Förstorad prisindikator för meta trader 4Table Of Contents:

  1. Förstorad prisindikator för meta trader 4
  2. Fördelar med att använda den förstorade prisindikatorn för MT4

Den förstorade prisindikatorn för MetaTrader 4 är en mycket enkel men användbar indikator som byggdes av en enda anledning. Denna prisindikator byggdes för att hjälpa näringsidkare att se exakt var marknaden är på en given tidpunkt. Det innebär att näringsidkaren när som helst tittar på sin chattningsplattform kommer Trader att veta exakt vilket pris valutaparet eller handelsaktierna handlar på. Att använda denna indikator är väldigt viktigt för så många anledningar och några av dem beskrivs nedan.

FREE Magnified Market Price Indicator

Download the FREE Magnified Market Price Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fördelar med att använda den förstorade prisindikatorn för MT4

Att använda den förstorade prisindikatorn för MetaTrader 4 är mycket viktig, särskilt för handlare som tittar på många diagram samtidigt på handelsdagen. Ibland alla dessa handlare behöver se är exakt var det aktuella priset är och inte mycket skärmklump. Denna indikator gör det möjligt för dem att omedelbart titta på vad de nuvarande priserna helt stoppar för detta, håller Trader organiserade och tillåter honom att omedelbart titta på alla andra par och valutor som han kanske kan övervaka.

En annan mycket viktig anledning till att använda förstoringsprisindikatorn för MetaTrader 4 är att ge handlare en snabb överblick över marknaden. Detta är mycket viktigt för de näringsidkare som förmodligen handlar nyhetshändelser eller som behöver se vad marknaden gör när det gäller en svart svanhändelse. Dessa handlare skulle behöva bara titta på marknaden och identifiera exakt vilka priser som gör, identifiera webbpriser och hur priset kan reagera på vad som händer antingen uppåt eller nedåt. om näringsidkaren inte kan se och se priset på ett ögonblick blir han svår och besvärlig för att han ska följa upp så många valutapar samtidigt.

Ytterligare fem fördelar med att använda förstoringsprisindikatorn för MetaTrader 4 är att för handlare som är synskadade eller vars sidor inte är så skarpa som de brukade vara, hjälpte jag dem att inte exakt priset på en handelsfordran eller valutapar bara vid tittar där och inte behöva påkalla sina ögon för att se de små som rör sig upp och ner på diagrammet. Den här mappen sparar din syn från mer skada eftersom formuläret som används av prisindikatorn är mycket läsbart och kan till och med ökas av Trader om han väljer det.

Att ställa in näringsidkare som inte behöver stearinljuskartor till utbildningskoordinat är att titta på priserna innan de bestämmer när de ska köpa och när de ska sälja kan dra nytta av att använda prisförstoringsindikatorn för MetaTrader 4 eftersom de kan stapla alla 28 par tillsammans och bara titta på de priser som skapas av förstoringsindikatorn. Det hjälper dem automatiskt att se över från valutapar till valutapar som bara är ute efter sina priser och inte hindras av chattåtgärder eller måste titta mycket noga innan de kan se exakt var priset är.

Den förstorade prisindikatorn är kodad på ett sådant sätt att när priserna förflyttas med 1 pip visar den en röd färg medan priserna flyttas med 1 pip, det skriver ut en grön färg. Detta meddelar omedelbart näringsidkaren en ny trendutveckling när färgen förblir fast till en sida om ett tag.

Till exempel har en näringsidkare tittat på ett diagram som väntar på en nyhetshändelse. Omedelbart har nyheterna hänt, den förstorade prisindikatorn börjar visa färgerna i vilken riktning priserna går utifrån hur priserna reagerar på inkommande nyheter. Om priserna reagerar negativt på nyheterna kommer Trader att omedelbart se en kontinuerlig röd färg som visas med förstorad prisindikator. Om priserna trender upp kommer Trader att omedelbart se att indikatorn bara visar en grön färg för det mesta, och detta kan tjäna som en indikation på den riktning priserna omedelbart vill tränas för, även innan det blir synligt för de handlare som läser ljusstickdiagram.

Slutligen, när en näringsidkare som behöver den förstorade prisindikatorn använder den blir den ett viktigt verktyg för handel eftersom det är ett av de verktyg som kan vara en del av någon näringsidkars arsenal eller ett av de verktyg som de som verkligen behöver det inte kan göra utan eftersom det hjälper dem att förbli mycket effektiva under sin handelsdag.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.