Kazalnik ravni za Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Kazalnik ravni za Meta Trader 4
  2. Nekatere prednosti in slabosti uporabe kazalnika ravni za Meta Trader 4

Kazalnik ravni za Meta Trader 4 je kazalnik, ki je zgrajen na platformi Meta Trader 4, ki trgovcu pomaga, da natančno razume, kako deluje trg, s poudarjanjem dejstva, da se trgi gibljejo v nivojih in pomagajo trgovcem, da prepoznajo te ravni in ustvarijo. vizualni objekt, ki pomaga trgovcem videti najpomembnejše ravni v vseh časovnih okvirih grafikonov. To je zelo pomembno, vendar zelo podcenjeno in pogosto napačno razumljeno dejstvo v trgovalni industriji, čeprav je to skoraj splošno znano med strokovnjaki. Obstaja več koristi, ki jih trgovec lahko doseže z uporabo kazalnika ravni za Meta Trader 4 in nekatere od teh ugodnosti so opisane spodaj.

FREE Levels Indicator

Download the FREE Levels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nekatere prednosti in slabosti uporabe kazalnika ravni za Meta Trader 4

Ena od prvih prednosti uporabe kazalnika ravni za Meta Trader 4 je, da ker temelji na cenovnem delovanju, lahko pomaga trgovcem pri iskanju območij v ceni, kjer se najverjetneje pojavijo najpomembnejši obrni, podobno kot vrednost območje za ceno. To pomeni, da bo trgovec, ki uporablja ta kazalnik, veliko lažje opazil najpomembnejše in najverjetnejše točke, kjer se bo cenovna akcija verjetno obrnila večkrat v katerem koli trgovalnem dnevu.

Trgovci lahko nato izkoristijo te ravni in načrtujejo vnaprej, ko bo cena dovolj blizu, da bo v prihodnje lahko sodelovala s temi ravnmi. Poleg tega, da pomaga trgovec spot teh pomembnih ravneh, kazalnik lahko pomaga trgovci tudi načrtovati vnaprej, kar je zelo pomembno, ko gre za trgovanje.

Veliko trgovcev ne ceni v celoti celotnega pomena vnaprejšnjega načrtovanja, preden se zgodi na trgih. Pravzaprav veliko trgovcev ve, vendar ga še vedno ignorirajo. Resnica še vedno ostaja, da prej kot trgovec nauči preplan trgovanja na trgu, bolje pripravljeni, da bo trgovec dejansko, ko je čas, da sprejmejo trgovino.

Zato mora vsak trgovec dati prednost zagotavljanju, da vedno pripravijo svoje posle in to je mogoče zlahka narediti z uporabo kazalnika ravni za Meta Trader 4. Predhodno načrtovanje teh poslov bo nato izvedeno okoli teh najpomembnejših ravni v trgu. Ko se trgovec nauči, kako vnaprej načrtovati svoje posle, sčasoma postane del trgovca.

Potem ko je trgovec nekaj časa uporabljal kazalnik ravni za Meta Trader 4, trgovec pomaga pri spoznavanju, kakšno ceno je dejansko v trgovanju in kako res deluje. To pomeni, da bi trgovec lahko dobil vpogled v temeljne dejavnike, ki vplivajo na ceno, na dejstvo, da se cena sama oblikuje z ustvarjanjem ravni, nato pa jih razbije in kako cena dejansko deluje okoli ravni. Zato lahko trgovec nadaljuje z uporabo znanja, ki so ga pridobili, da bi dosegel boljše rezultate.

Na primer, trgovec, ki uporablja kazalnik, bo običajno imel eno do dve glavni ravni, ki ga bo na svoji trgovalni lestvici vsak dan odvzela ne glede na to, kateri valutni par ali sredstvo za trgovanje trgovec trguje, in tudi ne glede na časovni okvir, s katerim se trgovec odloči za delo. Trgovec bi nato opazoval, kakšno ceno bi storil, ko bi se približal tem nivojem v trgovalnem dnevu.

Običajno ni veliko stvari, ki bi lahko ali pa bi morale narediti okoli teh ravni, toda glavno vprašanje je naključnost, ki jo opravlja tiste stvari, ki bi jih lahko naredila okoli teh ravni. Nekatere od možnih stvari, ki bi jih lahko povzročila cena v zvezi s temi stopnjami, so, da bi se cena lahko odločila približati ravni in se skoraj takoj obrnila, cena pa bi lahko dosegla tudi raven, se pretvarjala, da jo razdeli na drugo stran in se še vedno vrne v svojo prejšnjo smer. Mislim, da je najbolje, da oboje omenjene primere obdržimo kot čas, ko cena preizkusi določeno področje, ki predstavlja raven, nato pa se obrne nazaj v prvotno smer.

Drugi scenarij bi bil takrat, ko se cena odloči prekiniti raven na drugo stran in se še naprej premikati v novi smeri preloma. Zato se lahko cena zlomi na ravni ravni in nato zelo začasno obrne, da se raven ponovno preskusi z druge strani, preden se nadaljuje v novi smeri preloma ali pa bi se cena lahko iztekla v novi smeri in se ne bi ustavila niti za sekundo. ponovno testirajte raven ali karkoli in se premikajte, dokler ne doseže načrtovanega cilja.

Ta dva scenarija in 4 verjetna vedenja sta ponavljajoča se cena v naključnih naročilih po celotnem trgovalnem dnevu. Zato, ko trgovec za določen čas uporablja kazalnik ravni za Meta Trader 4, se bo takoj ali zelo hitro navadil, da bo te stvari videl in jih nato lahko čimprej izkoristil.

To pomaga trgovec razumeti trge in začeti razmišljati kot poklicni trgovec, saj ni vsako področje na kartah označeno in zato mora biti trgovec potrpežljiv za ceno, da doseže te ravni in reagira okoli njih, preden ali pa naredi kaj takega, kot je dajanje naročil na trg. To bo tudi naučilo trgovca, kako ostati discipliniran in predan določeni nalogi.

Indikator ravni za Meta Trader 4 je zelo zanesljiv med časovnimi okviri in trgovec bo opazoval, ko ga bo začel uporabljati, ne glede na to, kakšne ravni pridejo, ostanejo enake na kartah, ne glede na časovni okvir, v katerem trgovec preklopi na, in tako bi večinoma naredil trgovcu veliko dobrega za iskanje, za kateri časovni okvir so potem najbolj zadovoljni z delom s temi mesti na tem točno določenem časovnem okviru. Na splošno lahko z uporabo indikatorja trgovec resnično postane veliko boljši, kot je bil nekoč, preden ga je začel uporabljati.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.