Det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Jeg tror, at Moving Average crossover-strategien er en af de ældste og mest basale strategier. Normalt består denne strategi kun af to bevægelige gennemsnit og går ind i handler baseret på krydset af MA'erne. Det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 bruger dog tre bevægende gennemsnit og vil sandsynligvis yde bedre end strategier, der kun bruger to. Indikatoren viser ikke det bevægende gennemsnit for ikke at forvirre dig, men tegner røde og grønne pile for at vise dig crossover og dermed indgangssignalet.

FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator

Download the FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

I denne artikel vil jeg først hurtigt forklare det grundlæggende i strategien baseret på 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 . Bagefter fortæller jeg dig om dens forskellige indstillinger. I sidste ende lærer du, hvordan du skal kombinere denne indikator med andre for at maksimere din fortjeneste.

Grundlæggende om den bevægende gennemsnitskrydsningsstrategi

De bevægende gennemsnitskrydsningsstrategier bruger flere MA'er på samme tid, hver med en anden periode. Der er typisk en meget hurtig EMA (rød), der bruges til indgangssignaler og en langsom EMA (blå) for bedre at fange den samlede tendens. Det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 bruger imidlertid også et tredje bevægende gennemsnit med en mellemlang periode (grøn) til at filtrere indgangssignalerne og således forhindre, at nogle mister handler.

Denne strategi genererer lange signaler, når følgende betingelser er opfyldt. Den medium EMA (grøn) skal være over den langsomme EMA (blå). Hvis den hurtige EMA nu krydser mediet EMA til hovedet, udløses det lange signal, og det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 tegner en rød pil opad. Det modsatte er tilfældet for korte signaler. Det medium bevægende gennemsnit skal være under den langsomme MA, og derefter krydser det hurtige bevægende gennemsnit begge disse linjer.

Du kan se på skærmbilledet ovenfor, at diagrammet bliver temmelig forvirrende med alle disse bevægelige gennemsnit, så det er meget godt, at det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 kun viser pile ved de vigtige krydsninger og holder kortet ellers .

Indstillinger for det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 alarmindikator for 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Indstillingerne for det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 er enkle og gentager sig selv. Teknisk består de kun af indstillingerne for tre bevægende gennemsnit og et til at konfigurere alarmeringsfunktionen.

For hver MA kan du først vælge periode. I den næste linje kan du konfigurere skiftet, og den sidste indstilling definerer Moving Average-metoden. Med en 0 bruger indikatoren et simpelt bevægende gennemsnit, med 1 bruger den en EMA, en 2 indstiller et udjævnet bevægelses gennemsnit og en 3 en lineær vægtet MA. Jeg vil foreslå, at du eksperimenterer lidt med disse indstillinger og finder ud af, hvilken glidende gennemsnitskombination du bedst kan lide.

Den sidste indstilling bruges til at slå alarmfunktionen fra 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 alarmindikator 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 fra (0) og til (1). Når alarmerne er tændt, vil du modtage en advarsel, hver gang indikatoren trækker en pil, hvilket betyder, hver gang der sker en crossover. Denne funktion er en god tilføjelse, da den kan sikre dig meget tid, fordi du ikke behøver at være foran hitlistene hele dagen.

Handel med det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Denne indikator, selv om den er kraftfuld på egen hånd, bruges bedst i kombination med en anden indikator. Denne indikator kan være enhver indikator, du kan lide. Til denne artikel besluttede jeg at bruge den populære MACD-indikator. Dette værktøj kan hjælpe os med at finde divergens, hvilket er en ekstremt stærk indikation på en forestående ændring af markedsretningen.

Så for denne strategi venter vi først på, at en afvigelse udvikler sig eller bare kontrollerer den, når vi får et indgangssignal. Hvis vi får et signal, og der var divergens tidligere og ikke for langt væk fra den aktuelle pris, kan vi indtaste en handel i den rette retning. Fordi vi har divergens for at tilføje en kant til vores indrejse, vil handelen sandsynligvis ende som en vinder, og på samme tid, som du kan se på billedet, kan disse handler give ekstremt store gevinster.

Handelsledelsen afhænger udelukkende af din handelsstil og hvad du føler dig godt tilpas med. En idé til målplacering er for eksempel at vente på en afvigelse mod vores position.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!