J_TPO_OSC Indikator za Meta Trader 4

Indikator J_TPO_OSC za Meta Trader 4 je zelo dinamičen indikator z veliko funkcionalnostjo za trgovalni sistem Meta Trader 4. t Na primer, lahko zazna razpone, ponudi vpise v obe smeri trga in pomaga trgovec z odličnim dobičkom pri sprejemanju signalov, tako da trgovec ne pusti veliko denarja na mizi.

FREE J_TPO_OSC Indicator

Download the FREE J_TPO_OSC Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Nekatere prednosti in slabosti uporabe indikatorja J_TPO_OSC za Meta Trader 4

Indikator J_TPO_OSC za Meta Trader 4 pomaga trgovcu, da prepozna čas na trgu, ko se cena valutnega para ali sredstva za trgovanje giblje brez jasne smeri v mislih. To počne z ugotavljanjem zelo nizkih obdobij nestanovitnosti v cenovnem delovanju in ko opazuje to cenovno obnašanje, ne oddaja nobenih trgovinskih signalov, s čimer trgovca, ki trguje s kazalnikom, ne dovoljuje vstopa v posle v takšnih obdobjih.

Druga prednost uporabe indikatorja J_TPO_OSC za Meta Trader 4 je, da ponuja možnosti za vstop trgovcem na obeh straneh trga. To pomeni, da se trgovec lahko odloči za trgovanje tako v smeri večjega trenda kot proti smeri večjega trenda. To je precej agresiven pristop in ni primeren za vse trgovce. Bolj konzervativen pristop za trgovce, ki so bolj nagnjeni k tveganju, je, da sprejmejo samo signale, ki jih generira J_TPO_OSC indikator za Meta Trader 4 v smeri večjega trenda. To bo takemu trgovcu omogočilo, da bo ostal popolnoma na strani trenda in potencialno ujel velike tečaje v ceni valute ali sredstva za trgovanje, ki se lahko nadaljuje več ur ali celo dni.

Indikator J_TPO_OSC za Meta Trader 4 je zelo uporaben zaradi vrste izhodnih signalov, ki jih generira. Pomaga trgovcu, ki ga uporablja za izhod iz trgovanja, ko začnejo kazati znake spreminjanja smeri. Indikator J_TPO_OSC za Meta Trader 4 je sestavljen iz histograma in signalne linije. S temi signalnimi linijami ustvarja vse trgovalne signale za trgovca. Histogram prikazuje svetlo rdečo barvo, ko je trg v trendu navzdol in svetlo zelene barve, ko se trg razvija. Tako lahko trgovec takoj razume takojšnjo usmeritev trga glede na časovni okvir, od katerega trgovec deluje.

Signalna linija niha med zgornjim in spodnjim delom okna indikatorja na grafikonu Meta Trader 4. Signalna linija oddaja zgodnji izhod ali dobiček, ko izkoristi priložnost trgovcu, saj se zelo hitro odzove na cenovno ukrepanje. Zato lahko trgovec takoj pregleda smer te signalne črte in ve, ali je cena spremenila smer ali če se je še naprej gibala v isti smeri.

Slaba stran uporabe hitre signalne črte za pridobivanje dobička je, da je lahko prehitra, da bi lahko trgovec ustvaril veliko dobička od kakršnih koli trendov, saj bi se zlahka odzval na kakršno koli rahlo povračilo v ceni, zaradi česar bi ga trgovec opazoval njegov trenutni položaj ali trenutno trgovino na trgu.

Trgovec, ki se odloči uporabiti stabilnejši histogram za oba vhoda in izhode tako v smeri trenda kot v nasprotni smeri, lahko pridobi več dobička, saj lahko sledenje histograma ohrani trgovca znotraj trenda, ko nadaljuje in signalizira takoj, ko trend spremeni smer. Slaba stran uporabe precej počasnejšega histograma je tudi, da bi moral trgovec žrtvovati nekaj dobička, da bi lahko vozil trend, dokler se ne konča ali spremeni smer.

Pri trgovanju z indikatorjem J_TPO_OSC za Meta Trader 4 lahko trgovec, ki spremlja svojo drsečo povprečje in doseže najvišje in najnižje vrednosti, hitro odkrije možnosti razhajanja, kjer se cena valutnega para ali sredstva za trgovanje zmanjšuje nato lahko trgujete v nasprotni smeri od trenutne smeri cene. Razpoznavanje razpok in njihovo združevanje s analizo cenovnih učinkov, kot so razponi razponov in prekinitve trendne linije, je lahko odlična priložnost za trgovce, da na trgu ustvarijo nekaj resničnih dobičkov.

Indikator J_TPO_OSC za Meta Trader 4 pa ni primeren za začetnike, temveč za trgovce, ki imajo določeno raven izkušenj in strokovnega znanja na trgih. To pomeni, da lahko z uporabo kazalnika zamenjate začetnega trgovca v zelo kritičnih trenutkih, ko bi moral trgovec sprejeti pomembne odločitve, kot je, ali zmanjšati trgovino, da bi zaščitil svoj račun, ali da bi sprejel trgovino, da bi ustvaril nekaj dobička. Naprednejši ali kvalificirani trgovec bi ugotovil, da je uporaba kazalnika zanje bolj prilagojena, saj že ima stopnjo izpostavljenosti trgom in razume nekatera osnovna načela, ki delujejo ob cenovnem ukrepanju.

Začetni trgovec pa se lahko odloči, da se nauči uporabljati ta indikator, saj krivulja učenja ni tako strma. To pomeni, da lahko začetni trgovec, ki želi trgovati z indikatorjem J_TPO_OSC za Meta Trader 4, vzame kratek čas in morda demo račun, kjer lahko najprej postavi indikator in si ogleda, kako se odziva na ceno. To je mogoče storiti na nižji časovni lestvici, kot so na primer karte za eno minuto ali 5 minut, tako da lahko začetni trgovec hitro izve, kako indikator ustvari svoje signale in kako ali kdaj se mora trgovec odzvati nanje, vključno s tem, koliko lahko tveganje za vsako posamezno trgovino.

Delo z demo računom bi jih nato opremilo z resničnim znanjem o delovanju cenovnega ukrepa in o tem, kako se ta kazalnik odziva na cenovno akcijo, preden se lahko premaknejo na pravi trgovalni račun in uporabijo višjo časovno karto za sprejemanje signalov iz indikatorja. signali višjega časovnega okvira so običajno bolj stabilni in zanesljivi kot signali nižjega časovnega okvira.

Začetni trgovec mora prav tako razviti in izvajati zelo strogo strategijo upravljanja denarja, saj jim bo to pomagalo, da se izognejo izgubi trgovalnih računov v kratkem času.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!