Grid Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. Grid Indicator For MT4
  2. Grid Indicator For MT4 - Forklaring
  3. Fordele ved at bruge Grid Indicator For MT4
  4. Grid Indicator For MT4 - Konklusion

Grid Indicator For MT4 er en brugerdefineret indikator for MT4. Det er en enkel, men alligevel meget nyttig indikator, der kan hjælpe med at øge alle erhvervsdrivendes resultater. Hvis du allerede bruger det interne gitter fra Metatrader4-platformen, eller du har tænkt på at bruge det, men fandt, at det rodede dine diagrammer med for mange linjer, er denne tilpassede indikator den perfekte pasform til dig.

FREE Grid Indicator

Download the FREE Grid Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

I nedenstående afsnit vil jeg først give en mere detaljeret forklaring om indikatorens funktionalitet. Derefter vil jeg vise dig nogle af de fordele, du får ved at bruge denne indikator.

Grid Indicator For MT4 - Forklaring

Grid Indicator For MT4 viser et mere praktisk gitter end Metatrader4's interne gitter. Indikatoren kan bruges på alle tidsrammer under den ugentlige tidsramme. Det bruger lodrette linjer til at opdele dit diagram i måned, uger, dage og timer. Det er let at se de forskellige linjetyper, fordi de vises i forskellige farver. Starten på en ny time vises med grå lodrette linjer, de blå lodrette linjer viser starten på en ny dag, de røde lodrette linjer viser starten på en ny uge og de gule linjer viser starten på en ny måned.

Synligheden af de forskellige lodrette linjer afhænger af den tidsramme, du i øjeblikket bruger. På tidsrammerne M1 og M5 kan du se alle de lodrette linjetyper. Hvis du skifter til tidsrammen M15, M30 eller H1, forsvinder de grå lodrette linjer. På H4-tidsrammen kan du se de røde og gule linjer, hvilket betyder starten på nye uger og måned. Til sidst på den daglige tidsramme kan du kun se de månedlige lodrette linjer. Denne forenkling giver perfekt mening, da indikatoren vil begynde at spjælde dine diagrammer med alt for mange linjer, hvis alle de forskellige lodrette linjer vises på alle tidsrammer.

Ud over de forskellige lodrette linjer tegner indikatoren også vandrette linjer. Disse vandrette linjer er placeret på psykologiske runde niveauer, som typisk respekteres meget af markedet, men mange erhvervsdrivende glemmer dem i deres tekniske analyse. De blå horisontale linjer viser de rigtige runde niveauer, som 0,91, 0,92, 0,93 osv. Mens de grå horisontale linjer viser de mellemliggende runde niveauer, som 0,9150, 0,9250, 0,95050 og så videre. Disse grå linjer vises dog kun på H1-tidsrammen og tidsrammerne derunder.

Fordele ved at bruge Grid Indicator For MT4

Der er mange fordele til at bruge denne Grid Indicator For MT4 i din handel. I det følgende vil nogle af dem blive forklaret. Den første store fordel for dig, der bruger indikatoren i din handel, er, at du nemt kan se, hvor langt prisen allerede er flyttet denne måned / uge / dag. Dette kan forhindre dig i at handle i forkert retning, fordi prisen typisk drejer retning, efter at den er flyttet meget langt i den aktuelle måned / uge / dag.

De lodrette linjer kan også hjælpe dig med let at identificere afslutningen af en periode, som kan forhindre dig i at handle i slutningen af dage, uger eller måned, hvor der typisk ikke er meget volatilitet tilbage på markederne.

En anden stor fordel ved Grid Indicator For MT4 er de vandrette linjer, der gør det nemt at se de runde niveauer, som for det meste respekteres af prisbevægelsen. Dette kan ikke kun hjælpe dig med at forhindre handler mod disse stærke støtte- eller modstandsniveauer, men kan også bruges til at tage handler baseret på disse niveauer.

Du kan kombinere denne indikator med alle dine eksisterende handelsstrategier, da det ikke rod dine diagrammer for meget. Jeg kunne endda være en meget god idé at kombinere denne indikator med nogle andre for at skabe en helt ny strategi.

Grid Indicator For MT4 - Konklusion

Grid Indicator For MT4 kan være en meget god tilføjelse til enhver handelsstrategi. Det hjælper dig med at forhindre, at nogle mister handler ved at vise dig enderne på de store markedsperioder. Derudover viser det også nogle meget stærke støtte- og modstandsniveauer, som du ellers kan glemme af i din tekniske analyse og dermed handle med et så stærkt niveau, hvilket aldrig er en god ide.

Denne indikator gør alt det, mens du ikke rod dit diagram med for meget ting eller gør dig anden skade. Således er der virkelig ingen ulempe ved at bruge det til din daglige handel. Lad det hjælpe dig på din vej til at blive en rentabel erhvervsdrivende.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.