RAVI FX Fisher-indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. RAVI FX Fisher-indicator voor MT4
  2. Enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van de RAVI FX Fisher-indicator voor MT4

De RAVI FX Fisher-indicator voor MT4 is een indicator die is gebouwd voor handelaren die het grafiekplatform van Meta Trader 4 gebruiken om hun dagelijkse valutapaargrafieken uit te voeren, hun technische analyse en vervolgens handelsbeslissingen te nemen tijdens de handelsdag.

De indicator is gebaseerd op de indicator Moving Average en kan een handelaar helpen om tijdens de handelsdag winstgevende marktinvoeren te identificeren.

De handelaar kan ook veel inzichten ontlenen aan het gebruik van de RAVI FX Fisher Indicator voor MT4 om elke handelsdag handelsbeslissingen te nemen en enkele van deze waardevolle inzichten en voordelen worden uiteengezet en hieronder uitgebreid besproken.

FREE RAVI FX Fisher Indicator

Download the FREE RAVI FX Fisher Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van de RAVI FX Fisher-indicator voor MT4

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van de RAVI Fisher Fisher Indicator voor MT4 is dat de handelaar het kan gebruiken om zeer winstgevende inzendingen in een trend te herkennen. Dit betekent dat de indicator het voor de handelaar gemakkelijk kan maken om visueel te identificeren wanneer een markttrend zich vormt en om te profiteren van een dergelijke markttrend voordat deze afloopt of voordat deze zich in een nieuwe richting omkeert.

Dit is waar, omdat de indicator het visueel mogelijk maakt voor de handelaar om dit soort zetten te herkennen zodra ze zich voordoen of zodra een nieuwe trend begint tegen de prijs. De RAVI FX Fisher-indicator Voor MT4 wordt een lichtgroen histogram afgedrukt om een handelaar te laten weten wanneer het juiste moment voor een handelaar om in een transactie te stappen is.

Dit histogram bestaat uit de histogrambalken en een nullijn. De histogrambalken helpen de handelaar te vertellen of hij wel of niet een transactie moet aangaan en of hij moet kopen of zou moeten verkopen. Het doet het door boven of onder de signaallijn voor de handelaar af te drukken om vervolgens het handelssignaal te interpreteren en ervoor te kiezen om ermee in te ruilen of niet.

Telkens wanneer de indicator boven de signaallijn afdrukt, vertellen de histogramlijnen de handelaar onmiddellijk dat er een nieuwe aankoop is en wanneer het histogram onder de nullijn afdrukt, vertelt dit de handelaar onmiddellijk dat een verkoophandel in het spel is. Op deze manier is het heel gemakkelijk voor de handelaar om zeer winstgevende trading signalen te herkennen in de richting van de algemene trend in de markt.

Een ander groot voordeel van het gebruik van de RAVI FX Fisher Indicator voor MT4 is dat het de handelaar kan helpen bij het opsporen van divergentieopportuniteiten in de markten op welk valutapaar of handelsactiva waar de handelaar momenteel aan werkt.

Dit betekent dat wanneer een handelaar de indicator zorgvuldig in de gaten houdt, hij of zij onmiddellijk kan zien wanneer er een verschil is tussen de signalen die worden geproduceerd door de histogrambalken van de indicator en de prijsactie.

Dit is heel goed mogelijk omdat normaal gesproken de prijsactie samen met de balken van de RAVI FX Fisher-indicator voor MT4 beweegt. Dit betekent dat de hoogte- en dieptepunten van de prijs en die van de balken van de indicator relatief vergelijkbaar zijn.

Wanneer een handelaar bijvoorbeeld de manier ziet waarop de prijsactie samenwerkt met de histogrambalken die door de indicator zijn gemaakt, is het onmiddellijk gemakkelijk om te ontdekken dat wanneer de prijs een hogere hoogte bereikt, de indicator ook een hogere hoogte maakt en wanneer de prijs een lagere laag produceert de indicator histogrambalken die ook een vergelijkbaar lagere laag maken in het subvenster van de indicator.

De divergentie komt in het spel wanneer de hoge en lage wordt geproduceerd door de prijs niet erg lijkt meer op de hoogte- en dieptepunten die worden geproduceerd door de histogram balken van de indicator. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de prijs een hogere high produceert en de indicator produceert dan een lagere high in plaats van een hogere high, zoals de prijsactie. Dit wordt een divergentiemogelijkheid genoemd en kan zeer winstgevend zijn als het goed wordt verhandeld.

Een handelaar moet kopen wanneer er een bullish divergentie is en wordt verkocht wanneer er een bearish divergentie is. Er ontstaat een bullish divergentie wanneer de prijs een hogere high creëert, maar de indicator maakt ook geen hogere high met de balken van het histogram en zorgt in plaats daarvan voor een lagere high.

Dit zou voor de handelaar een onmiddellijke gelegenheid zijn om te verkopen of om verkoopmogelijkheden te zoeken met andere indicator- of signaalaanbieders. Een bearish divergentie wordt gevormd wanneer de prijs een lager dieptepunt vormt, maar de histogrambalken van de indicator vormen een hoger laag in plaats van een lager dieptepunt als de prijsactie deed.

Dit zou de handelaar een zeer winstgevende kans bieden om ofwel een zeer snelle verkoopshandel aan te gaan of om op zoek te gaan naar verkoopkansen of verkooptransacties te nemen, afhankelijk van andere indicatoren en signaalaanbieders die door de handelaar worden gebruikt.

Telkens wanneer een handelaar een van deze kansen op verschillen in handel opspoort, is het voor de handelaar dan van groot belang om snel een transactie in de richting van de handelsafwijking te plaatsen of om andere handelsmogelijkheden te zoeken in de richting van de verschillen met andere indicator of signaalaanbieders die mogelijk in dienst zijn van de handelaar.

De divergentie-mogelijkheden kunnen zich voordoen op elk tijdsbestek en valutapaar, maar de hogere tijdsperioden worden meestal om twee hoofdredenen begunstigd voor dit soort opstellingen. De eerste belangrijke reden is dat er minder valse signalen zijn op de hogere tijdframes dan op de lagere tijdframes en dat de handelaar eerder geneigd is om veel stabielere signalen te vinden op de hogere tijdsbestekken dan op de lagere tijdframes.

De tweede belangrijke reden is dat wanneer de handelaar de hogere tijdsbestekken gebruikt, het de handelaar meer mogelijkheden geeft om transacties aan te gaan, aangezien de handelaar heel gemakkelijk naar de veel lagere tijdsbestekken kan gaan om transacties in de richting van de afwijking te zoeken. Ook divergentiebewegingen met een hogere tijdspanne bieden gewoonlijk kansen om grotere hoeveelheden pitten vast te leggen dan divergentieopgaven met een kortere tijdspanne.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.