Εισαγωγή στο r_Gator Indicator For MT4

r_Gator Indicator For MT4 είναι ένας τεχνικός δείκτης forex ο οποίος σχετίζεται στενά με τον διάσημο δείκτη Alligator. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο αυτών δεικτών είναι ότι ο r_Gator Indicator For MT4 αναγνωρίζει τα σήματα αγοράς / πώλησης πολύ νωρίτερα από τον δείκτη Alligator. Αυτή η ένδειξη ακολουθεί επίσης το σήμα της ενδεικτικής λίστας του Alligator. Επίσης, είναι ένας συνδυασμός Moving Average που αναπτύσσει fractal geometry και μη γραμμική δυναμική. Αυτός ο δείκτης λειτουργεί πολύ καλά σε όλα τα χρονικά πλαίσια καθώς και σε όλες τις συνθήκες της αγοράς.

FREE r_Gator Indicator

Download the FREE r_Gator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Ο δείκτης αυτός έχει σχεδιαστεί για να περιγράφει τη συμπεριφορά της αγοράς. Ο αλιγάτορας λέγεται ότι κοιμάται όταν η αγορά βρίσκεται στη φάση της ενοποίησης. Όσο μακρύτερα η αγορά εδραιώνεται, συνεπάγεται ότι όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ο αλλιγάτορας έχει κοιμηθεί. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο αλλιγάτορας είναι πιο πεινασμένος τώρα. Με απλά λόγια, μπορούμε να περιμένουμε ισχυρότερες κινήσεις αμέσως μετά την αγορά.

Στρατηγική συναλλαγών Χρησιμοποιώντας r_Gator Indicator For MT4

Αγοράστε το σήμα - Πραγματοποιήστε το buy trade όταν όλες οι γραμμές του r_Gator Indicator For MT4 πηγαίνετε κάτω από τη δράση τιμής και όταν η μπλε γραμμή τέμνει τις κόκκινες και πράσινες γραμμές.

Exit Buy Trade - Κλείσιμο της θέσης αγοράς σας όταν οι γραμμές δείκτη αλληλεπικαλύπτονται.

Ο r_Gator Indicator For MT4 λειτουργεί πολύ καλά σε όλες τις συνθήκες της αγοράς και βοηθά τους εμπόρους να παραμείνουν στις θέσεις τους για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, σε μια r_Gator Indicator For MT4 , r_Gator Indicator For MT4 μας έδωσε τρία εμπορικά σήματα. Εάν η τάση είναι αρκετά ισχυρή, μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε και να περιμένετε για την επόμενη αποσυμπίεση, προκειμένου να κλιμακώσετε τις θέσεις αγοράς σας. Σε μια ασταθής τάση ή μια μεταβλητή αγορά, μην κρατάτε τις θέσεις σας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

Στην παραπάνω εικόνα της τάσης αγοράς GBP / CAD ήταν αρκετά ισχυρή. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τις αγοραστικές μας θέσεις, και όταν έρθει η ολοκαίνουργια pullback, μπορούμε να μεγεθύνουμε τη θέση μας και αυτό είναι που κάναμε εδώ. Όταν όλες οι γραμμές είναι αλληλένδετες, σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία τάση στην αγορά καθόλου. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι η αστάθεια είναι πολύ χαμηλή. Εάν είστε συντηρητικός έμπορος, προσπαθήστε να βγείτε από τις μισές θέσεις όταν όλες οι γραμμές είναι αλληλένδετες και να κλιμακώσετε τις θέσεις σας όταν η ένδειξη δίνει σήμα αγοράς.

Πώληση σήματος - Πάρτε το εμπόριο πώλησης όταν όλες οι γραμμές του r_Gator Indicator For MT4 πηγαίνετε πάνω από τη δράση τιμής και όταν η μπλε γραμμή τέμνει τις κόκκινες και πράσινες γραμμές.

Έξοδος Πώληση Εμπόριο - Κλείστε τη θέση πώλησης όταν όλες οι γραμμές του δείκτη αλληλεπικαλύπτονται.

Στην κάτω εικόνα της GBP / CAD, η αγορά ήταν σε έντονη πτωτική τάση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ψάξουμε μόνο για τις πωλήσεις. Μπορείτε να δείτε ότι σε μια πτωτική τάση, ο r_Gator Indicator For MT4 μας έδωσε τρία σήματα πώλησης. Μπορείτε ακόμη να κλιμακώσετε κάθε μία από τις θέσεις πώλησής σας για να κάνετε περισσότερα κέρδη.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να παρατηρηθεί στο παρακάτω διάγραμμα είναι ότι οι γραμμές δείκτη κρατούν κοντά στο διάγραμμα τιμών σε συγκεκριμένα σημεία. Αυτό είναι κάτι που αποκαλούμε δυναμική υποστήριξη και επίπεδα αντίστασης. Είναι γενική η αντίληψη ότι τα επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης μπορούν να είναι μόνο οριζόντια, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. r_Gator Indicator For MT4 μας δίνονται αξιόπιστα εμπορικά σήματα, παρέχοντας παράλληλα ισχυρά επίπεδα στήριξης και αντοχής. Μεγαλύτερο το χρονικό πλαίσιο, τα επίπεδα είναι ισχυρότερα και απαιτεί περισσότερη ενέργεια για να ξεπεραστούν αυτά τα επίπεδα.

Συμπέρασμα

r_Gator Indicator For MT4 είναι κάτι παρόμοιο με το διάσημο δείκτη Alligator του Bill William. Παρόλο που ο δείκτης αυτός παρουσιάζει μικρότερη καθυστέρηση στο κατώτερο χρονικό πλαίσιο, σε υψηλότερα χρονικά πλαίσια, η καθυστέρηση είναι μεγαλύτερη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις αν είστε αρχάριος, αλλά μπορείτε να τις αλλάξετε σύμφωνα με το στυλ συναλλαγών σας μόλις αποκτήσετε κάποια εμπειρία. Μόνο αυτός ο δείκτης λειτουργεί πολύ καλά στις περισσότερες συνθήκες της αγοράς, οπότε δεν χρειάζεται να το συνδυάσουμε με άλλους τεχνικούς δείκτες. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο ενημερωτικό. Happy Trading!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!