Kijun sen Kazalnik ovojnic za MT4Table Of Contents:

  1. Kijun sen Kazalnik ovojnic za MT4
  2. Koristi, ki izhajajo iz uporabe kazalnika ovojnic Kijun sen za Meta Trader 4

Kijun sen kazalnik ovojnice za Meta Trader 4 je super stabilen kazalnik na osnovi Ichimoku, ki omogoča, da trgovec ugotovi ključne spremembe trenda v dnevnem časovnem okviru v vseh valutnih parih in sredstvih za trgovanje. Omogoča, da trgovec prepozna te ključne spremembe v realnem času, ko se zgodi, in ponudi možnost ponovnega vstopa trgovcem na podlagi teh ključnih trendov. Za tiste, ki se odločijo za uporabo tega kazalnika, je na voljo cel kup ugodnosti.

FREE Kijun sen Envelope Indicator

Download the FREE Kijun sen Envelope Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Koristi, ki izhajajo iz uporabe kazalnika ovojnic Kijun sen za Meta Trader 4

Ena od prvih velikih koristi, ki jih trgovec izkoristi za uporabo tega kazalnika, je ta, da je kazalnik zelo natančen in zanesljiv. Te koristi so stvari, ki jih je treba čim bolj poudariti, saj je med kazalci meta trgovca 4 zelo malo kazalnikov, ki so sploh stabilni ali na katere se trgovec lahko zanesljivo zanaša. Obstaja nekaj razlogov, zakaj se ta kazalnik šteje za zelo stabilnega in zanesljivega.

Prvi razlog za to trditev je, da je kazalnik zgrajen na Ichimoku indikatorju. Ichimoku se že dolgo uporablja med trgovci, zato je dejstvo, da je kazalnik Ichimoku eden najbolj stabilnih indikatorjev, ki obstajajo.

Ker je Kijun sen kazalnik ovojnic za Meta Trader 4 potomka kazalca Ichimoku, je pridobil nekaj prednosti Ichimoku, kot je njegova sposobnost, da se zanese na, in tudi natančnost svojih signalov. To nas pripelje do drugega razloga, zakaj je ta kazalnik zelo stabilen in zanesljiv.

Indikator deluje privzeto le za dnevni časovni okvir. Pravzaprav je bila zgrajena tako, da je trgovcem omogočila, da izkoristijo zelo močne in natančne poteze, ki jih je ta kazalnik ustvaril pri oblikovanju svojih nižjih časovnih odločitev. Zato indikator odlično deluje na dnevni časovni okvir in lahko usmerja trgovce, ki se zanjo usmerjajo in usmerjajo trendne črte.

Še ena od prednosti uporabe tega kazalnika je, da trgovcem ponuja neverjetne priložnosti, da ponovno vstopijo na trendni trg, tudi če je trgovec prej zamudil vstop trenda. Kijun sen kazalnik kuverte za Meta Trader 4 to počne tako, da ustvarja območje, kjer lahko trgovec kupi ali proda odskočna deska, ko je cena v trendu že nekaj časa.

To pomeni, da ko se je začel nov trend, recimo vzponski trend, se cena na primer zniža nad srednjo črto Kijun sen kazalnika ovojnic za Meta Trader 4 in je očitno, da se giblje navzgor. Na tej točki indikator samodejno identificira nivoje, na katerih se bo cena verjetno vrnila za odboj, preden se nadaljuje v smeri trenda.

Na takšnih področjih lahko trgovci kupijo že obstoječi vzponski trend z minimalnim tveganjem za trgovino. Tako indikator pomaga trgovcem, da se ponovno pridružijo že obstoječemu trendu. Takšne poteze lahko trgovec izboljša tudi, če potegne navadno linijo trendov čez vrhove ali dna cene v smeri, v kateri pričakuje, da se bo verjetno pojavila cena.

Tudi najboljši časovni okvir za uporabo kazalnika ovojnic Kijun sen za Meta Trader 4 bi bil dnevni časovni okvir, ki je bil posebej prilagojen za ta časovni okvir. To pomeni, da privzeto indikator že vsebuje nastavitve, ki so idealne za optimalno delovanje indikatorja v katerem koli dnevnem časovnem okviru katerega koli grafikona. Vendar lahko trgovec prilagodi kazalnik za nižje časovne okvire, vendar je to najverjetneje vplivalo na kakovost signalov, ki jih proizvaja indikator, saj je zasnovan posebej za dnevne časovne okvire in s tem zelo natančne in zanesljive signale, ki jih proizvaja na takih signalih. Dnevni časovni okviri.

Kijun sen kazalnik ovojnic za Meta Trader 4 ima tri različne signalne linije. Prvi je zgornji pas, ki je skoraj vedno nad ceno, drugi je nižji pas, ki je skoraj vedno pod ceno. Tretja signalna linija je Kijun-Sen, ki deluje kot signalna linija, ko se bo začel nov trend, in trendna linija, ko je cena trenutno v vzponu ali padcu.

Eden od načinov za sodelovanje v novem trendu bi bil ugotoviti, kdaj je prišlo do očitne spremembe v smeri, nato pa počakati, da se novi trend v Dnevnem časovnem okviru zlomi nad srednjo črto indikatorja.

Ko indikator preseže srednjo linijo indikatorja, mora trgovec ustrezno kupiti ali prodati. Trgovec se lahko tako enostavno pridruži trendu. Še en način, da se pridružite trendu, je, da si ogledate čas, ko je cena očitno zdrsnila nad ali pod srednjo linijo Kijun sen kazalnika ovojnic za Meta Trader 4 in nato počakajte, da se cena začne znova vračati v srednjo linijo kazalnik proti smeri novega trenda. Trgovec lahko potem kupi ali ustrezno proda, kakor hitro se cena dotakne srednje črte indikatorja od zgoraj ali od spodaj. To bi bil tudi zelo dober čas, da bi trgovec sodeloval v trendu.

Nazadnje, ena najpomembnejša stvar, ki jo je treba paziti pri uporabi Kijun sen kazalnika ovojnic za Meta Trader 4, je, ko velikost kanala postane zelo majhna in tesna skupaj z obema, ki kažejo v eno smer. To je zelo pomembno, ker se to zgodi le, ko se bo zgodilo veliko premikanje ali se trenutno dogaja. To pomeni, da ko se trgovec, ki uporablja ta kazalnik, zaveda, da sta oba pasova blizu in sta usmerjena v eno smer, navzgor ali navzdol, bi moral biti trgovec dovolj krepko, da bi ga kupil ali prodal, saj se zgodi le, če obstaja zelo močan korake, ki se dogajajo v ceni.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.