Introduktion til MACD og volumenindikator til MT4Table Of Contents:

  1. Introduktion til MACD og volumenindikator til MT4
  2. Nøgleparametre
  3. Sådan handler du ved hjælp af MACD og volumenindikator til MT4
  4. Bundlinie

MACD og volumenindikator for MT4 er en ændret version af den autentiske MACD-indikator. MACD AKA. Bevægende gennemsnitskonvergens og afvigelse er en flerbrudsindikator, der måler overkøb og oversolgt forhold på markedet. Det viser også ændringen i retning, styrke og momentum. Brug af denne indikator alene genererer mange handlende pålidelige handelssignaler. Der henviser til, at denne ændrede version af MACD-indikatoren gør alt dette, mens det også måler volumen på et underliggende aktiv. MACD måler momentum, mens den følger trenden.

FREE MACD and Volumes Indicator

Download the FREE MACD and Volumes Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Værdierne for MACD-indikatoren genereres ved at konvertere EMA til en oscillator. Dette gøres ved at trække den 26 dage MA med 12 dage EMA, som vi kalder værdi linjen. Derefter kendes beregningen af det bevægende gennemsnit fra denne forskel som den gennemsnitlige linje. MACD nul linje er den primære trend divider linje. Når priserne går over nullinjen, betyder det, at køberne er stærke, og når de går under nullinjen, indikerer det, at sælgere på markedet er dominerende. I denne MACD- og lydstyrkeindikator for MT4 repræsenterer histogrammebjælker volumenbjælkerne. Når histogramstængerne stiger, betyder det, at lydstyrken stiger. Og når søjlerne går ned, betyder det, at der ikke er tilstrækkelig volumen på markedet.

Nøgleparametre

Dette er standardindstillingerne for MACD og lydstyrkeindikator for MT4-indikator. Vi anbefaler dig at bruge disse indstillinger, hvis du ikke er ny med denne indikator. Når du har fået nogle erfaringer, kan du prøve at eksperimentere med disse indstillinger.

  • Hurtigt bevægende gennemsnit - 26 periode
  • Langsomt bevægende gennemsnit - 12 perioder
  • Signallinje - 9 periode
  • Farvebjælker (lydstyrke) - Skift indikatorbjælkefarver, når krydsvolumen i søjler øges

Sådan handler du ved hjælp af MACD og volumenindikator til MT4

Der er en masse MACD-handelsstrategier, der er derude på markedet. Mange erhvervsdrivende mener, at nogle af disse strategier fungerer, og andre gør det ikke. Men det er ikke sandt. Faktum er, at hver strategi fungerer under forskellige markedsforhold. Sørg for at teste din strategi igen, før du anvender den på de live markeder. Ved at gøre dette, vil du vide, under hvilke omstændigheder det fungerer, og hvornår det ikke gør det. I denne artikel vil vi dele vores velprøvede MACD og volumenindikator til MT4 handelsstrategi. Vi har testet denne strategi nok antal gange, og den fungerer meget godt, når markedet er i trend.

Køb eksempel

Strategien er enkel. Når MACD-linjerne giver en skarp vending ved det oversolgte område, skal du vente på, at de krydser gennemsnitslinjen. Se også, om histogrammebjælkerne stiger. Hvis ja, kan du overveje, at trenden er bullish, og du kan placere handlen med trenden.

I nedenstående AUDJPY-diagram var markedet i en konsolideringsfase. MACD-linjer blev også afholdt i det oversolgte område. Dette betyder, at markedet er i den foreløbige tilstand, og handelssignalet i købsretningen forventes snart. På denne måde kan du forvente handlen på forhånd ved hjælp af MACD og volumenindikator til MT4. Se endvidere på det omringede område. Prishandlingen bryder konsolideringsfasen, og MACD-linjer endte med at krydse gennemsnitslinjen. Samtidig hæves histogramlinjer. Dette er en klar indikation af stigende købsvolumen, og det er derfor det perfekte tidspunkt at tage buy-handel.

Ved at bruge denne strategi vil du finde færre handler, fordi det kræver en masse ting at stille op i en retning. Den eneste ulempe med denne strategi er, at den ikke genererer nøjagtige signaler, når markedet er i en konsolideringsfase. Så sørg for at bruge denne strategi kun under trendmæssige markedsforhold. Sørg for at placere dit stop-loss i det nylige laveste. Se det modsatte signal for at booke dit overskud. Du kan også booke delvis fortjeneste, når MACD-linjerne når området for overkøbt. Fordi den løbende købstrend er svag, og den kan vende tilbage når som helst.

Sælg eksempel

For det sælgende, gør det modsatte af at købe. Find først og fremmest ud af den stærke salgstrend på markedet, og vent på MACD-linjerne til at give crossovers i området for overkøbt. Når MACD-linjer krydser gennemsnitslinjen, skal du se om histogramvolumen stiger. Hvis ja, er det et perfekt tidspunkt at ramme salgshandel.

I nedenstående AUDNZD-diagram gav MACD-linjer en vending i området for overkøbt. Dette er det foreløbige tegn for at forberede sig på en salgshandel. Dette er en af de bedste funktioner i MACD og volumenindikator for MT4, som angiver, at vi skal forberede os til handlen på forhånd. På denne måde kan vi få en god idé om, hvornår markedet er klar til at sprænge.

Efter at have givet de tidlige tegn på salg på billedet nedenfor giver markedet os endelig det komplette signal til at ramme sælget. Lige efter handel med salg faldt vores handel næsten 80+ pips inden for et par timer. Tålmodighed er den reelle nøgle i denne strategi. Når markedet giver tidlige tegn, tager nogle af de handlende handlen uden at følge de væsentlige regler. Dermed ender de ofte med at miste deres penge. Derfor har vi altid anbefalet dig at følge reglerne og respektere risikoniveauerne. Dette vil forbedre nøjagtigheden af din handel.

Bundlinie

MACD og volumenindikator for MT4 er en af de mest pålidelige indikatorer på markedet. Hvis du bruger denne indikator på den rigtige måde, øger den din gevinsthastighed dramatisk. Denne indikator giver dig flere data end den enkle MACD, og disse ekstra data vil hjælpe dig med at få et bredere blik på markedet. Ved at tilføje lydstyrken til den originale MACD-indikator bliver MACD og volumenindikatoren for MT4 et førende værktøj. Fordi volumen kommer på markedet, og først derefter udskrives stearinlysene. Vi håber, du havde læst godt. God handel!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.