Indikator TDI z opozorili za MT4

Indikator TDI z opozorili za MT4 je kazalnik, ki temelji na indikatorju časovnega dinamičnega indeksa v meta trgovcu. 4. Dinamični indeks trgovcev (TDI) je orodje, ki skuša zbrati čustvo vseh trgovcev v določenem času in osnovati trgovanje. odločitev. TDI sam temelji na RSI in se lahko uporablja za odkrivanje trendov, ki temeljijo na tem, koliko drugih trgovcev je dolgih ali kratkih hkrati.

FREE TDI With Alerts Indicator

Download the FREE TDI With Alerts Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Zelo pomembna stvar, ki jo je treba opozoriti, je, da bo TDI z indikatorjem opozoril za MT4 preoblikoval svoje signale, če se trend spremeni znotraj iste sveče, ki je proizvedla signal, in zato mora biti trgovec zelo potrpežljiv za trenutno svečo, kjer je bil razvit signal. dokler ne prevzamete trgovine, če je signal še vedno tam.

Nekatere prednosti uporabe indikatorja TDI z opozorili za Meta Trader 4

TDI z indikatorjem opozoril za MT4 je natisnjen na grafikonu neposredno v svojem oknu. To pomeni, da ima trgovec svojo nepremičnino na zaslonu za nadaljnjo tehnično analizo. To pomeni, da lahko trgovec vključi tudi kakršne koli kazalnike ali sisteme, ki jih imajo za svojo tehnično analizo, ne da bi bili zaskrbljeni, da bi lahko cenovno ukrepanje v njihovem grafikonu zaradi njih prekrilo preveč kazalnikov na svojem kartografskem zaslonu.

Druga zelo dobra prednost je, da lahko TDI z indikatorjem opozoril za MT4 učinkovito deluje brezhibno z drugimi cenovnimi kazalniki, zlasti s tistimi, ki pomagajo analizirati smer trendov. To pomeni, da se sistem, ki temelji na TDI, lahko kombinira s takšnimi kazalniki, da se ustvari bolj popoln sistem, ki ga lahko trgovec uporabi za natančnejše vnose in izhode trgovine.

Glede na to, da je kazalnik na osnovi MT4, je TDI z indikatorjem opozoril za MT4 zelo stabilen, ne zruši uporabnikovega grafikona in še vedno deluje brezhibno tudi, ko je nameščen na 10 do 12 različnih grafikonov na isti programski opremi MT4 .

Trgovci morajo natančno razumeti, kako je TDI z indikatorjem opozoril za MT4 barvno kodiran, če bodo ustvarili dobiček z uporabo kazalnika za trgovanje. Kljub dejstvu, da se veliko trgovcev boji samega kazalnika TDI, bi razumevanje tega novega kazalnika trgovcu pomagalo ustvarjati dobiček, ker je to zgrajeno precej drugače, tako da lahko doseže višjo raven natančnosti, čeprav še vedno temelji na TDI . Sestavljen je iz dveh ločenih kazalnikov, združenih v enem oknu z več barvami, s katerimi se mora trgovec seznaniti, tako da se ne zmedejo pri uporabi indikatorja v času trgovanja.

Prvi kazalnik je Bollingerjev pas in ima modro obarvane robove s sredinsko črto. To se uporablja za preslikavo smeri cene v danem trenutku, ki učinkovito loči dve različni strani Bollingerjevih pasov na strani za silovit uptrend in silovit padajoči trend in obdobje, ko se cena spreminja tako med počasno bodisi v razponu trgu.

Drugi uporabljeni kazalnik je dinamični indeks trgovcev. Veliko trgovcev že verjame, da čeprav TDi na prvi pogled izgleda dobro, da spremeni svoje signale sredi trgovanja, pri čemer se učinkovito obrne na trgovca. Ta kazalnik je dejansko zgrajen drugače kot ta napaka. TDI z opozorilnim indikatorjem za MT4 bo dal trgovec signale, ki so dejansko zanesljivi z uporabo zvitka v dveh signalnih linijah ali ko se prečkajo drug od drugega bodisi v smeri navzgor za nakup ali v smeri navzdol za prodajo.

Dve signalni liniji TDI z indikatorjem opozoril za MT4 sta obarvani rdeče in zeleno, zelena črta pa je hitrejša, rdeča pa počasnejša. Na ta način TDI z indikatorjem opozoril za MT4 pomaga spraviti trgovce v trende, kupuje trende, ko zelena črta prečka rdečo črto od spodaj in prodaja trende, ko zelena črta prečka rdečo črto od zgoraj. Na ta način trgovec takoj dobi vizualni občutek, kako se giblje cena in kakšne poteze bi trgovec sprejel ali zamudil.

Če uporabite indikator TDI z opozorili za MT4, mora trgovec vedno zapomniti, da je treba signale sprejeti takoj po zaprtju sveč, ki so jih izdelale. To ohranja trgovca na varni strani trga. Prav tako je močnejši način za uporabo tega kazalnika uporaba v veččasovnem načinu. Uporaba v večkratnem časovnem načinu pomeni, da trgovec vzame samo posle, kjer se višji časovni okvir popolnoma ujema s trendom nižjega časovnega okvirja ali ko se hkrati pojavita dve natančni podobni premiki na višjem in nižjem časovnem okviru. To pomaga obdržati trgovca v skladu s trendom višjega časovnega okvira, saj ni v skladu z večjimi časovnimi trendi eden od razlogov, zakaj trgovci vedno izgubljajo denar na trgih.

Glede na to, kako preprosto je TDI z indikatorjem opozoril za MT4 uporabljati, bodo trgovci ugotovili, da je kazalnik enostaven za uporabo v primerjavi z drugimi kazalniki, saj daje trgovec zelo neposredne signale. To omogoča trgovcem z zelo različnimi stopnjami usposobljenosti uporabo indikatorja. To pomeni, da lahko indikator uporabljajo tako začetniki kot tudi zelo napredni trgovci in vsi drugi med njimi.

Če gledate TDI z indikatorjem opozoril za MT4 na 3 do 4 različne časovne okvire enega valutnega para, lahko trgovec naučite počasne zavoje na trgu in kako postopoma lahko manjši časovni okviri obračajo večje časovne okvire. To pa traja zelo dolgo časa, da se asimilira in trgovec bi moral vložiti potreben čas in obveznost, da bi izkoristil ugodnosti, ki jih prinaša trgovanje s tem sistemom, saj lahko povzroči zelo dober dobiček, ko trgovec izve, kako pravilno uporabljati.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!