Akumulacijski indeks ljuljanja ASI indikator za MT4Table Of Contents:

  1. Akumulacijski indeks ljuljanja ASI indikator za MT4
  2. Parametri indeksa akumulacijskog ljuljanja ASI indikator za MT4
  3. Neke od prednosti korištenja indeksa akumulativnog ljuljanja ASI pokazatelja za MT4
  4. Neki od nedostataka upotrebe ASI indikatora akumulacijskog ljuljanja za MT4

Indeks akumulativnog ljuljanja ASI pokazatelj za MT4 pokazatelj je koji može pomoći trgovcima da lako identificiraju obrasce akumulacije i distribucije na svojim trgovinskim ljestvicama u Meta Trader 4 platformi.

FREE Accumulative Swing Index ASI Indicator

Download the FREE Accumulative Swing Index ASI Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Parametri indeksa akumulacijskog ljuljanja ASI indikator za MT4

Tolerancija (T): Indeks akumulacijskog njihanja ASI indikator za MT4 ima jedan parametar - T. Parametar se može koristiti za podešavanje stupnja do kojeg se pokazatelj zumira ili smanjuje jer traži obrasce akumulacije i distribucije na valutnom paru ili trgovačko sredstvo na kojem se koristi.

Neke od prednosti korištenja indeksa akumulativnog ljuljanja ASI pokazatelja za MT4

Trgovac može dobiti nekoliko prednosti kada koristi ili indeks akumulacije indeks akumulacije ASI za MT4 u svojoj trgovini.

Jedna od tih prednosti je ta što će trgovac moći u stvarnom vremenu vidjeti svoje akumulacije i distribucije u svojim ljestvicama. To podrazumijeva da je trgovac koji ima ASI indikator akumulacijskog indeksa nagiba za Meta Trader 4 platformu spojen na svoje trgovačke karte mogao lako uočiti kada postoji potencijalno akumuliranje ili distribucija u bilo kojem valutnom vremenskom okviru trgovinskog sredstva ili valutnog para koji trgovac promatra tijekom trgovinskog dana.

Za trgovca je ovo vrlo važno jer mu može pomoći da on / ona može razumjeti kako tržište funkcionira u smislu kako velike banke i veliki trgovci tiho akumuliraju trgovačke pozicije i kako distribuiraju te trgovačke pozicije trgovcima na malo. Trgovac bi također naučio automatski prepoznati ove cjenovne obrasce u budućnosti, čak i bez pomoći pokazatelja, i poboljšao svoje trgovanje kao rezultat.

Jednom kada trgovac postane u stanju identificirati ove obrasce akumulacije i distribucije kako se formiraju u cijeni njegovih ili njenih ljestvica, lako bi pomoglo trgovcu da osigura da trguje samo na desnoj strani tržišta, kad god je on ili ona je trgovanje.

Također, budući da trgovac može prepoznati koji je točan smjer usklađivanja ili pristranosti njegovih obrta, on / ona postaje sposoban osigurati da su svi njegovi obrti u ispravnom smjeru tržišta tijekom trgovanja. dan.

Postupanje u ispravnom smjeru valutnog para ili imovine za trgovanje tada bi pomoglo trgovcu da izbjegne velike gubitke. Ti ogromni gubici obično su posljedica toga što se tržište vrlo snažno suprotstavilo položaju trgovca.

Da bi to razumio, trgovac bi trebao razumjeti način na koji tržište funkcionira. Prvo čega se uvijek morate sjetiti jest da je tržište fraktalne prirode. To znači da se točni obrasci koje trgovac vidi u jednom vremenskom okviru mogu ponoviti na nižem vremenskom okviru istog valutnog para.

Drugo, trgovac bi također trebao napomenuti da se tržište sastoji od trendova i da se ti trendovi kreću u smjeru prema gore ili prema dolje kako se tržište razvija.

Ovi pojedinačni trendovi koji se tijekom dana trgovanja kreću u smjeru prema gore ili prema dolje sastoje se od mnogo manjih fraktalnih trendova koji se također kreću u smjeru prema gore ili prema dolje na isti način kao i veći. trendove. Ove manje trendove možemo nazvati valovima u svrhu ilustracije.

Iskusni trgovac mogao bi pogledati tržišta i vidjeti da su svi ti valovi cijena koje sačinjavaju trend obično ili duži ili kraći, ovisno o smjeru u kojem se kretaju cjenovni valovi u odnosu na trenutni trend tržišta na tržištu. trgovačke karte.

Gledajući manje fraktalne trendove u korelaciji s većim trendovima, trgovac vrlo lako može uočiti da se valovi cijena koji se nalaze u smjeru većeg trenda kreću mnogo brže i dulje od valova cijena koji su u suprotnosti smjer prema smjeru trenutni trend kreće na tržištu.

Ako to bude mogao primijetiti, može pomoći trgovcu da mentalno predoči što bi potencijalnu štetu nanijelo stavljanju trgovine u krivom smjeru njegovom kapitalu tijekom trgovinskog dana, posebno ako on ili ona aktivno ne upravlja rizikom.

Još jedna važna prednost korištenja indeksa akumulativnog ljuljanja ASI pokazatelja za Meta Trader 4 je ta što trgovcu može pomoći da uoči kada se dogodi preokret cijene. Ovo je posebno važno za trgovce koji već imaju profitabilne trgovine na tržištu.

Jednom kada trgovac može primijetiti ove cjenovne obrasce pomoću indeksa akumulacije ljuljanja ASI indikatora za Meta trgovac 4 i svjestan je da obrasci obično pokazuju prilično veliku vjerojatnost preokreta cijene, tada će trgovac moći ili napustiti neke ili sve svoje ili njezine trgovine. Trgovac bi izašao iz nekih trgovina samo ako želi vidjeti hoće li se preokret povući prije nego što on ili ona mogu skinuti preostale pozicije.

Neki od nedostataka upotrebe ASI indikatora akumulacijskog ljuljanja za MT4

Jedan od nedostataka korištenja indeksa akumulacije ljuljanja ASI pokazatelja za Meta Trader 4 je taj što može učiniti trgovca lijenim. To je zato što su se i obrasci akumulacije i distribucije tradicionalno učili na golim kartama kako bi trgovac mogao odmah uočiti kad se ovi uzorak cijena pojavi na bilo kojoj ljestvici bez potrebe za dodatnim pokazateljima.

Drugi nedostatak korištenja indikatora akumulativnog ljuljanja ASI pokazatelja za Meta Trader 4 za generiranje trgovačkih signala je taj što se tržište možda ne može obrnuti na kraju obrazaca. Trgovac još uvijek može trgovati profitabilno ako prvo dopusti uzorcima da cijene prijeđu u novom smjeru prije nego što uđu u bilo koji posao.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.