Indikator Power Wave oscilatorja za Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Indikator Power Wave oscilatorja za Meta Trader 4
  2. Nekatere prednosti in slabosti uporabe indikatorja Power Wave Oscillator za Meta Trader 4

Indikator Power Wave Oscillator za Meta Trader 4 je kazalnik, ki je zgrajen na platformi Meta Trader 4, ki lahko pomaga trgovcem tako, da prepozna, kdaj se trend giblje z močjo. Identificira trend, ki se giblje z močjo, in nato natisne histograme, ki jih nato Trader vizualno izmeri, koliko moči ima trend, tako da lahko bodisi ostane na trendu bodisi pazi na drug trend. Indikator ponuja trgovcem toliko koristi, nekatere od teh prednosti pa so opisane in obravnavane v nadaljevanju.

FREE Power Wave Oscillator Indicator

Download the FREE Power Wave Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nekatere prednosti in slabosti uporabe indikatorja Power Wave Oscillator za Meta Trader 4

Ena od glavnih prednosti uporabe indikatorja Power Wave Oscillator Indicator za Meta Trader 4 je, da pomaga trgovcem pri prepoznavanju trendov, ki se začnejo z močjo v njih. To pomeni, da bo ta indikator pomagal trgovcu, da bo z lahkoto opazil, da se cena začne gibati na zelo hitrem tempu na trgu, nato pa bo v svojem histogramu natisnila zelo dolge palice, s čimer bo Trgovcu pomagala opaziti takšen trend.

To je pomembno, ker večina primerov po tem, ko se trg konča in se želi prebiti v nov glavni trend, če se izteče z močjo, in ko lahko trgovec opazi te čase, ko pride do izbruha trenda moči, lahko trgovec sodeluje v glavnih trendih. ko začnejo na trgih. To pomeni tudi, da bo trgovcu težko zamuditi kakšne pomembnejše gibe trendov, če bo kazalnik opazno opazoval v trgovalnem dnevu.

Druga velika prednost uporabe indikatorja Power Wave Oscillator za Meta Trader 4 je, da ustvari valovni oscilator za ceno vsakič, ko se začne nov val trenda. To seveda spodbuja več vnosov za trgovca, tako da lahko on ali ona nato pride v trend z uporabo več položajev in maksimira svoj dobiček.

To pomeni, da lahko trgovec z lahkoto zlahka zbere več položajev v eni trgovini, če pozorno spremlja indikator Power Wave Oscillator za Meta Trader 4, saj v trendu natisne najvišje in najnižje vrednosti in enako natisne nov val trenda. , s čimer daje trgovcu priložnost za vstop v trend. To je zelo koristno za trgovca in mu lahko pomaga, da se hitro nabere veliko dobičkov in izgub na trgih, tako da lahko on ali ona doseže največji dobiček od katerega koli posla, v katerem so trenutno.

Še ena pomembna prednost, ki jo trgovec lahko doseže z uporabo indikatorja Power Wave Oscillator za Meta Trader 4, je, da ga lahko trgovec učinkovito uporabi za odkrivanje obrnjenih cen in na ta način lahko trgovec ustvarja veliko dobička od premikov, ki delujejo. To pomeni, da lahko, ko pride do spremembe cene, indikator pomaga trgovcu, da prepozna takšna obdobja, tako da natisne več valov s pomočjo histograma v smeri navzdol.

To bo trgovcu zlahka pomagalo, da ugotovi, da se trend na trenutnem časovnem okviru, v katerem je vključen, aktivno obrne. Na primer, trgovec prevzame trgovino za nakup in je trenutno v višini okoli 150 pipov, vendar trgovec ne ve, da obstaja neposreden obrat. Trend nenadoma obrne in trgovec še vedno pušča svoje posle brez ugotovitve, da je prišlo do preobrata.

Nenadoma se je njegov dobiček znižal na približno 29 pipsov, in Trader, ki je verjetno pravkar stopil ven, da bi pozdravil soseda, je razburjen in sedi tam in gleda grafikone, ki čakajo na spremembo smeri. Gibanje sploh ne spremeni smeri, ampak se nadaljuje navzdol v nenavadnem vzorcu, s katerim Trader naredi 1,2 pipe. Trgovec je zdaj na tistem mestu, kjer trenutno obžaluje, zakaj ni zmanjšal trgovine, ko je bil 150 ali ko je bil 20, ampak je zdaj določen, bolj kot kdajkoli prej, da bo ustvaril dobiček na trgu, tudi če je 1 pip.

Trgovec nato opazuje, ko ga trgovec vzame za popolno izgubo v odstotkih. Je razburjen in vznemirjen, ker ni vedel, kdaj je trg aktivno spremenil smer, ali pa bi z lahkoto vzel nekaj dobička ali celo zaprl celotno pozicijo. Takšna je usoda osebe, ki nima kazalnika, ki bi mu lahko povedal, kdaj se je trg aktivno obrnil, in to je tisto, kar kazalnik pomaga trgovcu - Spot obrne.

Še ena prednost trgovcev, ki uporabljajo indikator, je, da lahko indikator Power Wave Oscillator za Meta Trader 4 zlahka pomaga pri vožnji celotnega trenda. To pomeni, da ko se začne nov trend, indikator ustvari nov signal in tega signala ne spusti, dokler se trend, ki ga je povzročil, ne konča aktivno. To pomeni, da se trgovec, ki trguje na podlagi tega trenda, ne bo boji izgubiti denarja, saj bo pokazatelj hitro pokazal spremembo smeri trenda v trenutku, ko je prišlo do obrata trenda, tako da lahko trgovec hitro, še posebej, če trgovec je trenutno v dobičku.

Nazadnje, indikator Power Wave Oscillator za Meta Trader 4 lahko pomaga tudi trgovcem pri odkrivanju razlik v cenovnem delovanju. To je zato, ker ko trgovci opazujejo cenovno ukrepanje in histograme, ki jih proizvaja kazalnik, zlahka ugotovijo, da se histogrami premikajo v isto smer kot cenovno dejanje.

To nato pomaga trgovcu, da identificira čas, ko se histogram in vrhovi in korita histograma ne premikajo skupaj v isti smeri ali ne ustvarjajo več višjih ali nižjih nižjih vrednosti. To bi bil takrat primer aktivnega razhajanja med samim histogramom in cenovnim dejanjem, nato pa lahko trgovec poišče divergenčno trgovino v nasprotni smeri od cene.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.