Εισαγωγή στο δείκτη MACD και όγκου για MT4Table Of Contents:

  1. Εισαγωγή στο δείκτη MACD και όγκου για MT4
  2. Βασικές παράμετροι
  3. Πώς να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας το δείκτη MACD και έντασης για το MT4
  4. Συμπέρασμα

Ο δείκτης MACD και ο δείκτης όγκου για MT4 είναι μια τροποποιημένη έκδοση του αυθεντικού δείκτη MACD. MACD AKA. Το Moving Average Convergence and Divergence είναι ένας δείκτης πολλαπλών σκοπών που μετρά τις συνθήκες υπεραγοράς και υπεραγοράς στην αγορά. Δείχνει επίσης την αλλαγή στην κατεύθυνση, τη δύναμη και την ορμή. Χρησιμοποιώντας μόνο αυτόν τον δείκτη, πολλοί έμποροι δημιουργούν αξιόπιστα εμπορικά σήματα. Ενώ αυτή η τροποποιημένη έκδοση του δείκτη MACD κάνει όλα αυτά ενώ παράλληλα μετρά την ένταση ενός υποκείμενου στοιχείου. Η MACD μετρά την ορμή ενώ ακολουθεί την τάση.

FREE MACD and Volumes Indicator

Download the FREE MACD and Volumes Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Οι τιμές του δείκτη MACD δημιουργούνται με τη μετατροπή του ΕΜΑ σε έναν ταλαντωτή. Αυτό γίνεται με την αφαίρεση της MA 26 ημερών από 12 ημέρες EMA, την οποία ονομάζουμε γραμμή τιμών. Μετά από αυτό, ο υπολογισμός του κινητού μέσου όρου από αυτή τη διαφορά είναι γνωστός ως η μέση γραμμή. Η μηδενική γραμμή MACD είναι η κύρια γραμμή διαιρέσεως τάσεων. Όταν οι τιμές υπερβαίνουν τη μηδενική γραμμή, αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές είναι ισχυροί και όταν φτάνουν κάτω από τη μηδενική γραμμή, υποδεικνύει την κυριαρχία των πωλητών στην αγορά. Σε αυτήν την ένδειξη MACD και έντασης για το MT4, οι γραμμές ιστονόμων αντιπροσωπεύουν τις γραμμές έντασης. Όταν οι ιστογράμματα αυξάνονται, αυτό σημαίνει ότι ο όγκος αυξάνεται. Και όταν οι ράβδοι πέσουν κάτω, σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρκετός όγκος στην αγορά.

Βασικές παράμετροι

Αυτές είναι οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της ένδειξης MACD και έντασης για τον δείκτη MT4. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις αν είστε νέοι σε αυτή την ένδειξη. Μόλις αποκτήσετε κάποια εμπειρία, δοκιμάστε να δοκιμάσετε αυτές τις ρυθμίσεις.

  • Μέσος Γρήγορος Μετακίνηση - 26 περίοδος
  • Slow Moving Average - 12 περιόδους
  • Γραμμή σήματος - 9 περίοδος
  • Χρώματα χρώματος (ένταση ήχου ) - Αλλάξτε τα χρώματα της γραμμής ενδείξεων όταν αυξάνονται οι όγκοι τσιμπημάτων σε μπάρες

Πώς να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας το δείκτη MACD και έντασης για το MT4

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές διαπραγμάτευσης της MACD που υπάρχουν εκεί στην αγορά. Πολλοί έμποροι πιστεύουν ότι ορισμένες από αυτές τις στρατηγικές δουλεύουν, και ορισμένοι δεν το κάνουν. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το γεγονός είναι ότι κάθε στρατηγική θα λειτουργήσει σε διαφορετικές συνθήκες της αγοράς. Βεβαιωθείτε ότι δοκιμάσατε τη στρατηγική σας πριν την εφαρμόσετε στις ζωντανές αγορές. Κάνοντας αυτό, θα ξέρετε σε ποιες συνθήκες λειτουργεί και πότε δεν συμβαίνει. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τον καλά αποδεδειγμένο δείκτη MACD και όγκου για τη στρατηγική συναλλαγών MT4. Αυτή τη στρατηγική δοκιμάσαμε αρκετές φορές και λειτουργεί πολύ καλά όταν η αγορά τείνει προς τα πάνω.

Παράδειγμα αγοράς

Η στρατηγική είναι απλή. Όταν οι γραμμές MACD δίνουν μια έντονη αναστροφή στην περιοχή υπερστροφής, περιμένετε να περάσουν από τη μέση γραμμή. Επίσης, δείτε αν οι γραμμές ιστόγραμμα αυξάνονται. Αν ναι, μπορείτε να θεωρήσετε ότι η τάση είναι διογκωμένη και μπορείτε να τοποθετήσετε το εμπόριο με την τάση.

