2 MA Channel Breakout Indicator For MT4

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 jednostavan je, ali vrlo moćan indikator. Dizajniran je posebno da se koristi za trgovanje ljestvicama od jednog sata i više.

FREE 2 MA Channel Breakout Indicator

Download the FREE 2 MA Channel Breakout Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 proboja 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 uglavnom se koristi za trgovanje sesijama prekida, kako se događaju. Mnogo je trgovaca izgradilo strategije i trgovačke sustave koji se temelje isključivo na pretpostavci proboja.

Ove strategije prekida unosne su za vaše mogućnosti trgovanja, a ona je kratkotrajna trgovina, pa ne zauzima većinu vašeg dana. Što je ključni aspekt u trgovanju, jer nema svatko luksuz sjediti ispred grafikona cijeli dan. Imate i drugih važnih stvari poput provođenja vremena s obitelji. Osim toga, čak i ako ste imali vremena sjediti s vašeg trgovačkog terminala cijeli dan, to će raditi protiv vas. Razlog je taj što pretjerano trgovanje vaš portfelj donosi više štete nego koristi, pa ga ni u kojem slučaju ne ohrabrujem. Na kraju ćete donirati većinu zarade koju ste prikupili brokerima. Međutim, to je tema za drugi dan.

Kao što ime sugerira, 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 izgrađen je s dva pomična prosjeka; jedno brzo kretanje prosjek trgovanja u razdoblju od 89. Pokazatelj se također sastoji od drugog pomičnog prosjeka koji ima veće razdoblje od 144, dakle, sporijeg pomičnog prosjeka. Što je razdoblje pomičnog prosjeka veće, to je brži prosjek.

Zaronimo u sitnije detalje 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 da bismo vidjeli kako funkcionira i kako se može koristiti za dosljedno prikupljanje nekih pipsa.

Dosljednost je ključna za ekspanzijsko povećanje vašeg trgovinskog portfelja.

Detaljniji detalji

Breakout trgovanje nije novo za mnoge trgovce, ali pogledajmo što je to. Raspadi se događaju nakon akumulacijskih zona. Te su zone uske. Na primjer, možete ih brzo identificirati pomoću pokazatelja Bollinger bendova. Na primjer, ako su pojasevi indikatora Bollinger Band uski, to znači da ćete se možda naći u uskom kanalu za trgovanje u kojem bi cijena mogla "ubrzati" izvan te određene zone.

Sada se o smjeru proboja treba odlučiti pomoću trgovačkog sustava koji vam pruža točnu analizu. Ponekad je moguće da tržište može "provaliti" na trenutak i skrenuti desno i vratiti se u svoj prethodni uski kanal pripremajući se za pomak u suprotnom smjeru. Tada se to potiče od većine trgovaca da trguju tim probojima i budu zaustavljeni jer idu u pravom smjeru. To se obično naziva izmišljotina. Definicija toga leži u samom nazivu. To je suprotno od onoga što je prijelom - to je suprotno od izbijanja.

Ovakvi lažni događaji događaju se puno na tržištu i mnogi trgovci ih uhvate. Čak sam i uhvaćen u lažnom potezu. Događa se svima nama. Često mi se to događalo tijekom dana, ali kako sam razvijao vještine i znanje, moj se trgovački sustav razvio do te mjere da gotovo u potpunosti minimizira rizik od pogrešne trgovine. Ali samo bih vam htio ukazati da je razlika između lažnog i probojnog vremena. Vremenski su osjetljivi. Znači da onda prekid označava zonu akumulacije, a falsifikat ne. To je ključna razlika koju se morate zapamtiti.

Bez obzira na to, korištenjem 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 proboja 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 povećavaju se vaše šanse za ostvarivanje prava na prijelaz.

Breakout Trading Evo nas!

2 MA indikator probijanja za MT4 uglavnom se koristi za H1 grafikone i više. Ali što ako ga mogu upotrijebiti na 15-minutnim kartama za svoje dnevno trgovanje. Razlog zašto to kažem je taj što se uglavnom trgujem prekidima u 15-minutnom okviru. Ali to ovisi o načinu na koji koristite sistem trgovanja. U azijskoj sesiji često postoji uski kanal ili raspon trgovanja koji se formira.

Mogli biste tvrditi da je prekidna trgovina isto što i lažna trgovina, jer čak i ako se cijena brzo povuče nakon prekida, možda ćete ipak profitirati od tog poteza, pod uvjetom da se brzo zaključate u svojoj dobiti premještanjem zaustavnog gubitka u profit. Na taj način ako zaista postoji lažni ishod, onda ipak pobjeđujete. Ovo je rizično jer vam treba veliki portfelj trgovanja da biste ušli u velike partije jer je potez kratak s nekoliko pips-a. Zapravo, to ima smisla i ovo gledište se zapravo prilično usko odnosi na način na koji trgujem probojima. Više volim ovaj način jer je manje rizično.

Ne moram nužno trgovati s prekidima kako se događa - trgujem s prekidima neizravno kada mi tržište "nagovijesti" u kojem će se smjeru kretati. To se obično događa nakon proboja. Ovakav način trgovanja probijanjem pruža mi priliku da sakupim više pipsa i daleko je manje rizičan od trgovanja probijanjem na drugi način.

Snimak zaslona snimljen je, naime, kada je došlo do prekida tijekom azijske sesije. Cijena je na trenutak izbila i "povukla" se natrag u zonu nakupljanja. Crvena točka signalizira trgovinu prekidom prodaje, a siva točka moguću trgovinu prijenosa. To je osnovni slučaj korištenja 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Obično se ovdje događa da će velike banke primijeniti obrazac prekida i pokrenuti trgovce u kupovini ili prodaji u tom smjeru. U ovom slučaju, tržište je provalilo na silaznu stranu kako bi postavilo mogući najniži dan. Zatim se pomaknuo prema gore i vratio se na ovaj mogući dan dana kako bi formirao uzorak s dvostrukim dnom. No, kako se to događa, trgovci koji su u kratkom položaju sada će početi vjerovati da su krenuli u pravom smjeru, ali sljedećih nekoliko crvenih točkica prikazuju svijećnjake s fitilima koji su izduženi na donju stranu. To pokazuje da nema dovoljno prodajnog pritiska i tržište će se kretati u smjeru prema gore sredinom dana.

Ono što mi se svidjelo kod ove trgovine je da je uski azijski raspon koji se trguje u kanalu 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Ovakvo ponašanje ili priroda kretanja cijena događa se češće nego što mislite.

U zatvaranju

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 indikator proboja 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 izvrstan je pokazatelj za trgovanje probojima. No možete ga upotrijebiti za trgovanje naknadnim učincima tih proboja koji su prikazani na 2 MA indikatoru prekida kanala. Glavni cilj za to je zato što nudi više pipsa i manje je rizičan. Ovo je fantastično jer sada imate sjajan način da svakodnevno radite na tribinama trgovine pomoću 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 proboja 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 .

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!