Indikator relativne moči RSI za Meta Trader 4

Indikator relativnega moči indeksa RSI za Meta Trader 4 je že zelo priljubljen kazalnik, ki je bil zgrajen za grafikonsko okolje Meta Trader. ki je z leti uporabljala in ji zaupala več trgovcev po svetu. Kazalec lahko pomaga trgovec, tako da mu v danem trenutku prikaže posnetek trenutne moči na trgih. Trgovec lahko veliko koristi od uporabe tega kazalnika, nekatere koristi pa bodo opisane v nadaljevanju.

FREE Relative Strength Index RSI Indicator

Download the FREE Relative Strength Index RSI Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Nekatere prednosti in slabosti uporabe indikatorja relativne moči RSI za Meta Trader 4

Ena od prvih prednosti, ki jo je vredno omeniti, je, da kazalnik relativnega moči indeksa RSI za Meta Trader 4 pomaga trgovcu, da ga uporabi za odkrivanje tako moči kot slabosti na trgu, na katerem je kazalnik postavljen. To pomeni, da z uporabo trgovca, trgovec bodo lahko takoj razumeli, če je določen trg močnejši ali da je trg v danem trenutku slabši v trenutnih tabelah trgovca.

To je zelo pomembno, saj je stopnja moči na trgu običajno pomemben napovednik, kako daleč bi lahko prišlo do tržnega trenda ali pa bi bil nemudoma prišlo do tržnega obrata, ki je ponavadi bodisi obrat ali popravek. Ko trgovec dobi takšen vpogled v trg, ki ga trenutno trguje, lahko potem pomaga trgovcu, da vnaprej načrtuje premike v smeri, v katero se lahko obrnejo trgi, in lahko tudi pomaga trgovcu, da lahko upravlja obstoječe trgovanja, če je trgovec trenutno v katerem koli poslovnem poslu.

Pomembno je tudi, ker trgovec pomaga oceniti, ali bi moral v danem trenutku vstopati v tržni trend, ali bi moral trgovec v tem času zapustiti trg.

Tudi pri uporabi indikatorja relativnega moči indeksa RSI za Meta Trader 4 lahko trgovec zlahka zazna tržne dosežke zaradi nakupa na drobno in se nato lahko pripravi pred časom za oster obrat ali korekcijo, ki večinoma sledi takšnim vrhuncem. To pomeni, da lahko trgovec pozorno spremlja kazalnik za določene čase, ko se trgi gibljejo zelo hitro v določeni smeri zaradi velikega nakupa ali prodaje trgovcev na drobno, ki vidijo oster premik kot hitro priložnost za pridobitev denarja od trgu.

Večino časa, takoj po takšnih ostrih potezah, se trgi nenadoma močno spremenijo, verjetno s tiskanjem zelo velikih svečk, kar daje trgovcu, ki malo gleda na graf, dovolj časa, da se odzove na gibanje trga. Trgovci bi bili pred nekaj trenutki verjetno zadovoljni, da so njihovi posli v dobičku le za smer trenda, ki se je nenadoma preselil proti njim. To takoj spremeni njihovo razpoloženje in jih navede, da se bo vrnilo v njihovo korist, verjetno po cenovni spremembi.

Trg se ne odziva na način, ki ga trgovec pričakuje, ampak se namesto tega strmo premika v nasprotni smeri. To je zato, ker ko trgovci, ki uporabljajo kazalnik relativne moči RSI za Meta Trader 4, ugotovijo, da so bili ujeti, trgovci začnejo zapirati pozicije in dodatno povečati tržišče v nasprotni smeri, dokler se zadnji trgovci na drobno ne zaprejo. njihove poteze, ker je bolečina prevelika, da bi jih nosili.

Z uporabo kazalnika lahko trgovec pripravite, da je na drugi strani trgovine, tako da razume tržno dinamiko, spremlja ostro potezo in čaka na preobrat, nato pa zavrže obrat proti vsem drugim trgovcem, ki trenutno ujeti, da bi zaslužili denar na trgih.

Drug način kazalnika relativne moči indeksa RSI za Meta Trader 4 lahko pomaga trgovcem, da jim pomagajo, da odkrijejo vrhunce cen, tako da pomagajo trgovcu odkriti razlike na trgu, ki ga trenutno trgujejo. Kazalec lahko to stori, saj se kazalnik običajno giblje v isti smeri kot cena, zato bo novi trend rasti cen pomenil nov trend rasti, višja cena pa bi pomenila tudi višjo vrednost v kazalniku. . Ko trgovec ugotovi, da je na primer višja cena in kazalec ne natisne višjih visokih vrednosti, bi moral trgovec takoj razumeti, da se bo v ceni zgodilo, da bo prišlo do spremembe cen ali korekcije.

To bo nato pomagalo trgovcu, da takoj načrtuje premik in ga izkoristi takoj, ko se premakne. Torej, ko trgovec v celoti nauči uporabljati indikator, lahko napoveduje gibanje trga pred časom, preden imajo drugi trgovci celo splošen občutek, da se lahko oblikuje nov tržni premik. To pomaga tudi pri ohranjanju obveščenosti trgovca in hitrejših tržnih premikov na trgu pred drugimi trgovci.

Ta sposobnost odkrivanja verjetnih obrnjenih premikov, preden se pojavijo na trgih z uporabo kazalnika relativnega moči indeksa RSI za Meta Trader 4, je zelo pomembna kot trgovec in lahko zelo komplimentira vsakemu sistemu trgovanja in kazalnikom, saj bi potem lahko napovedal ceno v bližnji prihodnosti se premakne za takšne kazalnike in trgovce, ki jih uporabljajo, tako da lahko trgovci nato izkoristijo premike in vstopijo v obrat in spremembe trgovanja zelo zgodaj, s čimer drastično poveča tveganje trgovca za nagrado razmerje za vsako trgovino.

Uporaba kazalnika relativnega indeksa moči RSI Za Meta Trader 4 lahko trgovec uporabi način delovanja kazalnika za več različnih valutnih parov in sredstev za trgovanje v različnih časovnih okvirih platforme Meta Trader 4, saj lahko kazalnik deluje povsem univerzalno v vseh različne časovne okvire in valute.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.