Indikator EndOfBar Za MT4

Indikator EndOfBar za MT4 je kazalnik, ki je bil zgrajen na podlagi platforme Meta Trader 4 in za vse različne trgovce, ki uporabljajo platformo v svoji vsakodnevni tehnični analizi več različnih trgovalnih sredstev ali valutnih parov, v svoji kartografiji več različnih časovnih okvirov več izbranih ali najljubših trgovalnih sredstev ali valutnih parov in v njihovem aktivnem vsakodnevnem postopku odločanja med trgovalnim dnem.

Indikator je zelo trdno zgrajen in lahko deluje zelo učinkovito. Trgovcu lahko pomaga, da natančno ve, kdaj se bodo končale trenutne sveče v katerem koli časovnem okviru, ki je na voljo v platformi Meta Trader 4.

Vsak od trgovcev, ki delajo s trgovalno platformo MT4, ne glede na njihov stil trgovanja ali časovne okvire izbire, lahko zelo enostavno dela s kazalnikom EndOfBar za MT4. Nekatere trgovalne prednosti uporabe kazalnika so opisane in podrobno obravnavane v nadaljevanju.

FREE EndOfBar Indicator

Download the FREE EndOfBar Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Nekatere glavne prednosti in slabosti uporabe indikatorja EndOfBar za MT4

Ena od glavnih prednosti uporabe kazalnika EndOfBar za MT4 je, da lahko trgovec zlahka izvede zaključne čase vsakega posameznega časovnega okvira, ki je na voljo trgovcu, ki uporablja platformo Meta Trader 4.

To pomeni, da ko je indikator priključen na grafikone trgovcev v katerem koli časovnem okviru, od katerega trgovec trenutno dela, bi lahko takoj določil točen čas do točnih sekund, ko so vsi časovni okviri na Meta Trader 4 platforma za kartiranje se bo zaprla.

To bo trgovcu, ki uporablja indikator, omogočilo, da lahko vizualno sledi premikom vseh trenutnih sveč, ki se oblikujejo na svojih kartah. Na ta način bo trgovec prav tako lahko natančno vedel, kdaj se bo začela nova sveča ali se bo začela pri vsakem od teh časovnih okvirov.

To je za trgovca zelo pomembno iz več razlogov. Eden od prvih razlogov, zakaj bi moral trgovec to videti kot zelo pomembno, je, da večino časa znotraj platforme Meta Trader 4 in številnih drugih trgovalnih in grafičnih platform, ki so na voljo trgovcem, vedno vemo, da se novi trendi začenjajo z novimi sveče.

Torej, če lahko trgovec zazna, kdaj se začne ta nova sveča, lahko zlahka zazna tudi, če nova sveča prinaša nov trend pri katerem koli časovnem okviru, ki ga trgovec želi spremljati.

Še en razlog, zakaj je to za trgovca zelo pomembno, je, da mu bo omogočil, da bo lahko videl, kdaj se bo naslednja sveča začela na vseh časovnih okvirih iz samo ene karte in z enim samim pogledom.

To je zlahka mogoče, da trgovec lahko vidi vse sveče zaprte z enim samim pogledom, saj je način, na katerega so informacije prikazane trgovcu, zelo preprost in ustrezno urejen, tako da lahko trgovec zelo enostavno asimilira informacije zelo. enostavno brez premikanja iz enega grafikona v drugega ali imajo na svoji trgovalni platformi hkrati odprtih več grafikonov.

To bo tudi veliko pripomoglo k olajšanju stresa trgovca, saj mu ne bi bilo treba pregledati več časovnih okvirov, da bi natančno vedeli, kdaj naj se trenutna sveča zapre na vseh različnih časovnih okvirih. . Na ta način je zelo enostavno in možno, da trgovec ostane zelo organiziran in deluje veliko bolj učinkovito v trgovalnem dnevu.

Drug zelo pomemben razlog, zakaj je uporaba kazalnika EndOfBar za MT4 zelo pomembna, je, ker pomaga trgovec, da je bolje pripravljen na zelo ostre gibanje cen, ki se običajno zgodi, ko se vsi ali večina časovnih okvirov zapre.

Običajno, ko se vse trenutne sveče na veliko trgovalnih časovnih obdobij zaprejo istočasno, je ponavadi oster cenovni premik ali cenovna vrzel v določeni smeri.

Če se obdela s temi informacijami, potem ko je trgovec v trgovini in je čas za zaključek nekaterih časovnih okvirov skoraj tam, lahko trgovec sprejme potrebne ukrepe za zagotovitev, da je njegov ali njen trgovalni položaj ali trgovalni portfelj varen pred takih cenovnih konic.

Ta zaščitni ukrep bi lahko bil, da trgovec postavi zaščitni nalog za ustavitev izgub zelo blizu svojega trgovalnega položaja v primeru, da cena teče proti njegovemu ali njenemu dobičku ali bi lahko bila bodisi vzletela del celotnega dela svojega trgovanja. pozicije v primeru, da se mu ali mu ni všeč takih cenovnih konic, ko so trenutno v trgovini.

Trgovec bi lahko uporabil tudi ta indikator, da bi zagotovil, da se njegovi posli uvrstijo v času, ko je prepričan, da se lahko učinkovito izogne skoku cene zaradi večine sveč ali vseh časovnih okvirov zapiranja sveč. ob istem času. Uporaba kazalnika EndOfBar za MT4 je lahko zelo koristna tudi za tiste trgovce, katerih strategije so odvisne od časa zaprtja sveč na katerem koli časovnem obdobju, od katerega trgujejo.

To pomeni, da bodo trgovci, katerih signali se lahko sprejmejo samo, ko je trenutna sveča zaprta, da bi se izognili ponovnemu obarvanju indikatorjev, zelo koristili z uporabo kazalnika. To je na splošno zato, ker je kazalnik zgrajen na tak način, da lahko trgovec nastavi opozorilo pred zaključkom katere koli sveče na katerem koli časovnem okviru.

Na ta način lahko trgovec takoj, ko se sproži opozorilo, zlahka in hitro preveri svoje trgovalne signale na katerem koli grafikonu trgovca, da bi ugotovil, ali je bil ustvarjen kateri koli signal, tako da bo, ko se sveča zapre, trgovec takoj vzel signala.

To bo tudi trgovcu bolj organizirano in zmanjšalo stres nenehnega opazovanja trgovalnih kart med trgovalnim dnevom.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!