Višji kazalnik časovnega okvira za MT4

Višji časovni okvirni kazalnik trenda za MT4 je kazalnik, ki ga je treba uporabiti za vse tiste trgovce, ki uporabljajo platformo Meta Trader 4 za vsakodnevno tehnično analizo, da naredijo vse svoje grafikone različnih časovnih okvirov svoje najljubše ali izbrane valute. vsakodnevne odločitve o trgovanju.

To so trgovci, ki morajo natančno vedeti, katere višje časovne okvire govori o trenutni smeri, da se določen valutni par usmeri na vse svoje časovne okvire.

Kazalec je zelo zanesljiv in temelji na kazalcih gibljivih povprečij in kazalcih relativne moči na več različnih časovnih okvirih. Trgovec lahko ta kazalnik uporabi za prepoznavanje dobičkonosnih vnosov v splošni smeri trenda iz signalov, zbranih iz vseh višjih časovnih okvirov, ki jih analizira kazalnik.

Nekatere prednosti in koristi, ki jih trgovec lahko doseže z uporabo Višjega časovnega okvirnega kazalnika trenda za MT4, so opisane in podrobno obravnavane v nadaljevanju.

FREE Higher TimeFrame Trend Indicator

Download the FREE Higher TimeFrame Trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Nekatere večje koristi in slabosti, ki jih lahko trgovec pridobi z uporabo višjega časovnega kazalnika trenda za MT4

Ena od prvih pomembnih prednosti, ki jo trgovec, ki uporablja kazalnik trenda višjega časovnega okvira za MT4, lahko enostavno doseže z uporabo kazalnika v katerem koli časovnem okviru, s katerega trgovec trenutno dela, je, da lahko zlahka pove, kakšna je splošna usmeritev, da je trend trenutno poteka z različnimi časovnimi okviri, iz katerih kazalec trenutno pripravlja tehnične sklepe.

To pomeni, da je za trgovca zelo enostavno prepoznati splošno usmeritev, da se trend katerega koli valutnega para ali trgovalnega sredstva trenutno giblje v katerem koli časovnem okviru, ki ga trgovec trenutno spremlja od tega valutnega para.

To je mogoče, ker indikator popolnoma avtomatizira proces tehnične analize valutnih parov z uporabo kazalnika Moving Average in Relative Strength Index na vseh višjih časovnih okvirih, ki jih je izbral trgovec. Na ta način uporabi to tehnično analizo, da trgovcu zagotovi en enoten signal iz vseh različnih signalov, ki izhajajo iz vseh različnih časovnih okvirov.

Ta izpeljani signal je za trgovca zelo pomemben zaradi številnih razlogov. Eden od najpomembnejših razlogov, zakaj je ta splošni usmerjevalni signal, ki izhaja iz vseh izbranih časovnih okvirov valutnega para, zelo pomemben, je, da lahko pomaga trgovcu, da hitro ugotovi, v katero smer bi moral trgovati na svojem trenutnem časovnem okviru.

To pomeni, da bi trgovec lahko natančno vedel, v katero smer mora trgovati v katerem koli trgovalnem dnevu, še posebej, če običajno nima časa ali uživa v tem, da mora prehoditi več različnih časovnih okvirov določenega valutnega para v iskati pravo smer za uporabo.

To bi trgovcu takoj omogočilo, da je v času trgovanja bolj organizirano, saj bi to bistveno olajšalo tehnično analizo trgovca, saj mu ne bi bilo treba opraviti veliko zahtevane tehnične analize, da bi ustvaril pravi signal. za njegovo trgovanje.

To bi se izkazalo za zelo koristno za trgovca, kot če bi on ali ona zelo zlahka lahko sprejela boljše posle, saj bodo ti posli temeljili na pravi smeri. Druga zelo pomembna prednost uporabe kazalnika trenda višjega časovnega okvirja za MT4 je, da bi trgovcu pomagalo, da lahko uskladi svoj posel v pravilni smeri trenda v trgovalnem dnevu.

To pomeni, da bi trgovec lahko ugotovil, kakšna je splošna smer gibanja, in ker mu je ta postopek enostaven, bi bilo tudi zelo enostavno postaviti posle, ki ustrezajo tej smeri. To je možno, ker bi seveda trgovec moral zagotoviti, da se vsi njegovi posli uskladijo s pravilno smerjo trenda, sicer pa bi bila slaba ideja, da bi sprejeli te posle.

Verjetno bi bila slaba zamisel, da se tisti posli, ki niso usklajeni v ustvarjeni smeri trenda, upošteva, ko trgovec ve, da so njegove ali njene trgovine z največjo verjetnostjo, da bodo postale uspešne, ko bodo poravnane v pravo smer, če pa ali pa ni poravnana v pravilni smeri trenda, to takoj postavlja možnosti za trgovino, da se uspešno premakne proti trgovcu.

To bi se zagotovo izkazalo za škodljivo za trgovca na dolgi rok, zato mora trgovec zagotoviti, da se drži te smeri. Drug zelo pomemben razlog je, da bi trgovec, ki uporablja kazalnik trenda višjega časovnega okvira za MT4, verjetno postal bolj natančen.

To pomeni, da bo trgovec lahko določil smer trenda, zato bo lahko trgoval na podlagi te smeri in bo lahko opazil točen čas, ko se bodo ti trgovalni signali pojavili kot taki časi, ki bi bili najbolj natančni. da trgovec postavi svoje posle v splošni smeri, ki jo je navedel višji časovni okvirni kazalnik trenda za MT4.

To bo dolgoročno pomagalo trgovcu, da bo lahko ustvaril donosnejše posle in manj poslov, ki imajo velike izgube, saj bi trgovec vedno usmerjal večino svojih poslov na smer trenda višjega časovnega okvira, saj bi bila ta smer najboljša smer, da ste v.

Trgovec pri uporabi kazalnika trenda višjega časovnega okvira za MT4 mora zagotoviti, da je pripravljen in sposoben držati se zelo stroge strategije upravljanja denarja, saj bi v daljšem obdobju njegovega trgovanja to verjetno pomenilo enotno odločitev o tem, ali on ali ona je dobičkonosna ali pa izgubi sredstva za trgovanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!