Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4Table Of Contents:

  1. Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4
  2. Forklaring af Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4
  3. Handelseksempler med Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4

Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4 er en stærk indikator for handel. Det hjælper dig ikke kun med at indtaste etablerede tendenser, men advarer dig også om en mulig trendændring, som derefter også kan handles. Indikatoren forsøger at bestemme den langsigtede retning af pengestrømmen, mens den stadig er følsom nok til at registrere kortvarige bevægelser. Dette gøres ved at sammenligne volumen med prisbevægelsen. Indikatoren plotter derefter resultaterne som en let at tolke oscillator.

FREE Klinger Oscillator KVO Indicator

Download the FREE Klinger Oscillator KVO Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

I denne artikel vil jeg forklare Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4 og vise dig, hvor kraftfuld den er. Bagefter vil jeg også vise dig nogle handelseksempler med denne indikator, så du kan se kraften.

Forklaring af Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4

Som jeg kort skrev ovenfor, bruger Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4 Volumen til at bestemme dets histogram. Dette beregnes som følger: Først bestemmes instrumentets lydstyrke. Volumenstyrken er en form for volumenberegning, som også tager den aktuelle tendens med i betragtning og dermed genererer en mere nøjagtig værdi, der også viser retningen på lydstyrken. For det andet beregner indikatoren sin oscillator med i det væsentlige genereres ved at subtrahere et eksponentielt bevægende gennemsnit af volumenkraften med perioden 55 fra den samme EMA, men med perioden 34. Resultaterne afbildes derefter i form af et histogram.

Indikatoren viser også en signallinje, der i det væsentlige er et eksponentielt glidende gennemsnit med periode 13. Forholdet mellem denne linje og histogrammet kan bruges til at finde handelsposter. Et købsignal oprettes for eksempel, når histogrammet er over nul og derefter også bevæger sig over signallinjen. For salgssignaler er det modsat.

En anden metode til handel med Klinger Oscillator KVO-indikator for MT4 er divergensbaserede signaler. Divergens er en fantastisk metode til at få øje på potentielle reverseringer i markedet. Enkelt sagt, det viser den tendens, der mindskes. En bearish afvigelse oprettes, når prisen giver højere højder, men Klinger-histogrammet trækker lavere højder. En bullish divergens dannes på den modsatte måde, hvilket betyder, at prisen skaber lavere lav, mens histogrammet viser højere lav.

Handelseksempler med Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4

Over kan du se nogle handelseksempler, der bruger Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4. Jeg markerede både divergenshandlerne og signalliniehandlerne. For mere sikkerhed skal du fokusere på de opsætninger, der kombinerer divergens og signallinieopsætningerne, da de giver en højere gevinstprocent. Fra disse få eksempler kan du allerede se, hvor meget strøm denne indikator besidder. Afhængig af, hvordan du stopper tabsplacering, kunne alle handler have vundet handler.

Handlerne blev udført med følgende procedure. Først venter vi på, at der skabes en afvigelse. Når dette trin er afsluttet, kan vi nu fokusere på at finde en post med divergensen, hvilket betyder kort med bearish divergens og længe med bullish divergens. Til vores indgang bruger vi signallinjen. Fordi vi har sammenflødet mellem divergensen, er det nok at vente på, at histogrammet krydser under signallinjen, og der er ingen grund til at vente på, at begge skifter til den anden side af indikatoren.

Det er vigtigt at bemærke, at Klinger Oscillator KVO-indikator til MT4 fungerer bedst, når den bruges på et trendmarked, fordi der muligvis er mange falske signaler i et varierende marked, der kan føre til tab. Du skal heller ikke blive for grådig med dine mål. Grådighed er aldrig god under handel og har ødelagt mange erhvervsdrivendes kapital. Tålmodighed er nøglen til succes i handel.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.