TDI met waarschuwing Indicator voor MT4

De TDI met Alert Indicator voor MT4 is een indicator op basis van de Time Dynamic Index-indicator in meta-handelaar 4. De Traders Dynamic Index (TDI) is een tool die tracht het sentiment van alle handelaren op een bepaald moment te verzamelen en een handel te baseren beslissing er vanaf. De TDI zelf is gebaseerd op de RSI en kan worden gebruikt om trends te detecteren op basis van hoeveel andere traders tegelijkertijd lang of kort zijn.

FREE TDI With Alerts Indicator

Download the FREE TDI With Alerts Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Een heel belangrijk ding om op te merken is dat de TDI met Alerts-indicator voor MT4 zijn signalen opnieuw zal schilderen als de trend verandert binnen dezelfde kaars die het signaal produceerde en dus een handelaar heel geduldig moet zijn voor de huidige kaars waar het signaal werd ontwikkeld om te voltooien voordat je ruilt als het signaal er nog steeds is.

Enkele voordelen van het gebruik van de TDI met Alerts-indicator voor Meta Trader 4

De TDI met Waarschuwingsindicator voor MT4 wordt direct in het eigen venster op de kaart afgedrukt. Dit betekent dat de handelaar zijn eigen schermruimte heeft voor verdere technische analyse. Dit betekent dat de handelaar ook indicatoren of systemen kan opnemen die ze hebben voor hun technische analyse zonder bang te zijn dat de prijsactie in hun grafiek voor hen verborgen kan worden door de te veel indicatoren op hun kaartscherm.

Een ander heel goed voordeel is dat de TDI met Alert Indicator voor MT4 op een efficiënte manier naadloos kan samenwerken met andere prijsindicatoren, met name die welke helpen om trendrichting te analyseren. Dit betekent dat het op TDI gebaseerde systeem kan combineren met dergelijke indicatoren om een completer systeem te creëren dat vervolgens door de handelaar kan worden gebruikt om nauwkeuriger handelsingangen en -uitgangen te doen.

Gegeven dat het een op MT4 gebaseerde indicator is, is de TDI met Waarschuwingsindicator voor MT4 zeer stabiel, verplettert niet het diagram van een gebruiker en werkt nog steeds naadloos, zelfs wanneer het is geïnstalleerd op maar liefst 10 tot 12 verschillende kaarten op dezelfde MT4-software .

Traders moeten precies begrijpen hoe de TDI met Alert Indicator voor MT4 een kleurcode heeft als ze winst maken met behulp van de indicator om te handelen. Ondanks het feit dat veel handelaren bang zijn voor de TDI-indicator zelf, zou een goed begrip van deze nieuwe indicator de handelaar helpen winst te maken, omdat deze heel anders is gebouwd, zodat het een hoger niveau van nauwkeurigheid kan bereiken, hoewel het nog steeds op TDI is gebaseerd . Het bestaat uit 2 afzonderlijke indicatoren samengesmolten in een enkel venster met verschillende kleuren waarmee de handelaar moet kennismaken, zodat zij niet in verwarring raken wanneer zij de indicator gebruiken tijdens hun handelsdag.

De eerste indicator is de Bollinger-band en heeft blauwgekleurde randen met een middellijn gekleurd in geel. Dit wordt gebruikt om de richting van de prijs op elk gewenst moment in kaart te brengen en zo de twee verschillende kanten van de Bollinger-banden in de zijkanten te onderscheiden voor een felle uptrend en een felle downtrend en de periode waarin de prijs net afwisselt tussen beide tijdens een langzame of variërende tijd markt.

De tweede indicator die wordt gebruikt, is de Dynamics Index van Traders. Veel handelaren zijn al van mening dat, hoewel de TDi er eerst goed uitziet, deze zijn signalen halverwege de handel verandert, waardoor de handelaar effectief wordt ingeschakeld. Deze indicator is eigenlijk anders gebouwd met die fout in gedachten. De TDI met signaleringsindicator voor MT4 geeft de handelaar signalen die feitelijk betrouwbaar zijn door een draaiing in de twee signaallijnen te gebruiken of wanneer ze elkaar kruisen in opwaartse richting voor aankopen of in neerwaartse richting voor verkopen.

De twee signaallijnen van de TDI met Waarschuwingsindicator voor MT4 zijn rood en groen gekleurd, waarbij de groene lijn de snellere lijn is en de rode lijn de langzamere lijn is. Op deze manier helpt de TDI met Alert Indicator voor MT4 om traders in trends te krijgen, trends te kopen wanneer de groene lijn de rode lijn van onderaf overschrijdt en trends te verkopen wanneer de groene lijn de rode lijn van bovenaf overschrijdt. Op die manier krijgt de handelaar onmiddellijk een visueel gevoel van hoe de prijs beweegt en welke bewegingen de handelaar zou hebben genomen of gemist.

Met behulp van de TDI met waarschuwingsteken voor MT4 moet de handelaar altijd onthouden dat de signalen alleen moeten worden genomen direct nadat de kaarsen die ze hebben geproduceerd, zijn gesloten. Dit houdt de handelaar aan de veilige kant van de markt. Een krachtigere manier om deze indicator te gebruiken is om deze te gebruiken in de multi-tijdframe-modus. Gebruik ervan in de multi-timeframemodus betekent dat de handelaar alleen transacties uitvoert waarbij de trend van het hogere tijdsbestek perfect aansluit op de trend van het lagere tijdsbestek of wanneer twee exact vergelijkbare bewegingen gelijktijdig plaatsvinden op zowel een hoger als een lager tijdsbestek. Dit helpt om de handelaar op één lijn te houden met de trend van het hogere tijdsbestek, omdat het niet in overeenstemming is met hogere trends in het tijdskader is een van de redenen waarom handelaren altijd geld verliezen op de markten.

In termen van hoe gemakkelijk de TDI met Alert Indicator voor MT4 moet worden gebruikt, zullen traders vinden dat de indicator eenvoudig te gebruiken is in vergelijking met andere indicatoren, aangezien deze zeer rechttoe rechtaan signalen geeft aan de handelaar. Hierdoor kunnen traders van zeer uiteenlopende niveaus de indicator gebruiken. Dit betekent dat de indicator kan worden gebruikt door zowel beginnende handelaren als zeer geavanceerde handelaren en alle anderen daartussenin.

Het bekijken van de TDI met Alerts Indicator voor MT4 op 3 tot 4 verschillende tijdframes van een valutapaar kan een handelaar de langzame bochten van de markt leren en hoe geleidelijk de kleinere tijdsframes de grotere tijdframes kunnen omdraaien. Dit kost echter heel veel tijd om te assimileren en een handelaar zou de benodigde tijd en toewijding moeten inleggen om de voordelen te benutten die verbonden zijn aan het handelen met dit systeem, omdat het kan leiden tot zeer mooie winsten zodra een handelaar leert hoe om het goed te gebruiken.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.