Klinger-ov oscilator KVO indikator za MT4Table Of Contents:

  1. Klinger-ov oscilator KVO indikator za MT4
  2. Objašnjenje Klingerova oscilatora KVO indikatora za MT4
  3. Primjeri trgovine s pokazateljem Klinger Oscilatora KVO za MT4

Klinger Oscilator KVO indikator za MT4 moćan je pokazatelj za trgovanje. To ne samo da vam pomaže ući u ustaljene trendove, već vas upozorava i na moguću promjenu trenda, kojom se onda može trgovati. Indikator pokušava odrediti dugoročni smjer novčanog toka dok je još uvijek dovoljno osjetljiv da otkrije kratkoročna kretanja. To se postiže usporedbom volumena s kretanjem cijena. Pokazatelj rezultate prikazuje kao oscilator lako interpretirati.

FREE Klinger Oscillator KVO Indicator

Download the FREE Klinger Oscillator KVO Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

U ovom ću članku objasniti Klinger Oscilator KVO indikator za MT4 i pokazati vam koliko je moćan. Nakon toga ću vam pokazati i nekoliko primjera trgovine s ovim pokazateljem, tako da možete vidjeti snagu.

Objašnjenje Klingerova oscilatora KVO indikatora za MT4

Kao što sam kratko napisao gore, Klinger Oscilator KVO indikator za MT4 koristi volumen za određivanje svog histograma. To se izračunava na sljedeći način: Prvo se utvrđuje snaga volumena instrumenta. Snaga volumena je oblik izračuna volumena, koji također uzima u obzir trenutni trend i na taj način stvara precizniju vrijednost koja također pokazuje smjer volumena. Drugo, indikator izračunava svoj oscilator s u biti generiranim oduzimanjem eksponencijalnog pomičnog prosjeka volumena sile s razdobljem 55 od iste EMA, ali s razdobljem 34. Rezultati se zatim crtaju u obliku histograma.

Indikator također prikazuje signalnu liniju, koja je u stvari eksponencijalni pomični prosjek s razdobljem 13. Odnos između ove linije i histograma može se koristiti za pronalaženje unosa trgovine. Na primjer, signal za kupnju nastaje kada je histogram iznad nule, a zatim se pomiče iznad signalne linije. Za signale za prodaju je suprotno.

Druga metoda trgovanja s Klinger Oscilatorom KVO indikatorom za MT4 su divergencijski signali. Divergencija je odlična metoda za pronalaženje potencijalnih preokreta na tržištu. Jednostavno rečeno, pokazuje opadajuću silu trenda. Medvjedna divergencija nastaje kada cijena čini veće, ali Klingerov histogram crta niže. Bikovska divergencija formira se suprotno, što znači da cijena stvara niže najniže, dok histogram pokazuje više niže.

Primjeri trgovine s pokazateljem Klinger Oscilatora KVO za MT4

Iznad možete vidjeti primjere trgovine koji koriste Klinger Oscilator KVO indikator za MT4. Označio sam i trgovinu divergencijom i trgovanje signalnom linijom. Za veću sigurnost trebali biste se usredotočiti na postavke koje kombiniraju divergenciju i postavke signalnih linija jer pružaju veći postotak dobitka. Iz ovih nekoliko primjera već možete vidjeti koliku snagu posjeduje ovaj indikator. Ovisno o zaustavljanju plasmana gubitka, svi su obrti mogli dobiti dobitke.

Obrti gdje se uzima slijedeći postupak. Prvo čekamo da se stvori različitost. Nakon što učinimo ovaj korak, sada se možemo usredotočiti na pronalazak ulaza s divergencijom, što znači kratko s medvjeđom divergencijom i dugo s bikovom divergencijom. Za naš unos koristimo signalnu liniju. Budući da imamo sutočnost divergencije, dovoljno je pričekati da histogram pređe ispod signalne linije i nema potrebe čekati da se obje prebace na drugu stranu pokazatelja.

Važno je napomenuti da Klinger Oscilator KVO indikator za MT4 najbolje radi kada se koristi na trendovskom tržištu, jer na tržištu u rasponu može biti puno lažnih signala koji mogu dovesti do gubitaka. Takođe ne biste trebali biti previše pohlepni sa svojim ciljevima. Pohlep nikad nije dobar dok trguje i uništio je kapital mnogih trgovaca. Strpljenje je ključ uspjeha u trgovanju.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.