Indikator MadroGoldenFilter Za MT4Table Of Contents:

  1. Indikator MadroGoldenFilter Za MT4
  2. Nekatere prednosti in slabosti uporabe indikatorja MadroGoldenFilter za MT4

Indikator MadroGoldenFilter Za MT4 je kazalnik na podlagi Meta Traderja 4, ki je bil zgrajen na kazalniku Momentum, kazalniki Moving Average, Relative Strength Index in Average Directional Index, ki lahko deluje na vseh časovnih okvirih in valutnih parih na trgu.

Trader lahko izkoristi veliko vpogledov v trge z uporabo tega kazalnika in nekateri od teh vpogledov so navedeni spodaj.

FREE MadroGoldenFilter Indicator

Download the FREE MadroGoldenFilter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nekatere prednosti in slabosti uporabe indikatorja MadroGoldenFilter za MT4

Ena od prvih pomembnih prednosti uporabe indikatorja MadroGoldenFilter za MT4 je, da lahko pomaga trgovcu pri zaznavanju celotne smeri trenda pri trgovanju.

To samodejno pomeni, da lahko trgovec s kazalnikom ugotovi, v katero smer se valutni par ali sredstvo za trgovanje, s katerim trgovec trenutno dela, usmeri v časovni okvir, ki ga trgovec obravnava.

To pomeni, da se trgovec lahko odloči, da se bo vključil v trgovanje v tej smeri, in potem je lažje najti posel v tej smeri, saj lahko trgovec z lahkoto prevzame posle, ko se zaveda splošne usmeritve trga biti na čelu.

To je zelo pomembno, ker večkrat na trgu trgovci izgubijo veliko denarja preprosto zato, ker so v nasprotju s splošnim trendom na trgih.

To pomeni, da če trgovec ni pravilno poravnan v pravi smeri, ki vodi trg, ki je najverjetneje ugotovljen z višjimi časovnimi okviri, da bi videli, kakšen je trenutni trend, lahko trgovec tvega, da bo šel proti trenutnemu usmeritev, na katero se trenutno usmerja trg, in tveganje, da bo zaradi tega prišlo do znatnih izgub.

Še ena zelo pomembna prednost uporabe indikatorja MadroGoldenFilter za MT4 je, da lahko pomaga trgovcu ugotoviti, kdaj je trg pravkar obrnil. To pomeni, da lahko trgovec, ki želi vedeti, kdaj se trg obrne, začne s skrbnim opazovanjem v katero smer je trg trenutno na poti.

Nato lahko trgovec vidi, da se obrat spreminja v realnem času, saj se kazalnik zelo hitro odzove na ceno in bo takoj spremenil smer, da bi trgovcu pokazal, da se je tržna usmeritev spremenila.

To je zelo pomembno, ker trgovec, ki ne ve, kdaj je trg aktivno obrnil wi, še naprej sprejema posle v napačno smer in več trgov, ki jih trgovec sprejme v napačni smeri, bolj trdi, da trgovec doživlja izgube zaradi trgovanja. proti trgu.

Trgovci se morajo zato naučiti uskladiti svoje posle v pravilni smeri na trgih, tako da vedno opazujejo, da proizvajalec ni spremenil smeri, kar bo vedno vidno z indikatorjem, saj bo spremenilo svojo smer takoj, ko bo spremembam na trgu.

Trgovci, ki uporabljajo kazalnik MadroGoldenFilter Za MT4, lahko drastično izboljšajo raven natančnosti z vključitvijo večjih časovnih okvirjev v proces odločanja.

To pomeni, da mora trgovec gledati trg na večjih časovnih okvirih. Tržna usmeritev na časovnem razporedu shrambe mora ustrezati nižjemu časovnemu okviru ali časovnemu okviru, na katerem trgovec trenutno dela, da lahko trgovec sprejme kakršnega koli trgovca, ki ga namerava sprejeti. To je treba storiti v smeri večjih časovnih okvirov za natančnost.

Tudi trgovec lahko podvoji indikator na višjih časovnih okvirih za še boljšo analizo. Nato bi moral trgovec prebrati signale indikatorja v višjem časovnem okviru, da bi sprejemal odločitve o signalih istega indikatorja v nižjem časovnem okviru. Na ta način trgovec vedno poskrbi, da so njegove odločitve o trgovanju vedno usklajene v vseh časovnih okvirih.

Ker je kazalnik MadroGoldenFilter za MT4 kombinacija tako indikatorja Stochastics, indeksa relativne moči in kazalnikov povprečnega usmerjenega indeksa, združuje vse te kazalnike skupaj v analizi, da se zagotovi, da je trgovec vedno na desni strani trga. in da trgovec vedno dobi točne signale, kadar se ti signalni signali združijo ali združijo skupaj.

Indikator MadroGoldenFilter za MT4 pomaga tudi trgovcem pri iskanju priložnosti, da se vključijo v trend, tudi če se je trend že začel.

To je večinoma po tem, ko je cena počivala malo ali po gibanju cene. Indikator običajno ustvari nove signale po takšni korekciji, da bi trgovcem pomagal pri vstopanju v trend nadaljevanja trgovanja v smeri trga.

To pomeni, da lahko trgovec nato večkrat doda svoj položaj v skladu s trendom vsakič, ko trg počiva malo ali da dobiček prevzamejo nekateri udeleženci na trgu. Na ta način lahko trgovec vstopi na več položajev, zmanjša svoje celotno tveganje do točke, ko ne bo igral na trgu z lastnim denarjem.

Na ta način lahko trgovec prinese veliko dobička iz trenda, ki bi mu dal le malo dobička. To je, kako lahko trgovec vnese trgovanja, ki so v smeri trenda in ohranjanje teh poslov pravilno. Druga velika prednost uporabe kazalnika MadroGoldenFilter Za MT4 je, da lahko pomaga vzdrževati trend trgovca že dolgo časa.

To pomeni, da se trgovec ne bi smel bati spreminjanja trenda na njih, ker bi jih trg običajno opozoril takoj, ko bi prišlo do nove spremembe trenda, da bi jo trgovec lahko takoj izkoristil takoj, ko se pojavi.

To je zelo pomembno, ker so statistike pokazale, da je povprečni trgovec prav na trgu, vsaj 70% časa, vendar pa ta trgovec ne uspe zaslužiti na trgih.

To pomeni, da lahko trgovec pravilno ugiba, vendar še vedno ne zasluži denarja, ker ne dovoli, da bi zmagovalni posli potekali in zmanjšali svoje izgubljene posle čim prej. To je predpostavka, ki je na trgih ni mogoče preceniti.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.