Introduktion til r_Gator Indicator For MT4

r_Gator Indicator For MT4 er en teknisk forex indikator, der er tæt knyttet til den berømte Alligator-indikator. Den eneste forskel mellem begge disse indikatorer er, at r_Gator Indicator For MT4 identificerer købs- / salgssignalerne meget tidligere end Alligator-indikatoren. Denne indikator følger også signalet fra Alligator-indikatoren; det er også en kombination af bevægende gennemsnit, der udsætter fraktalgeometri og ikke-lineær dynamik. Denne indikator fungerer meget godt i alle tidsrammer såvel som under alle markedsforhold.

FREE r_Gator Indicator

Download the FREE r_Gator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Denne indikator er designet til at beskrive markedsadfærd. Det siges, at alligatoren sover, når markedet er i konsolideringsfasen. Jo længere markedet konsolideres, betyder det, jo længere har alligatoren sovet. Dette betyder også, at alligatoren er sulten nu. Med enkle ord kan vi forvente stærkere træk lige efter det varierende marked.

Handelsstrategi ved hjælp af r_Gator Indicator For MT4

Køb signal - Tag r_Gator Indicator For MT4 når alle linjer i r_Gator Indicator For MT4 går under r_Gator Indicator For MT4 , og når den blå linje skærer de røde og grønne linjer.

Forlad købshandel - Luk din købsposition, når indikatorlinierne flettes sammen.

r_Gator Indicator For MT4 fungerer meget godt under alle markedsforhold, og det hjælper de handlende med at forblive i deres positioner i en længere periode. Som du kan se på billedet herunder, i en uptrend, gav r_Gator Indicator For MT4 os tre handelssignaler. Hvis tendensen er stærk nok, kan du vælge at holde og vente til den næste tilbagetrækning for at skalere dine købsstillinger. I en ujævn tendens eller et ustabilt marked, hold ikke dine positioner i en længere periode.

I ovenstående billede af GBP / CAD var købetendensen stærk nok. Det betyder, at vi kan fastholde vores købspositioner, og når den helt nye tilbagetrækning kommer, kan vi endda skalere vores position, og det er, hvad vi har gjort her. Når alle linjer er sammenflettet, betyder det, at der overhovedet ikke er nogen tendens på markedet. En yderligere årsag kan være, at volatiliteten er meget lav. Hvis du er en konservativ erhvervsdrivende, skal du prøve at forlade dine halve positioner, når alle linjer er sammenflettet og skalere dine positioner, når indikatoren giver et købsignal.

Sælg signal - Tag r_Gator Indicator For MT4 når alle linjer i r_Gator Indicator For MT4 går over prisforhandlingen, og når den blå linje skærer de røde og grønne linjer.

Afslut salgshandel - Luk din sælgende position, når alle linjer i indikatoren flettes sammen.

I nedenstående billede af GBP / CAD var markedet i en stærk nedadgående tendens. Det betyder, at vi kun behøver at kigge efter salgstjeneste. Du kan se, at r_Gator Indicator For MT4 i en nedadgående tendens gav os tre salgssignaler. Du kan endda skalere hver af dine salgspositioner for at opnå større fortjeneste.

En anden ting, der skal bemærkes i nedenstående diagram, er, at indikatorlinjerne ligger i nærheden af prisoversigten på specifikke punkter. Dette er noget, vi kaldte dynamisk støtte- og modstandsniveauer. Det er en generel opfattelse, at støtte- og modstandsniveauerne kun kan være horisontale, men det er ikke sandt. r_Gator Indicator For MT4 giver os pålidelige handelssignaler og giver også stærk støtte og modstandsniveau. Større tidsramme, jo stærkere niveauerne er, og det tager mere energi for prisforanstaltningen at bryde disse niveauer.

Bundlinie

r_Gator Indicator For MT4 ligner en slags Bill William's berømte Alligator-indikator. Selvom denne indikator viser en lidt mindre forsinkelse i den lavere tidsramme, på højere tidsrammer, er forsinkelsen mere. Du kan bruge standardindstillingerne, hvis du er en begynderhandler, men du kan ændre dem i henhold til din handelsstil, når du får nogle erfaringer. Denne indikator alene fungerer meget godt under de fleste markedsforhold, så det er ikke nødvendigt at parre den med andre tekniske indikatorer. Vi håber, at du finder denne artikel informativ. God handel!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!