Kazalec povečane cene za meta trgovec 4Table Of Contents:

  1. Kazalec povečane cene za meta trgovec 4
  2. Prednosti uporabe povečanega kazalnika cen za MT4

Povečani kazalnik cen za MetaTrader 4 je zelo preprost, vendar uporaben kazalnik, ki je bil zgrajen iz edinega razloga. ta kazalnik cene je bil zgrajen, da bi trgovcem pomagal videti točno, kje je trg v danem trenutku. To pomeni, da v vsakem trenutku trgovec pogleda svojo platformo za klepet, bo trgovec natančno vedel, za kakšno ceno trguje valutni par ali trgovalna sredstva. Uporaba tega kazalnika je zelo pomembna zaradi številnih razlogov, nekateri pa so opisani v nadaljevanju.

FREE Magnified Market Price Indicator

Download the FREE Magnified Market Price Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Prednosti uporabe povečanega kazalnika cen za MT4

Uporaba povečanega kazalnika cen za MetaTrader 4 je zelo pomembna, zlasti za trgovce, ki na trgovalnih dnevih iščejo številne grafikone hkrati. Včasih morajo vsi ti trgovci videti točno tam, kjer je trenutna cena in ne veliko nereda na zaslonu. Ta indikator jim omogoča, da takoj na prvi pogled spoznajo, kakšne so trenutne cene, da bi to obdržale v zameno, da bi trgovalec organiziral in mu omogočil, da takoj pogleda vse druge pare in valute, ki jih lahko spremlja.

Drug zelo pomemben razlog za uporabo indikatorja cene povečevalca za MetaTrader 4 je, da trgovcem omogočimo hiter pregled trga. To je zelo pomembno za tiste trgovce, ki verjetno trgujejo z novicami ali ki morajo videti, kaj trg počne v smislu dogodka s črnim labodom. Ti trgovci bi morali samo pogledati na trg in natančno določiti, kakšne cene delajo, identificirati spletne cene in kako se lahko cena odziva na to, kar se dogaja navzgor ali navzdol. če trgovec ne more pogledati in videti cene na prvi pogled, postane težko in težavno, da hkrati spremlja toliko valutnih parov.

Še pet prednosti uporabe indikatorja cene povečevalca za MetaTrader 4 je, da so za trgovce, ki so slabovidni ali čigar strani niso tako ostri kot prej, pomagal, da niso natančno določili cene sredstva za trgovanje ali valutnega para. gledam tam in se ne obremenjujejo, da bi videli majhne, ki se premikajo gor in dol na grafikonu. Ta mapa prihrani vid od več škode, saj so obrazci, ki jih uporablja indikator cene, zelo čitljivi in jih lahko trgovec celo poveča, če tako izbere.

Tudi nastavitev trgovcev, ki ne potrebujejo grafikonov svečnikov, je, da si ogledajo cene, preden se odločijo, kdaj jih kupiti, in kdaj jih lahko proda, če uporabijo indikator cene povečevalca za MetaTrader 4, saj lahko združijo vseh 28 parov in pogled na cene, ki jih ustvari povečevalni kazalnik. To jim samodejno pomaga pogledati iz valutnega para na valutni par, če iščejo samo svoje cene in jih ne ovirajo dejanja klepeta ali pa morajo biti pozorni, preden lahko natančno ugotovijo, kje je cena.

Povečani kazalnik cene je kodiran tako, da ko se cene premaknejo za 1 pip, se prikaže rdeča barva, ko pa se cene dvignejo za 1 pip, se natisne zelena barva. Takoj takoj opozori trgovca na nov razvoj trenda, ko barva ostane pritrjena na eno stran za nekaj časa.

Na primer, trgovec je gledal grafikon, ki čaka na novice. Takoj, ko so se dogodki dogodkov zgodili, se poveča kazalnik cen, ki prikazuje barve, v kateri smeri se cene gibljejo glede na to, kako cene reagirajo na vhodne novice. Če se cene odzivajo negativno na novice, bo trgovec takoj videl stalno rdečo barvo, prikazano s povečanim kazalnikom cen. Če se cene dvigujejo, bo trgovec takoj videl, da indikator prikaže večinoma zeleno barvo in to lahko služi kot pokazatelj smeri, ki jo cene takoj želijo spremeniti, še preden postane vidno trgovcem, ki berejo tabele svečnikov.

Nazadnje, ko ga uporablja trgovec, ki potrebuje povečan kazalnik cene, postane bistveno orodje za trgovanje, saj je to eno od orodij, ki so lahko del arzenala katerega koli trgovca ali enega od teh orodij, ki ga tisti, ki ga resnično potrebujejo, ne morejo brez, ker jim pomaga, da ostanejo zelo učinkoviti v svojem trgovalnem dnevu.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.