Power Wave Oscillator-indicator voor Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Power Wave Oscillator-indicator voor Meta Trader 4
  2. Enkele van de voor- en nadelen van het gebruik van de Power Wave Oscillator-indicator voor Meta Trader 4

De Power Wave Oscillator Indicator voor Meta Trader 4 is een indicator die is gebouwd op het Meta Trader 4-kaartplatform, dat handelaren kan helpen identificeren wanneer een trend met kracht beweegt. Het identificeert de trend die met kracht beweegt en drukt vervolgens histogrammen af waarmee de handelaar visueel meet hoeveel stroom de trend heeft, zodat hij of zij op de trend kan blijven of op zoek kan gaan naar een andere trend. De indicator biedt handelaren zoveel voordelen en een aantal van deze voordelen worden hieronder uiteengezet en besproken.

FREE Power Wave Oscillator Indicator

Download the FREE Power Wave Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele van de voor- en nadelen van het gebruik van de Power Wave Oscillator-indicator voor Meta Trader 4

Een van de grote voordelen van het gebruik van de Power Wave Oscillator Indicator voor Meta Trader 4 is dat het traders helpt om trends te identificeren die beginnen met power in hen. Dit betekent dat deze indicator een handelaar helpt de prijsstart snel in de markt te volgen en vervolgens heel lange staven in zijn histogram afdrukt om de handelaar een dergelijke trend te helpen opmerken.

Dit is belangrijk omdat de meeste keren nadat een markt is geëindigd en wil uitbreken in een nieuwe grote trend als er kracht uitbreekt en zodra de handelaar deze tijden kan herkennen wanneer de trendkrachtuitbarsting plaatsvindt, kan de handelaar dan deelnemen aan belangrijke trends, gewoon als ze op de markten beginnen. Dit betekent ook dat het voor de handelaar moeilijk zal worden om belangrijke trendbewegingen te missen als hij de indicator tijdens de handelsdag scherp in de gaten houdt.

Een ander groot voordeel van het gebruik van de Power Wave Oscillator Indicator voor Meta Trader 4 is dat het een golfachtige oscillator voor een prijs creëert elke keer dat een nieuwe golf van de trend begint. Dit bevordert uiteraard meerdere vermeldingen voor de handelaar, zodat hij of zij vervolgens in de trend kan komen door meerdere posities te gebruiken en hun winst te maximaliseren.

Dit betekent dat een handelaar gemakkelijk meerdere posities op een enkele transactie kan verzamelen als hij zorgvuldig de Power Wave Oscillator Indicator voor Meta Trader 4 in de gaten houdt, terwijl hij van nature hoogten en dieptepunten afdrukt tijdens een trend en een nieuwe golf van een trend kan afdrukken , waardoor de handelaar een toegangsmogelijkheid krijgt tot de trend. Dit is erg handig voor de handelaar en kan hem of haar helpen snel heel wat winsten en verliezen op de markten te verzamelen, zodat hij of zij maximale winst kan halen uit alle transacties waarin ze zich momenteel bevinden.

Een ander groot voordeel dat een handelaar kan halen uit het gebruik van de Power Wave Oscillator Indicator voor Meta Trader 4 is dat de handelaar het effectief kan gebruiken om prijsomkeringen te herkennen en op deze manier kan de handelaar veel winst maken met de zetten die werken. Dit betekent dat wanneer er een prijsomkering is, de indicator de handelaar kan helpen om dergelijke periodes te identificeren door meer golven af te drukken met behulp van het histogram in neerwaartse richting.

Dit zal de handelaar gemakkelijk helpen om te zien dat de trend in het huidige tijdsbestek dat hij actief is, actief omkeert. Een handelaar neemt bijvoorbeeld een koophandel en hij is momenteel ongeveer +150 pips, maar de handelaar weet niet dat er een dreigende staking in behandeling is. De trend keert plotseling om en de handelaar laat zijn transacties nog steeds lopen zonder te identificeren dat er een omkering is geweest.

Plots is zijn winst gedaald naar ongeveer 29 pips en de handelaar die waarschijnlijk net een stap naar voren heeft gedaan om hoi te zeggen tegen een buurman, is van streek en hij zit daar te kijken naar de grafieken die wachten op de verhuizing om van richting te veranderen. De beweging verandert helemaal niet van richting, maar gaat eerder omlaag in een duikend patroon en neemt de Trader uiteindelijk naar - 1,2 pitten. De handelaar is nu op die plek waar hij op dit moment spijt heeft waarom hij de handel niet heeft geknipt toen het 150 was of toen het 20 was, maar nu vastbesloten is, meer dan ooit dat hij winst zal maken op de markt, ook al is het 1 pip.

De handelaar kijkt vervolgens toe terwijl de handelaar hem uitschakelt voor een volledig percentage verlies. Hij is van streek en onrustig omdat hij niet wist wanneer de markt actief van richting veranderde of hij gemakkelijk winst zou hebben gemaakt of zelfs de hele positie had gesloten. Dit is het lot van de persoon die geen indicator heeft die hem kan vertellen wanneer een markt actief is teruggedraaid en dat is precies wat de indicator de handelaar helpt te doen: omkering van punten.

Nog een voordeelhandelaren die de indicator gebruiken, is dat de Power Wave Oscillator Indicator voor Meta Trader 4 ze gemakkelijk kan helpen om een hele trend te rijden. Dit betekent dat wanneer een nieuwe trend start, de indicator een nieuw signaal creëert en dat signaal niet verliest totdat de trend die ervoor heeft gezorgd actief is geëindigd. Dit betekent dat een handelaar die handel drijft op basis van die trend niet bang hoeft te zijn om geld te verliezen, omdat de indicator de Trader snel een verandering in trendrichting zal laten zien op het moment dat er een trendomkering is opgetreden, zodat de handelaar snel, vooral als de handelaar heeft momenteel winst.

Ten slotte kan de Power Wave Oscillator-indicator voor Meta Trader 4 traders ook helpen verschillen in prijsactie te herkennen. Dit komt omdat wanneer handelaren de prijsactie en de histogrammen van de indicator samen bekijken, zij zich gemakkelijk realiseren dat de histogrammen in dezelfde richting bewegen als de prijsactie.

Dit helpt de handelaar vervolgens om de tijdstippen te identificeren waarop het histogram en de pieken en dalen van het histogram niet samen in dezelfde richting bewegen of niet beide hogere hoogten of lagere dieptepunten produceren bijvoorbeeld. Dit zou dan een voorbeeld zijn van wanneer er een actieve divergentie is tussen het histogram en de prijsactie zelf en dan kan de handelaar een divergentiehandel in de tegenovergestelde richting van de prijs zoeken.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.