Keltnerjev indikator kanala za MT4Table Of Contents:

  1. Keltnerjev indikator kanala za MT4
  2. Prednosti in slabosti uporabe indikatorja Keltnerjevih kanalov za MT4

Keltnerjev indikator kanala za MT4 je orodje za programsko opremo Meta Trader 4. Ta kazalnik ustvarja cenovne ovojnice glede na to, kako nestanovitna je cena določenega valutnega para ali trgovalnega sredstva v določenem času. Vmes med temi cenovnimi ovojnicami je eksponencialno gibljivo povprečje, ki omogoča, da so keltnerjevi kanali zelo podobni standardnim Bollingerjevim pasovom.

FREE Keltner Channel Indicator

Download the FREE Keltner Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

V zvezi s tem, kako prikazuje svoje signale okrog trgovalnega sredstva ali valutnega para, Keltnerjev indikator kanala za MT4 nastavi razdaljo med zgornjo ovojnico, običajno nad ceno, in spodnjo ovojnico, običajno pod ceno, z uporabo indikatorja povprečnega praga (ATR), ki je kazalnik, ki bi se ga strinjal večina trgovcev in finančnih analitikov, je eden najbolj stabilnih in uporabnih kazalnikov v orodju Meta Trader 4.

Uporaba Keltnerjevega kanala za MT4 dejansko ponuja trgovcu veliko prednosti in zelo malo slabosti. Pojdimo skozi nekatere skupaj zelo hitro spodaj.

Prednosti in slabosti uporabe indikatorja Keltnerjevih kanalov za MT4

Ena od najpomembnejših prednosti je, da trgovec, ki jo uporablja, da je že zelo priljubljeno orodje za trgovanje, ki ga uporabljajo trgovci po vsem svetu v vsakodnevnem trgovanju. To bi moralo takoj povedati trgovcu, da so Keltnerjevi kanali zelo zanesljivi v načinu, kako ustvarjajo signale na podlagi cenovnega delovanja. To omogoča trgovcu, da zaupa vsem signalom, ki jih Keltnerjev kanal ustvari za trgovca, saj so najbolj zanesljivi.

Druga prednost uporabe kazalnika Keltner Channel za MT4 je, da lahko pomaga trgovec ugotoviti in natančno ugotoviti, kakšen je trenutni trend med časovnimi okviri in trgovalnimi sredstvi ali valutnimi pari, na katere je kazalnik postavljen. To pomeni, da se lahko indikator nato uporabi kot detektor trendov za njihovo trgovanje, saj je zgrajen ravno za to. To tudi pomeni, da je mogoče kanale Keltner uporabiti s katerim koli drugim kazalnikom, ki lahko pomaga trgovcu, da vstopa v smeri trenda, saj bi oba skupaj združila trgovca, da bi ugotovila učinkovito smer trenda in sprejela vnose na podlagi samo v tej smeri. To zlahka vodi do dobička na trgih.

Trgovci lahko uporabijo tudi Keltnerjev indikator kanala za MT4, da bi opazili zelo čiste in močne potencialne spremembe v cenovnem delovanju. To preprosto pomeni, da lahko indikator pomaga trgovcem pri iskanju obrnjenih sprememb v realnem času. Eden od načinov, kako se to lahko doseže, je, da trgovec opazuje približno 3 do 4 različne časovne okvire z uporabo Keltnerjevega indikatorja kanala za MT4. Tako bo trgovec takoj omogočil, da bo videl, kako potekajo te spremembe cen in kakšne cenovne akcije se odzivajo na te spremembe v časovnih okvirih. V zelo kratkem času bo trgovec popolnoma razumel, da so devizni trgi dejansko eni ne glede na časovni okvir, v katerem trgovec gleda na ceno.

Druga očitna prednost uporabe indikatorja kanalov keltner je, da lahko trgovcu med trgovalnim dnevom zagotovi zanesljive trgovalne signale. To je ponavadi, ko cena preseže vse svoje kanale v zunanji prostor ali pod njenimi spodnjimi kanali v spodnji zunanji prostor. To v bistvu pomaga trgovec, da vidi, kako nestanovitna je cena, in da vidi, kako dolgo traja zunaj Keltnerjevih kanalov, saj lahko to trgovcu pokaže, kako dolgo naj bi se gibala cena ali kako dolgo traja, odvisno od tega, kdaj prečka nazaj v Keltnerjeve kanale.

Ena od neverjetnih stvari pri uporabi indikatorja kanala Keltner za MetaTrader 4 je, da takoj pomaga trgovcu, da vidi, kdaj je cena zelo spremenljiva. Zdaj ima to nekaj prednosti.

Prva prednost je, da lahko trgovec takoj ugotovi, da je trend v teku. Druga prednost je, da lahko trgovec natančno vidi, kako napreduje ta trend. Zakaj gledati ceno, je takoj osnova za trgovca, da natančno razume, kaj počne cena. na primer v času višjega trenda lahko trgovec spremlja gibanje cene izven Keltnerjevega kanala v smeri navzgor. Trgovec lahko nato sledi poteku, ko keltnerjev kanal deluje kot vodilo za stop izgubo za trgovca, ki je že v trendu, saj sledi trendu vse do vrha in natančno opredeli, kje se trend začne obrniti.

Še en ključen in impresiven način, s katerim lahko trgovci uporabljajo kanal keltner, je prepoznavanje glavnih trendov. Keltner kanali omogočajo trgovcem, da identificirajo glavne trende, tako da jim pomagajo, da ne upoštevajo manjših trendov in vrste gladkega cenovnega ukrepanja, tako da trgovec ne vidi manjših trendov tako pogosto, kot bi bil, če keltner kanali niso bili vzpostavljeni tam. To bi takoj omogočilo trgovcu, da prepozna pomembne trgovalne priložnosti z opredelitvijo cenovnih vzorcev, ki so jih prikazali glavni trendi.

Ko trgovec lahko prepozna te cenovne vzorce, lahko trgovec sodeluje pri trgovanju z večjo sliko trenda.
Keltnerjevi kanali tako omogočajo trgovcu, da nato odkrije spremembe cen, opazuje večje cenovne vzorce in lahko pomaga trgovcu prepoznati velike spremembe v trendu in jih učinkovito trgovati.

Keltner kanali lahko delujejo na vsakem časovnem obdobju od 1-minutnih grafikonov do dnevnih kart in se lahko vključijo v vse večje trgovalne sisteme, ki jih trgovec že uporablja. Ta integracija bo pripomogla k izpopolnitvi katere koli strategije trgovanja, ki jo lahko ima trgovec, in lahko pomaga, da se doseže najboljše v drugih sistemih trgovanja.

Uporaba Keltnerjevih kanalov v trgovanju bo zahtevala, da trgovec nadaljuje s prakso, da bi trgovali z indikatorjem z zelo zaščitno stop in strogim postopkom upravljanja denarja in v kratkem času lahko trgovec obvladuje uporabo indikatorja za trgovanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.