Indeks širine širine BBands za Meta Trader 4

BBands Width Ratio Indicator za Meta Trader 4 je zelo čuden in edinstveno zgrajen meta trgovec 4 kazalnika, ki temelji na Bollingerjevih pasovih. To pomeni, da samodejno izračuna širino Bollingerjevih pasov, da bi ugotovil, kdaj obstajajo kompresije v širini, saj lahko to dejansko vodi do velikih premikov v cenovnem delovanju.
Bollingerjevi pasovi so že dolgo znani po tem, da imajo v sebi vgrajene cenovne napovedne lastnosti. To pomeni, da lahko Bollingerjevi pasovi predvidevajo prihodnje cene glede na to, kako je stisnjeno ceno v določenem trenutku. Tako lahko trgovec pomaga pri analizi in pričakovanjih trendov.

FREE BBand Width Ratio Indicator

Download the FREE BBand Width Ratio Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Večina uporabe kazalnika se vrti okoli stiskanja in povečanja cene. to je strategija trgovanja, ki jo je treba naučiti s potrpljenjem in dati dovolj predanosti, preden jo lahko obvladamo. Stiskanje in razširitev cenovnega dela s poudarjanjem trgovca, kjer se zdi, da je cenovno dejanje zadržano v tesnem razponu.

Ti stresni scenariji so zelo pomembni, ker predstavljajo situacije, ko se institucionalni trgovci zelo trudijo, da trgovci na drobno ne bi vedeli, da so zaposleni na trgu, kjer se kopičijo trgovalni položaji. Nekatere od teh situacij trendne kompresije je mogoče prepoznati v zastavicah, vzorcih zastav, pa tudi v padajočih klinah, vzpenjalnih klinah in vseh drugih vzorcih krčenja cen.

Običajno sledijo takšni vzorci, ki so veliki premiki in cenovna dejanja, kjer cena nenadoma izbruhne v eni smeri in se danes začne premikati navzgor ali navzdol z veliko sile. Na tej točki se trgovci na drobno še vedno trudijo, da bi se pridružili trendu, medtem ko so institucionalni trgovci že v dobičku, saj so se pri stiskanju cen kopičili.

Ena stvar, ki bi verjetno pomagala trgovcu razumeti ta kazalnik, bi bil, da doda Bollingerjeve pasove v trgovalno grafikon. dodajanje tega kazalnika grafikonu bi takoj pokazalo, kako se reagira vsakič, ko se ta kazalec spusti navzdol proti dnu okna. Ne pozabite, da je način delovanja tega kazalnika ta, da bolj ko so njegova pobočja navzdol, večja je stiskanje med dvema kanaloma Bollingerjevih pasov.

To lahko takoj pokaže trgovcu, kjer so cene močno stisnjene, saj so tam institucionalni trgovci zasedeni in dodajajo svoje pozicije. Ko trgovec Sports premakne trgovca, lahko takoj počaka na preboj. Večina krat, kot ne preboj, je ponavadi ponaredek, saj ti dodatni trgovci najprej naredijo zlom cene v napačno smer. To je narejeno namerno, tako da lahko množica na drobno hitro skoči na trend zlomov, saj veliko ljudi že verjetno vedo, da izstopim iz razpona, je velik dobiček.

Včasih zlom ni ponaredek. Ko je preboj ponaredek, se trg vrne nazaj v razpon in nato v drugi smeri ponavadi zelo hitro. Trgovci na drobno kmalu spoznajo, da so bili ujeti na napačni strani trga in začeli zapirati svoja stališča, kar dodatno prispeva k zagonu trga, saj hitro napreduje v drugo smer.

Trg potem to večkrat čez dan ujame trgovce v različnih smereh, dokler se ne opravi trgovanje. Nato se je ponovil naslednji dan in dan po tem dnevu. razumevanje, kako uporabiti ta kazalnik, bi bila za trgovca zelo čudovita priložnost, saj bi lahko imel neverjeten vpogled v to, kako ti institucionalni trgovci razmišljajo in kako igrajo s cenovnimi ukrepi skozi ves trgovalni dan. prav tako bo omogočil trgovcem, da bodo razumeli, kako in zakaj trgovci na drobno vedno izgubljajo svoje prestolnice v zelo kratkem času in kaj lahko storijo, da se zaščitijo pred temi vrstami izgub in sodelujejo v večjih poteh usposabljanja.

pri uporabi tega kazalnika mora trgovec upoštevati, da ko indikator ustvari visoke vrhove, to preprosto pomeni, da je Bollingerjev pas v tem času zelo širok. to obdobje se nato kmalu spremlja v obdobju, v katerem se cena nato zniža, preden se pasovi znova povečajo.

Koristi od uporabe BBands Width Ratio Indicator za MT4.

Ena od glavnih prednosti uporabe tega kazalnika bi bila raven in kakovost vpogledov, ki jih lahko da trgovcu v zvezi s cenovnimi ukrepi. To je zelo pomembno pri analizi trgov tehničnih trgov, saj določa, kako vidi trge in kakšne ukrepe mora sprejeti na trgih. To pomeni, da bi trgovec s časom in stalno uporabo izvedel, kako je vsako krčenje in širitev cene na manjših časovnih okvirih del veliko večjega krčenja in širitve cene na veliko večjih časovnih okvirih in kako so vsi časovni okviri medsebojno povezani. To razumevanje je zelo pomembno, če trgovec resnično želi postati vrhunsko mesto pri svoji trgovalni igri.

Druga pomembna prednost pri uporabi tega kazalnika je, da pomaga trgovec racionalizirati svoje posle in ne biti v skušnjavi z nepomembnimi posli, kjer trgi nimajo v mislih navodil ali niso pripravljeni za selitev. To potem pomaga trgovec, da ostane osredotočen in namesto da bi trgoval brez skrbi, se nauči opazovati pletenice in zavoje na trgu, saj te dolgoročno vodijo do dobička za trgovca.

Nazadnje ima zelo nizko krivuljo učenja in je zelo preprosta za uporabo, ko se naučijo. To je predvsem zato, ker indikator nima veliko za nasprotujoče si signale ali kazalnike z različnimi barvami, na katere se trgovec lahko osredotoči. Ima samo en kazalnik, na katerega se mora trgovec osredotočiti. To pomaga pri usposabljanju trgovčeve pozornosti in ohranja trgovca bolj osredotočeno v celotnem trgovalnem dnevu, ko pregledujejo svoje najljubše valute ali sredstva za trgovanje za priložnosti za trgovanje. Trgovec pa se mora zavedati, da je trgovanje dolgoročnejše, kot je krajše obdobje, in mora uporabljati zelo strogo upravljanje tveganj, da zaščiti njihovo ravnotežje pred izgubo na trgih.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!