Στον παρακάτω πίνακα AUDJPY, η αγορά βρισκόταν σε φάση ενοποίησης. Οι γραμμές MACD κρατήθηκαν επίσης στην περιοχή υπερπώλησης. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά βρίσκεται στο προκαταρκτικό στάδιο και το εμπορικό σήμα προς την κατεύθυνση αγορών αναμένεται σύντομα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να περιμένετε το εμπόριο μπροστά από το χρόνο, χρησιμοποιώντας το δείκτη MACD και τον δείκτη όγκου για MT4. Επιπλέον, κοιτάξτε την περιβάλλουσα περιοχή. Η ενέργεια των τιμών σπάει τη φάση ενοποίησης και οι γραμμές MACD κατέληξαν να διασχίζουν τη μέση γραμμή. Ταυτόχρονα, αυξήθηκαν οι ράβδοι ιστόγραμμα. Αυτό είναι μια σαφής ένδειξη του αυξανόμενου όγκου αγοράς, και ως εκ τούτου είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε το εμπόριο αγορών.

Με τη χρήση αυτής της στρατηγικής, θα βρείτε λιγότερες συναλλαγές, επειδή απαιτεί πολλά πράγματα να ευθυγραμμιστούν προς μία κατεύθυνση. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της στρατηγικής είναι ότι δεν παράγει ακριβή σήματα όταν η αγορά βρίσκεται σε φάση ενοποίησης. Γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτή τη στρατηγική μόνο στις τρεχουσές συνθήκες της αγοράς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τη διακοπή σας στο πρόσφατο χαμηλό επίπεδο. Για να κάνετε κράτηση των κερδών σας, κοιτάξτε το αντίθετο σήμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση μερικού κέρδους όταν οι γραμμές MACD φτάσουν στην περιοχή υπέρβασης. Επειδή η συνεχιζόμενη τάση αγοράς είναι αδύναμη και μπορεί να αντιστραφεί ανά πάσα στιγμή.

Παράδειγμα πώλησης

Για την πλευρά πώλησης, κάντε το αντίθετο από την αγορά. Ανακαλύψτε κυρίως την ισχυρή τάση πώλησης στην αγορά και περιμένετε τις γραμμές MACD να δώσουν crossovers στην περιοχή overbought. Όταν οι γραμμές MACD διασχίζουν τη μέση γραμμή, δείτε αν αυξάνεται ο όγκος του ιστότοπου. Εάν ναι, είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσετε το εμπόριο πώλησης.

Στο παρακάτω διάγραμμα AUDNZD, οι γραμμές MACD έκαναν αντιστροφή στην περιοχή υπέρβασης. Αυτό είναι το προκαταρκτικό σημάδι για να προετοιμαστείτε για ένα εμπόριο πώλησης. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του δείκτη MACD και του δείκτη όγκου για MT4, που μας δείχνει να προετοιμαζόμαστε για το εμπόριο μπροστά από το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να έχουμε μια δίκαιη ιδέα για το πότε η αγορά είναι έτοιμη να ανατινάξει.

Στην παρακάτω εικόνα, αφού δώσαμε τα πρώτα σημάδια της πώλησης, η αγορά μας δίνει τελικά το πλήρες σήμα για να χτυπήσει την πώληση. Αμέσως μετά τη λήψη του εμπορίου πωλήσεων, το εμπόριό μας υποχώρησε σχεδόν 80+ μονάδες μέσα σε λίγες ώρες. Η υπομονή είναι το πραγματικό κλειδί αυτής της στρατηγικής. Όταν η αγορά δίνει τα πρώτα σημάδια, ορισμένοι έμποροι λαμβάνουν τις συναλλαγές χωρίς να τηρούν τους βασικούς κανόνες. Έτσι, οι περισσότερες φορές καταλήγουν να χάσουν τα χρήματά τους. Ως εκ τούτου, σας συνιστούσαμε πάντα να ακολουθείτε τους κανόνες και να τηρείτε τα επίπεδα κινδύνου. Αυτό θα βελτιώσει την ακρίβεια του εμπορίου σας.

Συμπέρασμα

Ο δείκτης MACD και ο δείκτης όγκου για MT4 είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες στην αγορά. Αν χρησιμοποιείτε αυτόν τον δείκτη με τον σωστό τρόπο, θα αυξήσει δραματικά το ποσοστό νίκης. Αυτός ο δείκτης θα σας παρέχει περισσότερα δεδομένα από την απλή MACD και αυτά τα επιπλέον δεδομένα θα σας βοηθήσουν να έχετε μια ευρύτερη ματιά στην αγορά. Με την προσθήκη της έντασης στον αρχικό δείκτη MACD, ο δείκτης MACD και ο δείκτης όγκου για το MT4 γίνεται κύριο εργαλείο. Επειδή ο όγκος έρχεται στην αγορά, και μόνο τότε τα κεριά εκτυπώνονται. Ελπίζουμε να έχετε καλή ανάγνωση. Happy Trading!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.