2 MA Channel Breakout Indicator For MT4

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 er en enkel, men meget kraftig indikator. Det er specielt designet til at blive brugt til handelsdiagrammer fra en time og derover.

FREE 2 MA Channel Breakout Indicator

Download the FREE 2 MA Channel Breakout Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 bruges hovedsageligt til handel med breakout-sessioner, når de sker. En masse erhvervsdrivende har bygget strategier og handelssystemer, der udelukkende er baseret på forudsætningen for breakouts.

Disse breakout-strategier er lukrative for dine handelsmuligheder, og det er en kortvarig handel, derfor tager det ikke det meste af din dag. Hvilket er et vigtigt aspekt i handel, fordi ikke alle har luksus til at sidde foran et diagram hele dagen. Du har andre vigtige ting at gøre, som at tilbringe tid med din familie. Desuden, selvom du havde tid til at sidde i fra din handelsterminal hele dagen, vil det arbejde imod dig. Årsagen er at fordi over handel gør din portefølje mere skade end gavn, så jeg ikke under alle omstændigheder tilskynder den. Du ender med at donere det meste af den fortjeneste, du samler tilbage til mæglerne. Det er dog et emne for en anden dag.

Som navnet antyder er 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 bygget ved hjælp af to bevægende gennemsnit; en hurtig bevægende gennemsnitshandel i en periode på 89. Indikatoren omfatter også et andet glidende gennemsnit, som har en højere periode på 144, hvilket er det langsommere bevægende gennemsnit. Jo højere periode med glidende gennemsnit, jo langsommere er det bevægende gennemsnit.

Lad os dykke ned i de finere detaljer i 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 at se, hvordan den fungerer, og hvordan den kan bruges til at samle nogle pips på en konsekvent basis.

Konsistens er nøglen til at vokse din handelsportefølje til en eksponentiel sats.

Finere detaljer

Breakout-handel er ikke ny for mange erhvervsdrivende, men lad os se på, hvad det er. Opdeling sker efter akkumuleringszoner. Disse zoner har tendens til at være smalle. For eksempel kan du hurtigt identificere dem ved hjælp af Bollinger Bands-indikatoren. For eksempel, hvis båndene til Bollinger Band-indikatoren er smalle, betyder det, at du muligvis befinder dig i en smal sidelæns handelskanal, hvor prisen kan "accelerere" ud af den specifikke zone.

Nu skal retningen på udbruddet besluttes i kraft af et handelssystem, der giver dig en nøjagtig analyse. Nogle gange, hvad der kan opstå, er, at markedet et øjeblik kan "udbryde" og dreje til højre og gå tilbage til sin tidligere smalle kanal for at forberede et skridt i den modsatte retning. Derefter får dette flertal af de handlende til at handle med denne dummy-udbrud og blive stoppet, fordi de går i den rigtige retning. Dette kaldes almindeligvis en fakeout. Definitionen deraf ligger i selve navnet. Det er det modsatte af, hvad et breakout er - det er det modsatte af et breakout.

Disse fakeouts forekommer meget på markedet, og mange erhvervsdrivende bliver fanget af dem. Selv jeg er blevet fanget i falsk bevægelse. Det sker med os alle. Det skete med mig ofte tilbage på dagen, men da jeg voksede i færdigheder og viden, har mit handelssystem udviklet sig i en sådan grad, at det næsten fuldstændigt minimerer risikoen for at få en breakout-handel forkert. Men jeg vil bare gerne påpege dig, at forskellen mellem en falsk og en breakout er tid. De er tidsfølsomme. Betydning af, at et breakout markerer derefter slutningen af en akkumuleringszone, og en fakeout ikke. Det er en vigtig forskel at huske.

Ikke desto mindre øges dine chancer for at få en breakout-handelsrettighed ved hjælp af 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 .

Breakout-handel her kommer vi!

2 MA Breakout-indikatoren til MT4 bruges mest til H1-diagrammer og derover. Men hvad nu hvis jeg kan bruge det på de 15 minutters diagrammer til mine daglige handler. Årsagen til, at jeg siger det, skyldes, at jeg for det meste handler med breakouts inden for den 15-minutters tidsramme. Men det afhænger af, hvordan du bruger breakout-handelssystemet. I den asiatiske session er der ofte en smal handelskanal eller rækkevidde, der dannes.

Du kan hævde, at en breakout-handel er den samme som fakeout-handelen, fordi selv hvis prisen hurtigt trækkes tilbage efter et breakout, kan du stadig drage fordel af det skridt, forudsat at du hurtigt låste dit overskud ved at flytte dit stop-tap til fortjeneste. På den måde, hvis der virkelig er en falsk udmåling, vinder du stadig. Dette er risikabelt, fordi du har brug for en stor handelsportefølje for at gå ind med store partier, fordi flytningen er kort med et par pips. I sandhed er det fornuftigt, og dette synspunkt vedrører faktisk ret tæt på den måde, hvorpå jeg handler med breakouts. Jeg foretrækker denne måde, fordi den er mindre risikabel.

Jeg handler ikke nødvendigvis med breakouts, som det sker - jeg handler breakouts indirekte, når markedet "antyder" til mig, i hvilken retning det vil udvikle sig. Dette sker normalt efter breakout. Denne måde at handle breakouts giver mig muligheden for at samle flere pips, og det er langt mindre risikabelt end handel breakouts på den anden måde.

Skærmbillede blev taget i dette tilfælde, da der var et breakout under den asiatiske session. Pris brød øjeblikkeligt ud og "trækkes tilbage" tilbage i akkumuleringszonen. Den røde prik signaliserer en salgsafbrydelseshandel, og den grå prik signaliserer en mulig købsudbrudshandel. Det er det væsentligste anvendelsestilfælde af 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Normalt er der, hvad der sker her, at de store banker vil håndhæve et breakout-mønster og udløse handlende til at købe eller sælge i den retning. I dette tilfælde brød markedet ud til nedsiden for at indstille dagens mulige lav. Derefter flyttede den tilbage op og gik tilbage til denne mulige lavdag for at danne et dobbeltbundet mønster. Men som dette sker, vil de erhvervsdrivende, der er i en kort position, nu begynde at tro, at de har foretaget den rigtige retning, men de næste par røde prikker viser lysestager med væger, der er langstrakte til nedsiden. Dette viser, at der ikke er tilstrækkeligt salgspresse, og markedet vil gå i retning opad i midten af dagen.

Hvad jeg kunne lide ved dette handelsopsætning er, at det smalle asiatiske sortiment handles i kanalen til 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Denne opførsel eller karakter af prisbevægelse sker oftere, end du tror.

I lukning

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 er en fremragende indikator for handel med breakouts. Du kan dog bruge den til at handle eftervirkningerne af disse breakouts, der vises med 2 MA Channel Breakout Indicator. Hovedmålet for dette er fordi det tilbyder flere pips og det er mindre risikabelt. Dette er fantastisk, fordi du nu har en fantastisk måde at dagers handel ude med tilladelse til 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 .

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!