MTF MACD X Indikator za MT4

Kazalnik MTF MACD X za MT4 je kazalnik, ki je bil zgrajen za trgovce, ki opravljajo vso svojo vsakodnevno tehnično analizo, zajemajo vse časovne okvire izbranih in priljubljenih valutnih parov ter aktivno odločajo o trgovanju v trgovalnem dnevu. To je indikator, ki je stabilen in ne prebarva svojih signalov, ko se trenutna sveča zapre.

Kazalnik MTF MACD X za MT4 temelji na indikatorju konvergence in divergence gibljivih povprečij ( MACD ) in lahko pomaga trgovcu vizualizirati svoje signale iz več različnih časovnih okvirov na trenutnem grafikonu, s katerega trgovec deluje.

Trgovec lahko z uporabo MTF MACD X indikatorja za MT4 med svojim trgovalnim dnevom zlahka pridobi več vhodnih signalov, vpogled v trgovanje in številne druge prednosti. Nekateri od teh trgovalnih vpogledov, ki jih trgovec zlahka doseže, so opisani in obravnavani v nadaljevanju.

FREE MTF MACD X Indicator

Download the FREE MTF MACD X Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Nekatere glavne prednosti in slabosti uporabe indikatorja MTF MACD X za MT4

Ena od prvih velikih prednosti uporabe MTF MACD X Indicator For MT4 za trgovca je, da mu lahko pomaga hitro prepoznati splošni trend v več različnih časovnih okvirih iz trenutne tabele trgovca.

To pomeni, da je za trgovca, ki ima kazalnik, ki je priložen svoji sedanji tabeli, zelo mogoče in preprosto vizualizirati signale MACD iz vseh drugih časovnih okvirov na svoji posamezni karti, kot da bi fizično imeli dostop do v drugih časovnih okvirih in brez njega ali nje, da bi se moral izpostaviti odprtju drugih kart, preden lahko vidi signale drugih časovnih okvirov.

To je možno, saj gradnja kazalnika trgovcu omogoča, da vidi vse različne časovne okvire, ki se nahajajo v eni podpovezavi sedanjega grafikona trgovca.

To je zelo pomembno in lahko pomaga trgovcu na toliko načinov. Eden od razlogov, zakaj je to zelo pomembno, je, da trgovec postane zelo enostaven, da natančno ve, kakšna je splošna usmeritev, v katero se valutni par premika na vseh različnih časovnih okvirih.

To pomeni, da lahko trgovec trguje z ustrezno smerjo, potem pa lahko pogleda različne signale iz vseh teh različnih časovnih okvirov in ko enkrat označi, da so signali podobni, lahko potem ve, da trend je enakomerno v eni smeri glede na posamezni valutni par, ki ga trgovec opazuje in zaradi tega trgovec ve, da se lahko z valuto trguje z dobičkom.

Še en zelo pomemben razlog, zakaj je to zelo pomembno, je to, da trgovsko trgovsko tehnično igro popelje na naslednjo stopnjo. To pomeni, da lahko trgovec z lahkoto zelo natančno določi trgovinske odločitve glede na splošno usmeritev trendov in kaj je ta splošna smer trenda.

Trgovec bi potem lahko natančneje in lažje opravil svojo tehnično analizo, kot bi jo imeli, če ne bi imela MTF MACD X Indicator For MT4, da bi mu povedala, kaj je ta splošna smer trenda pred celotnim analize. To bi trgovcu omogočilo, da lahko prilagodi svoje trgovinske odločitve in opravi precej natančnejše odločitve o trgovanju, ki so skladne s trendom.

Drug zelo pomemben razlog, zakaj mora trgovec videti, kakšni so drugi valutni pari, o splošni smeri trenda z uporabo MTF MACD X Indicator For MT4 je, da bi potem pomagal trgovec, da bi lahko pravilno uskladil svojo ali njeno trgovino. trguje v smeri tega splošnega trenda, ki ga trgovec lahko z lahkoto odkrije, če pogleda signale, ki jih generira kazalnik MTF MACD X za MT4.

To pomeni, da bi trgovec lahko trgoval, ki je veliko bolj natančen in da bi lahko uskladil vse svoje prihodnje odločitve o trgovanju v skladu s tem, kar pravi trenutni trend iz vseh časovnih okvirov.

Na ta način bi trgovec lahko zagotovil, da se njegovi posli popolnoma prilegajo smeri, v kateri trenutno kažejo vsi različni časovni okviri, saj bi bila ta smer tista, ki ima največjo verjetnost uspeha, ko trgovec postavi posel v to trgovino. .

To bo trgovcu v veliki meri pomagalo, da se izogne izgubam in ogromnim črpanjem, ki izhajajo iz trgovanja, ki se ne prilagaja pravilno splošni smeri trenda, saj bi takšni posli običajno povzročili veliko večje izgube, kot bi jih trgovec doživel, če bi vzel v trenutni smeri trenda.

To je zelo pomembno za trgovca, da lahko razume, kaj se trenutno dogaja s ceno. Drug razlog, zakaj je to zelo pomembno, je, da lahko pomaga trgovcu, da natančno prilagodi natančnost, s katero se trguje v smeri trenda skozi ves trgovalni dan.

To pomeni, da bi bil trgovec sposoben natančno določiti, kdaj je najboljši čas za vstop v trgovino v smeri trenda, da bi bil ustrezno usklajen, da bi ustvaril dobiček iz svojega trgovanja.

To je zelo pomembno, ker včasih ni dovolj samo, da trgovec sledi trendu svojega trenutnega časovnega okvira, saj bi moral tudi zagotoviti, da se ta smer ujema tudi z drugimi usmeritvami vseh drugih časovnih okvirov, ki presegajo trenutnih časovnih okvirov.

Trgovec lahko z lahkoto to stori, saj lahko med gledanjem signalov z indikatorja opazuje vsakič, ko so signali signala enotni na vseh časovnih okvirih, kar mu mora potem pomagati, da zelo natančno vstopi v trend, kot bi bilo to. najboljši čas.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!