3_Level_ZZ_Semafor indikator za Meta Trader 4

Indikator 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4 je kazalnik, ki pomaga trgovcem pri vizualni identifikaciji vseh različnih prelomnih točk v ceni, kmalu po tem, ko so se zgodile. Trgovci lahko prepoznajo velike premike in zavoje, manjše premike in zavoje ter celo obračanje valov v manjšem gibu. To je lepo orodje, ki ga ima vsak trgovec.

FREE 3_Level_ZZ_Semafor Indicator

Download the FREE 3_Level_ZZ_Semafor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Prednosti in slabosti uporabe indikatorja 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4

Uporaba indikatorja 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4 ponuja trgovec toliko prednosti, zlasti v neposrednem pomenu. Ena od glavnih prednosti uporabe tega kazalnika je, da samodejno pomaga trgovcem pri prepoznavanju začetka novih trendov v cenovnem delovanju. Trgovci, ki uporabljajo ta kazalnik, bodo dobro opazovali njegove signale, saj se vsakič, ko se začne večja nova poteza, indikator običajno opozori trgovca na to in celo vizualno nakaže ta začetek na grafikonu trgovca. Trgovec lahko nato preskusi strategije, ki uporabljajo ta zemljevid cene, ki jo indikator pomaga ustvariti zanj.

Še ena dodatna prednost uporabe indikatorja 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4 je, da lahko pomaga trgovcu pri razlikovanju, katere poteze so glavne, katere so manjše in katere so samo valovi v manjših poteh. Ta indikator, medtem ko to počne, pove trgovcem tudi, kdaj se začnejo veliki premiki, kjer se manjši premiki začnejo in končajo in kjer se začnejo in končajo vsi valovi, ki so predstavljeni v manjših korakih. Trgovci lahko nato uporabijo ta vpogled pri načrtovanju prihodnjih trgovanj in pri učenju, kako majhni zavoji in zavoji v ceni predstavljajo večji obrat in pletenine v ceni ter kako se vsi skupaj uvrščajo v cenovno akcijo na višji časovni okvir.

Indikator 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4 ima veliko različnih barvnih kod, ki jih uporablja za vizualno pomoč trgovcu pri prepoznavanju začetka glavnih trendov, manjših trendov in valov v manjših trendih. Prvič, indikator uporablja rumeno barvo, da prepozna točko v ceni, kjer se je začela pomembna poteza, in nato doda številko, ki označuje vrsto trenda konca ali začetek. Številka 3 pomeni glavne trende. Nato indikator uporablja vijolično barvo, da ugotovi, kje se začnejo manjši trendi v glavnih trendih. Uporablja vijolično krožno točko in jo šteje kot 2, da pomaga trgovcem, da jo prepoznajo kot manjši trend.

3_Level_ZZ_Semafor Indikator Za MT4 uporablja tudi svetlo rjavo barvo, da pomaga trgovini vizualno prepoznati trende v manjšem trendu. Indikator uporablja majhno svetlo rjavo piko in šteje piko kot 1. To nato pomaga trgovcu razumeti, kako se je gibalo ceno, in če se uporablja čez čas, lahko pomaga trgovcu, da takoj predvidi, kakšno cenovno ukrepanje lahko izvede, ker so prišli razumeti, kako se cena giblje od opazovanja različnih vrst in velikosti valov, ki predstavljajo gibanje cen ali trend.

Lepa korist, ki jo trgovec lahko doseže z uporabo indikatorja 3_Level_ZZ_Semafor za MT4, je, da trgovec pomaga ostati v trendu. Velikokrat se trgovci izogibajo trendom, ker se bojijo vsakega majhnega premika, ki bi ga cenovno ukrepanje naredilo, ne da bi upoštevali, da bi bilo treba ukrepanje po cenah ponovno premakniti, preden bi se spet premaknili, in bi to storil, kolikor je mogoče, preden bi končno dobil. kjer je to potrebno. Ko se trgovec zaveda tega dejstva, postane manj strah pred cenovnim dejanjem in potem lahko uporabi indikator, da spremlja, kako se cena vrne in se premakne nazaj v prvotni smeri, in različne poteze, ki jih mora cena doseči, da pride do katere koli destinacije ima.

Poleg tega morajo trgovci razumeti pri uporabi indikatorja 3_Level_ZZ_Semafor za MT4, da morajo tudi gledati indikator z očmi višjega časovnega okvirja pred prevzemom kakršnih koli poslov s svojim signalom kot v nižjem časovnem okviru, pri čemer je cena najverjetneje spoštuje smer višjega časovnega okvira, saj se giblje skozi ves trgovalni dan. Zato morajo biti trgovci zelo previdni, da ne bi sprejeli poslov, ki bi neposredno nasprotovali smeri višjega časovnega okvira, saj bi to lahko vodilo v slabe rezultate trgovanja.

Tudi trgovci lahko ustvarijo zelo velike dobičke od poslov, ki izhajajo iz višjih časovnih okvirov. To pomeni, da lahko v vsakem trenutku trgovec s tem indikatorjem zazna začetek novega trenda na višjih časovnih okvirih in se nato spusti na manjše časovne okvire. Razlog, zakaj trgovec to počne, je, da lahko tudi on išče premik v isto smer, ki je podobna potezi v večjem časovnem okviru.

Trgovec bi potem to premaknil z manjšim naročilom stop-izguba in ciljem višjega časovnega okvira. To lahko zlahka ustvarja trgovanja z visokim tveganjem za nagrajevanje razmerij in trgovci jih lahko uporabijo vsakič, ko se pojavijo, da povečajo svoje trgovske prestolnice.

Uporaba kazalnika 3_Level_ZZ_Semafor Za MT4 se lahko kombinira z več strategijami cenovnih akcij, kot so prelomi razponov, zastave in vzorci zastavic, ter podpora / trgovanje z odpornostjo, saj lahko to močno izboljša uporabo kazalnika in naredi indikator še posebej dragocen za trgovce, ki že trgujejo nekatere od teh strategij. To lahko takim trgovcem hitro omogoči, da vidijo začetek in konec potez, spretnost, ki je zelo pomembna pri trgovanju s cenovnimi strategijami, in tudi za to, kako lahko uporabijo svoje strategije za vnos gibov, ki so bili identificirani z indikatorjem.

Nazadnje, kazalnik 3_Level_ZZ_Semafor za MT4 deluje za trgovce vseh ravni usposobljenosti. To pomeni, da lahko začetni trgovci, vmesni trgovci in napredni trgovci hitro razumejo, kako ta kazalnik deluje brez veliko truda. Še posebej za začetnike jim lahko kazalnik pomaga, da se hitro naučijo premikov cen in kako jih lahko izkoristijo, ko pridejo do dobička na svojih trgovalnih računih.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!