Kuskus Starlight indikator za MT4Table Of Contents:

  1. Kuskus Starlight indikator za MT4
  2. Nekatere glavne prednosti in slabosti uporabe Kuskus Starlight indikatorja za MT4

Kuskus Starlight indikator za MT4 je kazalnik, ki je zgrajen na platformi Meta Trader 4. Kazalnik je zgrajen za trgovce, ki uporabljajo platformo za kartiranje za aktivno odločanje o trgovanju v trgovalnem dnevu, za opravljanje vseh svojih tehničnih analiz na izbranih valutnih parih in trgovalnih sredstvih ter za načrtovanje vseh časovnih okvirov izbire trgovca. valutnih parov ali sredstev za trgovanje med trgovalnim dnevom.

Kuskus Starlight indikator za MT4 je zgrajen na podlagi cene in indikatorja Range, ki deluje tudi na trgovalni platformi. Z uporabo indikatorja je za trgovca enostavno prepoznati, kakšna je splošna smer gibanja na kateri koli tabeli, ki jo kazalec pripiše med trgovalnim dnevom.

Prav tako je za trgovca lahko prepoznati, kdaj se je tržni trend obrnil v novo smer. Trgovec, ki ima kazalnik, ki je priložen svoji trgovalni lestvici, bi prinesel veliko drugih vpogledov v trgovanje in prednosti uporabe kazalnika, nekateri od teh vpogledov v trgovanje in prednosti pa so opisani in obširno obravnavani v nadaljevanju.

FREE Kuskus Starlight Indicator

Download the FREE Kuskus Starlight Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nekatere glavne prednosti in slabosti uporabe Kuskus Starlight indikatorja za MT4

Ena od prvih glavnih prednosti uporabe kazalnika Kuskus Starlight za MT4 za trgovca, ki ga uporablja, je, da lahko pomaga trgovcu, da takoj ugotovi, kakšna je splošna smer trenda, ne glede na časovni okvir katerega koli valutnega para ali sredstva za trgovanje, s katerim trgovec uporablja indikator.

To pomeni, da bi lahko trgovec, ki ima med trgovalnim dnevom kazalnik, ki je priložen svoji shemi trgovanja, na eni strani opazil, kakšna je splošna usmeritev trenda v tem časovnem okviru v trgovalnem dnevu.

Trgovec bi lahko ugotovil, katera smer trenda je ne glede na to, kateri valutni par ali sredstvo za trgovanje, s katerim trgovec uporablja kazalnik, je kazalnik, ki deluje na vseh valutnih parih in sredstvih za trgovanje. Sposobnost, da ugotovi, kakšna je splošna usmeritev trgovske trgovalne sheme za trgovca iz več razlogov.

Eden od takšnih razlogov, zakaj je mogoče ugotoviti, kakšna je splošna smer trenda z uporabo Kuskus Starlight indikatorja za MT4, je za trgovca zelo pomembna, da lahko pomaga mu ali ji poveča verjetnost, da bo v trgovalnem dnevu dobičkonosna. Trgovec bi lahko povečal svojo verjetnost, da bi bil dobičkonosen, če bi posel opravljal le v smeri splošnega trenda.

To pomeni, da bi trgovec lahko povečal število svojih zmagovalnih poslov in zmanjšal število izgubljenih poslov, ko bi uporabil kazalec Kuskus Starlight za MT4, da bi natančno ugotovil, kakšna je splošna usmeritev trenda v njihovem trenutnem časovnem okviru.

Trgovec bi lahko tudi znatno zmanjšal svoje izgubljene posle, če bi trgovanja opravljal le v tej splošni smeri trenda. Običajno v trendu obstajajo različni valovi, zaradi katerih trend narašča. Nekateri od teh valov so v smeri trenda, drugi valovi pa so v nasprotni smeri od trenda. Valovi v smeri trenda so valovi, ki dejansko tvorijo večino gibanja trenda in so običajno večji in daljši od drugih valov.

Po drugi strani pa so valovi v nasprotni smeri trenda spremembe valov ali dobičkonosnih valov in navadno predstavljajo priložnost za trgovce, ki so sodelovali v začetnih valovih trenda, da dobičkonosno vzamejo nekaj svojih dobičkov. med trendom.

Med dvema različnima vrstama valov v trendu bi trgovec takoj ugotovil, da so valovi, ki se gibljejo v isti smeri kot trend, običajno večji od tistih valov, ki se ne gibljejo v isti smeri kot trend.

Torej, če trgovec ostane pri trgovanju v splošni smeri trenda, ki jo je trgovec opredelil z uporabo Kuskus Starlight indikatorja za MT4, bi lahko statistično znal opravljati posle, ki bodo bolj verjetno ustvarjali dobiček, saj bodo ti valovi usklajeni v da bo trg močno napredoval.

Kuskus Starlight Indicator Za MT4 lahko trgovcu zlahka pomaga ugotoviti, kaj je ta splošna smer trenda v trgovalnem dnevu. To je zelo možno, saj Kuskus Starlight indikator za MT4 natisne barvne simbole na trgovske karte, da trgovcu pokaže, ali je trg trenutno v vzponu ali v padajočem trendu.

Trgovec bi vedel, če je trg v vzponu, ker bi kazalec natisnil zelene simbole nad srednjo črto v podoknu indikatorja. Ti zeleni simboli bodo potem trgovcu simbolizirali, da je trenutno v tržnem trendu in da je bolje, da naročila kupujejo, ker ima največjo verjetnost, da bo donosna, če kupi na trgu, namesto da proda na ta način. v določenem času.

To je zato, ker, kot je poudaril trgovec s kazalnikom, je trend trenutno usmerjen navzgor. Po drugi strani pa bi trgovec takoj vedel, da je trend trenutno usmerjen v smeri navzdol pri uporabi Kuskus Starlight indikatorja za MT4, če on ali ona vidi, da indikator trenutno tiska rdeče barve simbolov pod srednjo črto v kazalniku. podokna.

To bi bil trgovec splošen pokazatelj, da je trg trenutno usmerjen v smeri navzdol in da je trgovec bolj statistično verjetno, da bo ustvaril dobiček, če posluje le v smeri prodaje. Na ta način je možno, da trgovec ustvarja dobiček med trendom, saj bi bil trgovec v pravilni smeri trenda.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.