maar analyse op één grafiek, omdat het het nauwkeurigheidsniveau van de analyse drastisch kan verhogen door lagere tijdframe-transacties in de richting van het hogere tijdsbestek uit te lijnen. Dit kan de handelaar dan helpen om afstand te houden van transacties die tegen de algemene richting van de trend indruisen.

De positieve volume-indexindicator Voor MT4 biedt de handelaar ook uitstekende toegang tot trends wanneer de handelaar de kruising van de twee signaallijnen in de richting van de trend gebruikt als invoersignalen. Het stelt de handelaars in staat om posities toe te voegen als ze al in een transactie handelen in dat bepaalde valutapaar of handelsactiva of gewoon nieuwe posities innemen.

Verschillen in prijs vinden is heel eenvoudig wanneer de indicator voor positief volume-index voor MT4 wordt gebruikt, omdat deze van nature zijn richting verandert zodra de kracht van een trend begint te veranderen, wat ook een van de belangrijkste redenen is waarom traders nieuwe trends gemakkelijk kunnen vangen . Daarom kunnen traders in een uptrend bijvoorbeeld letten op wanneer de indicator voor het positieve volumecijfer voor de signaaltanden van MT4 begint weg te vallen ondanks stijgende prijzen of prijsverhogingen met hogere toppen.

Dit zou de aandacht van de handelaar onmiddellijk moeten trekken, zodat zodra een nieuwe trend zich begint te ontwikkelen, de handelaar zich bij de trend kan voegen door simpelweg een van de kruisen van de Positief Volume Index Indicator voor MT4's signaallijnen in de richting van de nieuwe opkomende trend te nemen.

Meer in het algemeen kunnen de signaallijnen worden gebruikt om de handelaar te wijzen op nieuwe handelsmogelijkheden. In een uptrend kan de handelaar bijvoorbeeld kruisen van de twee signaallijnen omhoog nemen als koopsignalen en in een neerwaartse trend kunnen traders ook kruisen van de twee signaallijnen naar beneden nemen als verkoopsignalen.

Een ander voordeel van het gebruik van de indicator voor positief volume-index voor MT4 is dat wanneer het een handelaar succesvol in een transactie betrekt, het de handelaar kan helpen de transactie aan te houden zolang de trend bestaat. Op die manier hoeft de handelaar niet bang te zijn om de trend te vroeg te verlaten, omdat wanneer de signaallijnen aangeven dat de transactie voorbij is, het zeer waarschijnlijk is dat de trendsterkte uitgeput is. Dit kan zeer voordelig zijn voor transacties die vaak erg bang zijn en daarom hun transacties te vroeg sluiten omdat ze bang zijn voor prijsomkering en ze nu de kleine winsten die ze hebben gemaakt verliezen.
Retracementtraders en -handelaren die actieve trends willen vervagen, kunnen deze indicator gebruiken om hen in staat te stellen gemakkelijk in die trends te stappen. Dit vereist echter een bepaald niveau van expertise en vaardigheid op de markten, aangezien beginners zeer waarschijnlijk in grote verliezen verzeild raken.

Sommige handelsideeën

Handelaren die de indicator voor positief volume-index willen gebruiken, kunnen voor MT4 eerst een nieuw gegeven in een hogere tijdframe-trend herkennen, vervolgens naar lagere tijdframes gaan en alleen signaallijnkruisen nemen in de richting van het hogere tijdframe-kruis.

Een ander handelsidee dat moet letten op vlakke periodes in de positiefvolume-indexindicator voor MT4 en wachten op prijsactie om uit deze perioden te breken en mee te doen in welke richting de uitbraak plaatsvindt, met behulp van de boven- of onderkant van het bereik als het stop-loss.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.