Uvod u r_Gator Indicator For MT4

r_Gator Indicator For MT4 je tehnički forex indikator koji je usko povezan s poznatim indikatorom Alligator. Jedina razlika između oba ova pokazatelja je u tome što r_Gator Indicator For MT4 identificira signale kupovine / prodaje mnogo ranije od pokazatelja Alligator. Ovaj indikator također slijedi znak indikatora aligatora; također, to je kombinacija pomičnog prosjeka koji koristi fraktalnu geometriju i nelinearnu dinamiku. Ovaj pokazatelj djeluje vrlo dobro u svim vremenskim okvirima kao i u svim tržišnim uvjetima.

FREE r_Gator Indicator

Download the FREE r_Gator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Ovaj je pokazatelj dizajniran da opiše ponašanje na tržištu. Kaže se da aligator spava kad je tržište u fazi konsolidacije. Što se tržište više konsolidira, to podrazumijeva i duže što je aligator spavao. To također znači da je aligator sad gladan. Jednostavnim riječima, možemo očekivati snažnije korake odmah nakon rastućeg tržišta.

Trgovačka strategija koristeći r_Gator Indicator For MT4

Kupite signal - uzmite trgovinu za kupovinu kada sve linije r_Gator Indicator For MT4 cijenu akcije i kad plava linija presijeca crvenu i zelenu liniju.

Izlaz iz trgovine - zatvorite poziciju Kupnja kada se indikatorske linije prepliću.

r_Gator Indicator For MT4 djeluje vrlo dobro u svim tržišnim uvjetima, a on pomaže trgovcima da ostanu na svojim pozicijama duže vrijeme. Kao što vidite na donjoj slici, u r_Gator Indicator For MT4 trendu, r_Gator Indicator For MT4 dao nam je tri trgovinska signala. Ako je trend dovoljno jak, možete odlučiti zadržati i čekati sljedeći povlačenje da biste razmjerili svoje kupne pozicije. U naglom trendu ili na nestabilnom tržištu, ne držite svoje pozicije duže vrijeme.

Na gornjoj slici trend otkupa GBP / CAD bio je dovoljno jak. To znači da možemo zadržati svoje kupne pozicije, a kada dođe potpuno novi povlačenje, možemo čak i povećati svoju poziciju, i to je ono što smo ovdje učinili. Kada se sve linije isprepleću, to znači da uopće ne postoji trend na tržištu. Još jedan razlog mogao bi biti nepostojanje hlapljivosti. Ako ste konzervativni trgovac, pokušajte izaći na svoje polovice pozicija kada su sve linije isprepletene i skalirajte svoje pozicije kada indikator daje signal kupovine.

Signal za prodaju - uzmite trgovinu za prodaju kada sve linije r_Gator Indicator For MT4 prelaze cenu akcije i kad plava linija presijeca crvenu i zelenu liniju.

Izlaz iz trgovine - Zatvorite svoju prodajnu poziciju kada se svi crtači pokazatelja isprepliću.

Na donjoj slici GBP / CAD-a tržište je bilo u jakoj padu. To znači da samo trebamo tražiti trgovine na prodaju. Možete vidjeti da nam je u r_Gator Indicator For MT4 trendu r_Gator Indicator For MT4 dao tri prodajna signala. Možete čak i skalirati svaku prodajnu poziciju kako biste ostvarili veći profit.

Druga stvar koju treba primijetiti na donjem grafikonu je da se indikatorske linije drže u blizini grafikona cijena u određenim točkama. To smo nazvali razinama dinamičke podrške i otpora. Općenita je percepcija da razine podrške i otpora mogu biti samo horizontalne, ali to nije istina. r_Gator Indicator For MT4 daje nam pouzdane trgovinske signale, a ujedno pruža snažnu razinu podrške i otpora. Što je vremenski okvir veći, to su jače razine i potrebno je više energije da bi cjenovna akcija probila ove razine.

Poanta

r_Gator Indicator For MT4 je sličan onom poznatog Alligatorovog indikatora Billa Williama. Iako ovaj pokazatelj pokazuje nešto manje zaostajanje u donjim vremenskim okvirima, na višim vremenskim okvirima, kašnjenja su veća. Možete koristiti zadane postavke ako ste početnik, ali možete ih promijeniti u skladu sa stilom trgovanja nakon što steknete neko iskustvo. Ovaj indikator vrlo dobro funkcionira u većini tržišnih uvjeta, tako da ga nema potrebe spajati s drugim tehničkim pokazateljima. Nadamo se da vam je ovaj članak informativan. Sretno trgovanje!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!