Indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4

Indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4 je oscilator, ki temelji na Hiken Ashi svečnikih. Beseda Heiken Ashi je bila izpeljana iz japonskih besed "Hiken Ashi", kar pomeni "povprečna bar" in to jasno opredeljuje način, kako Heiken Ashi sveče (HA za kratek) delajo, da bi izničil cenovno akcijo na cenah.

Ko se uporablja za odkrivanje trendov, indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4 pomaga trgovec z merjenjem trenutne in povprečne spremembe cene v določenem časovnem obdobju. To omogoča trgovcu, da vidi zgoščeno različico cenovnih kart in pospeši skladnost s strani trgovca glede na njihov stil trgovanja.

FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator

Download the FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Parametri indikatorja Heiken Ashi oscilatorja za MT4

Edini parameter, ki ga ima indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4, je povprečna cena. Povprečna cena označuje število palic svečnikov, ki jih mora indikator uporabiti pri izračunavanju povprečja za vizualni histogram. Ta povprečna cena, ki se izravna, povzroči, da se signali indikatorja Heiken Ashi Oscilatorja za MT4 poravnajo v določenem časovnem obdobju, tudi če je bila cena zelo neenakomerna.

Prednosti in slabosti uporabe indikatorja Heiken Ashi oscilatorja za MT4

Prva prednost, ki jo trgovec pridobi z uporabo te tabele, je ta, da je indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4 zelo preprost v načinu prevajanja podatkov o gibanju cen trgovcu. Indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4 preprosto natisne novo zeleno črto, potem ko prečka ničelno linijo za vzponski trend in natisne rdečo črto, potem ko prečka ničelno linijo navzdol, če je to trend.

Še ena prednost seznama Heiken Ashi Oscillator Indicator Za MT4 ponuja trgovec popolno pomanjkanje vizualne nelagodje pri analizi trgovanja grafikonov, saj lahko trgovec samo videli zglajene informacije o cenah. Zglajene informacije o trenutni ceni valutnega para ali trgovalnega sredstva lahko olajšajo uresničitev dejanskega gibanja cen in to lahko pomaga trgovcu pri odločanju o trgovanju.

Uporaba indikatorja Heiken Ashi oscilatorja za MT4 za trgovino pomaga izravnati hrup iz običajnih cenovnih kart, saj so cene, ki jih kaže, že izračunane na podlagi povprečne cene sredstva za trgovanje ali para valut v določenem časovnem obdobju.

Način, kako Heiken Ashi oscilator indikator za MT4 deluje, je, da ustvarja vizualne vhodne signale za trgovanje tako dolgih in kratkih hlač, kot tudi za različne vrste trgovcev, odvisno od tega, kateri slog se odločijo za uporabo. Medtem ko se nekateri dolgoročnejši trgovci lahko odločijo za trgovanje na podlagi križanja kazalnika Heiken Ashi Oscillator Za MT4 in njegovo ničelno linijo, se lahko drugi kratkoročnejši trgovci odločijo, da sprejmejo hiter skalp, kadar premična srednja črta prečka ničelno črto do izpolnjujejo histogram in zapustijo hitreje kot druge vrste trgovcev.

Za trgovce, ki želijo prilagoditi že obstoječi sistem, se lahko indikator Heiken Ashi Oscillator For MT4 kombinira z večino kazalnikov trgovalnih sistemov in meta trgovec 4, odvisno od tega, kakšen učinek kazalca lahko doseže trgovec. Primer bi bil takrat, ko trgovec potrebuje kazalnik, ki bi mu pomagal ostati na desni strani trga ali pa bi lahko ostal dovolj dolgo v trendovskem trgu. Kaj trgovec želi doseči, bi takoj ugotovil, ali lahko indikator Heiken Ashi Oscillator For MT4 dobro deluje z njegovim obstoječim sistemom ali ne.

Indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4 se lahko uporablja tudi kot samostojni ponudnik signala za tiste, ki so strogo Heiken Ashi trgovci in ki razumejo naravo HA svečnika in kako črpa svoje sveče in histograme. To se lahko izkaže za zelo agresiven sistem, kot tudi dobičkonosni sistem, kadar se pravilno uporablja kot samostojen sistem.

Pri trgovanju z indikatorjem Heiken Ashi oscilatorja za MT4 se lahko križi gibajočega se povprečja oscilatorja nad ničelno črto vzamejo kot nakupni signali, medtem ko se lahko križi gibajočega se povprečja oscilatorja pod ničelno črto oscilatorja štejejo za prodajo. signale. To bi bil eden od načinov, s katerimi se lahko trguje.

Ključna točka, ki jo je treba upoštevati pri uporabi indikatorja Heiken Ashi oscilatorja za MT4 je, da je agresiven kazalnik in kot tak povzroči veliko napačnih signalov, medtem ko poskuša trgovce spraviti na pravo stran trenda. Zato morajo trgovci biti zelo previdni pri uporabi indikatorja Heiken Ashi oscilatorja za MT4 in morda celo morali potrditi nekatere signale, ki jih proizvaja, zlasti tiste signale, ki so proti sedanjemu trendu.

Ena od glavnih prednosti uporabe indikatorja Heiken Ashi Oscillator za MT4 je, da trgovci, ki ga uporabljajo, pogosto ne zapustijo svojega posla že zgodaj zaradi strahu ali nestrpnosti, saj je zelo enostavno videti, kdaj je trend še vedno na mestu in kdaj trend je trenutno spremenil smer.

V smislu preprostosti je indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4 tako preprost, da lahko preprosta sprememba barve med histogrami in svečnikom istočasno takoj pokaže trgovcu, da je prišlo do spremembe v trendu in da bi trgovec verjetno imajo koristi od novega trenda, če verjetno zaprejo svoje pozicije, če so trenutno v nasprotju z novim trendom ali odprejo nove položaje v smeri novega trenda.

Dodatna prednost uporabe indikatorja Heiken Ashi oscilatorja za MT4 je, da se lahko uspešno uporabi za napovedovanje prihodnjih cen valutnega para ali trgovalnega sredstva, saj izračuna na podlagi povprečij namesto posameznih svečnikov, ki jih natisne cena. Na ta način lahko enostavno zazna spremembe, ki so celo popolnoma skrite pred golimi trgovci.

Nekaj trgovskih zamisli

Indikator Heiken Ashi oscilatorja za MT4 se lahko uporablja s kazalnikom drsečega povprečja za opazovanje splošne smeri trendov na več trgovalnih grafikonih, spravi trgovca v zdrave trende in izkrivljanja ter izračuna in analizira stopnjo moči trenda in nato najde zelo dobri vpisi.

Trgovec lahko ustvari tudi zelo donosen sistem s kombinacijo indikatorja Heiken Ashi oscilatorja za MT4 z izbruhi iz razponov na pravi strani trenda, da bi ustvaril zelo donosen sistem trgovanja za trgovca.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!