2Extreme4U Grid Builder indikator za MT4

2Extreme4U Grid Builder Indicator Za MT4 je zelo edinstven meta trgovec 4 kazalnik, ki pomaga trgovcem vizualno identificirati in meriti gibanje cen in tudi graditi svoje pozicije na trgu glede na velikost tržnih gibov, ki jih pričakujejo. To je zelo uporabno orodje in zlahka komplimentira vsakemu trgovinskemu sistemu, kot tudi večjim signalom na osnovi časovnega okvira.

FREE 2Extreme4U Grid Builder Indicator

Download the FREE 2Extreme4U Grid Builder Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Prednosti in prednosti uporabe 2Extreme4U Grid Builder indikatorja za MT4

Uporaba kazalnika 2Extreme4U Grid Builder Za MT4 lahko pomaga trgovcu, da ustvari ogromen dobiček z enim samim cenovnim premikom. To je običajno zato, ker namesto samo vstopa v trgovino z enim položajem, lahko trgovec samo določi čakajoče naročila z indikatorjem 2Extreme4U Grid Builder Za MT4, odvisno od velikosti premika, ki ga predvideva, in parametrov, ki jih je nastavil za indikator.

2Extreme4U Grid Builder indikator za MT4 lahko trgovcu ponudi takojšnje znanje o tem, kako daleč je prišlo do premika na trgu. To je zaradi načina, kako vizualno označi dele grafikona v enakomerno razporejenih cenovnih segmentih, ki temeljijo na nastavitvi, ki jo trgovec uporablja za kazalnik. Na primer, trgovec bi lahko nastavil kazalnik 2Extreme4U Grid Builder za MT4, da bi imel 20 pip napako. Indikator bi nato zgradil mrežo 20 točk po ceni, tako da bi lahko trgovec zlahka pogledal grafikone in vedel, ali se je cena premaknila za 100 pips ali samo 60 pipsov.

Trgovci lahko uporabijo kazalnik 2Extreme4U Grid Builder za MT4, da znatno zmanjšajo tveganje, tako da razširijo začetni položaj, ki bi ga sprejeli v cenovnih segmentih pričakovanega premika. To bo takoj zagotovilo, da bo tveganje trgovca, če bi trgovec šel v neugodni smeri, močno zmanjšano.

2Extreme4U Grid Builder Indicator Za MT4 lahko uporabite tudi za izgradnjo pozicij na trending trgih. Tako na primer trgovec ve, da japonsko gospodarstvo slabi in pričakuje, da bodo valutni pari kot USDJPY in GBPJPY v naslednjih nekaj tednih postali šibkejši. Ta trgovec lahko nato uporabi kazalnik 2Extreme4U Grid Builder za MT4 za nastavitev položajev po grafikonih, tako da ne glede na to, kako majhen ali velik je trend gibanja, lahko izkoristijo trend, ne da bi nujno čakali, da cena doseže določeno točko ali iščejo edinstveno vstopno točko.

Ta strategija je ponavadi idealna za dolgoročnejše trgovce kot skalperji, saj skalperji vedno želijo hitre dobičke od trgov in ponavadi ne želijo ostati predolgo na trgih. 2Extreme4U Grid Builder Indicator Za MT4 je tudi zelo idealen za trgovanje z novicami, saj trgovec ne ve, v katero smer se bo trg odzval na novice in samo trguje na trgih z uporabo indikatorja 2Extreme4U Grid Builder za MT4 v primeru premika se v smeri, v kateri so bili postavljeni posli.

Še en zelo zanimiv način za uporabo kazalnika 2Extreme4U Grid Builder za MT4 bi bil, da ga uporabite za postavitev poslov na nižji časovni okvir, ko čakate na višji časovni okvir.
To se ponavadi opravi, preden pride do preloma, in je manj tvegano, kot da gre v trgovino, ko se izloči, saj lahko cena včasih ustvari ponarejen preboj v eno smer, preden se zlomi v drugo smer. Uporaba kazalnika 2Extreme4U Grid Builder Za MT4 za gradnjo pozicij bo trgovec ohranil varnost in zmanjšal njegovo stopnjo tveganja pri prevzemu trgovine.

2Extreme4U Grid Builder Indicator Za MT4 je mogoče vključiti v vse sisteme trgovanja ali signale na višjih časovnih okvirih, saj bo dobro deloval predvsem zato, ker so premiki najverjetneje dovolj veliki, da jih je mogoče vzeti na veliko nižjih časovnih okvirih kot veliki trendi. To tudi zahteva, da ima trgovec določeno stopnjo znanja in izkušenj z združevanjem višjih in nižjih časovnih okvirjev ter trgovanje z višjimi časovnimi signali na nižjih časovnih okvirih.

Uporaba kazalnika 2Extreme4U Grid Builder za MT4 močno izboljša dobičkonosnost vsake trgovine, saj ima premik, ki bi pravkar ustvaril dobiček z enega mesta, tudi nekaj več pozicij v dobičku. To je zelo idealno za trgovanje s trendi, še posebej, ko trgovec pričakuje posle v smeri trenda.

Najpomembnejši dejavnik, ki ga je treba upoštevati, ko poskušamo ugotoviti, ali je ta kazalnik za vas ali ne, je, kako dolgo je trgovec trgoval. Trgovci z več izkušnjami bodo bolj verjetno sposobni upravljati svoje posle brez pripisovanja čustev in to je zelo pomembno merilo pri odločanju za uporabo kazalnika 2Extreme4U Grid Builder za MT4, da postane upanje ali strah ali da kaže kakršne koli oblike čustev pri uporabi ta kazalnik lahko trgovca zlahka ogrozi, da izgubi razumno velikost svojega trgovalnega kapitala.

Zadnja stvar, ki jo je treba spomniti, je, da je med uporabo kazalnika 2Extreme4U Grid Builder za MT4 kot pri drugih forex in trgovinskih kazalnikih na splošno zelo primerno uporabiti zelo resne tehnike upravljanja denarja, da bi trgovec ves čas nadzoroval in izogniti se vsem drugim pastem prevelikega tveganja. Kot pravilo, če trgovec ne more določiti trgovca in oditi, potem trgovec verjetno preveč tvega.

Nekaj trgovskih zamisli

Pri trgovanju z indikatorjem 2Extreme4U Grid Builder Za MT4 mora trgovec izbrati, katere vrste strategij združuje s sistemom in časovni okvir, ki ga zelo skrbno obravnava.
Eden od sistemov ali trgovskih tipov, ki bi dobro delovali s tem kazalnikom, ga združuje s trgovanjem na trg. Na primer, trgovec najprej razpozna razpon na višjem časovnem okviru in nato v nižjem časovnem okviru istega grafikona, trgovec širi posle z indikatorjem 2Extreme4U Grid Builder za MT4 v smeri, za katero pričakuje, da bo trgovanje izšlo.

Uporaba kazalnika 2Extreme4U Grid Builder Za MT4 s trgovanjem Trendline je lahko tudi zelo donosna, zlasti pri trgovanju s trendovskimi trendi višjih časovnih okvirov.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!