3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Mislim da je crossover strategija Moving Average jedna od najstarijih i najosnovnijih strategija koja postoji. Normalno se ova strategija sastoji samo od dva pomična prosjeka i ulazi u obrt na temelju križa MA-a. Međutim, 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 koristi tri pomična prosjeka i tako će vjerojatno raditi bolje od strategija koje koriste samo dva. Indikator ne prikazuje Pomični prosjek da vas ne zbuni, ali crta i zelene strelice prikazuju vam crossover i time ulazni signal.

FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator

Download the FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

U ovom ću članku najprije brzo objasniti osnove strategije temeljene na 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 . Nakon toga ću vam reći o njezinim različitim postavkama. Na kraju ćete naučiti kako kombinirati ovaj pokazatelj s drugima kako biste maksimizirali svoju zaradu.

Osnove crossover strategije pokretne prosječnosti

Crossover strategije pokretnih prosjeka koriste više MA istovremeno, svaki s različitim razdobljem. Obično postoji jedna vrlo brza EMA (crvena) koja se koristi za ulazne signale i spora EMA (plava) kako bi se bolje uhvatio cjelokupni trend. No, 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 koristi i treći pomični prosjek sa srednjim razdobljem (zeleno) za filtriranje ulaznih signala i tako sprečava gubitak obrta.

Ova strategija generira duge signale nakon što se ispune sljedeći uvjeti. Srednja vrijednost EMA (zelena) mora biti iznad spora EMA (plava). Ako brza EMA sada pređe srednju EMA naopako, aktivira se dugački signal i 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 crta crvenu strelicu prema gore. Suprotno je za kratke signale. Srednji pomični prosjek mora biti ispod sporog MA, a zatim brzi pomični prosjek prelazi obje ove linije.

Na gornjoj snimci zaslona možete vidjeti da grafikon postaje zbunjujući sa svim tim pomičnim prosjecima, tako da je vrlo dobro da 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 prikazuje strelice na važnim krosoverima i da grafikon čisti u suprotnom ,

Postavke 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Postavke 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 su jednostavne i ponavljaju se. Tehnički se sastoje samo od postavki tri pomična prosjeka i jednog za podešavanje značajke upozorenja.

Za svakog MA možete prvo odabrati razdoblje. U sljedećem retku možete konfigurirati pomak, a zadnja postavka definira metodu Moving Average. S 0, indikator koristi jednostavan pomični prosjek, a 1 koristi EMA, 2 postavlja glatki pomični prosjek, a 3 linearni ponderirani MA. Predlažem vam da malo eksperimentirate s tim postavkama i otkrijete koja kombinacija Moving Average vam se najviše sviđa.

Zadnja postavka koristi se za isključivanje funkcije upozorenja 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 alarma 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 isključeno (0) i uključeno (1). Kad su upozorenja uključena, primit ćete upozorenje svaki put kada indikator povuče strelicu, što znači da se svaki put kada dogodi crossover. Ova je značajka sjajan dodatak, jer vam može osigurati puno vremena, jer ne morate cijeli dan biti ispred ljestvice.

Trgovanje s 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Ovaj indikator, iako sam po sebi moćan, najbolje se koristi u kombinaciji s drugim pokazateljem. Ovaj pokazatelj može biti bilo koji pokazatelj koji vam se sviđa. Za ovaj članak odlučio sam koristiti popularni pokazatelj MACD. Ovaj alat može nam pomoći da pronađemo divergenciju, što je izuzetno jak pokazatelj skore promjene tržišnog smjera.

Dakle, za ovu strategiju prvo čekamo da se razvije odstupanje ili je samo provjerimo kad dobijemo ulazni signal. Ako primimo signal i ranije je bilo odstupanja i nije previše daleko od trenutne cijene, možemo ući u trgovinu u smjeru. Budući da imamo divergenciju kako bismo dodali prednost našem ulasku, trgovina će vjerojatno završiti kao pobjednik, a u isto vrijeme, kao što vidite na slici, ti obrti mogu proizvesti izuzetno velike dobitke.

Upravljanje trgovinom ovisi isključivo o vašem načinu trgovanja i onome u čemu se osjećate ugodno. Jedna od ideja za ciljani plasman je, na primjer, da sačekamo razlike između našeg položaja.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!