2 MA Channel Breakout Indicator For MT4

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 adalah 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 yang mudah tetapi sangat kuat. Ia direka khusus untuk digunakan untuk carta perdagangan dari satu jam ke atas.

FREE 2 MA Channel Breakout Indicator

Download the FREE 2 MA Channel Breakout Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 digunakan terutamanya untuk sesi pelayaran perdagangan apabila ia berlaku. Banyak peniaga telah membina strategi dan sistem perdagangan berasaskan semata-mata di premis jerawat.

Strategi pelarian ini adalah lumayan untuk peluang perdagangan anda dan ia adalah perdagangan yang pendek dan oleh itu ia tidak mengambil sebahagian besar hari anda. Yang merupakan aspek utama dalam perdagangan kerana tidak semua orang mempunyai kemewahan untuk duduk di depan carta sepanjang hari. Anda mempunyai perkara penting lain seperti menghabiskan masa bersama keluarga anda. Selain itu, walaupun anda mempunyai masa untuk duduk dari terminal dagangan anda sepanjang hari, ia akan bertindak terhadap anda. Sebabnya adalah kerana lebih dari dagangan portfolio anda lebih membahayakan daripada yang baik jadi saya tidak menggalakkannya dalam apa jua keadaan. Anda akan menyumbang sebahagian besar keuntungan yang anda kumpulkan kembali ke broker. Walau bagaimanapun, itu adalah topik untuk hari yang lain.

Seperti namanya, 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 dibina menggunakan dua purata pergerakan; satu pergerakan purata bergerak pantas pada tempoh 89. Penunjuk ini juga terdiri daripada purata bergerak kedua yang mempunyai tempoh yang lebih tinggi daripada 144 sehingga menjadi purata bergerak perlahan. Semakin tinggi tempoh purata bergerak semakin lambat purata bergerak.

Mari kita menyelam butiran lebih terperinci dari 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 untuk melihat bagaimana ia berfungsi dan bagaimana ia boleh digunakan untuk mengumpul beberapa pip secara konsisten.

Konsistensi adalah kunci untuk mengembangkan portfolio dagangan anda pada kadar eksponen.

Butir-butir yang lebih baik

Dagangan pelarian bukanlah perkara baru untuk ramai peniaga tetapi mari lihat apa itu. Breakouts berlaku selepas zon pengumpulan. Zon ini cenderung sempit. Sebagai contoh, anda boleh dengan cepat mengenal pasti mereka dengan menggunakan penunjuk Bollinger Bands. Sebagai contoh, jika band-band dari penunjuk Bollinger Band sempit maka ini bermakna anda mungkin mendapati diri anda dalam saluran dagangan yang sempit di mana harga boleh "mempercepat" daripada zon tertentu itu.

Kini arah pelarian perlu diputuskan berdasarkan sistem perdagangan yang memberikan anda analisis yang tepat. Kadang-kadang, apa yang boleh berlaku adalah bahawa pasaran boleh "melepaskan" sesaat dan berpaling ke belakang dan kembali ke saluran sempitnya sebelumnya sebagai persediaan untuk bergerak dalam arah yang bertentangan. Kemudian ini mendorong majoriti peniaga untuk berdagang pelarian dummy itu dan dihentikan kerana mereka pergi ke arah yang betul. Ini biasanya dirujuk sebagai palsu. Takrifnya terletak pada nama itu sendiri. Ia adalah bertentangan dengan apa yang berlaku - ia adalah bertentangan dengan pelarian.

Ini palsu berlaku banyak di pasaran dan banyak peniaga ditangkap oleh mereka. Malah saya telah ditangkap dalam langkah palsu. Ia berlaku kepada kita semua. Ia berlaku kepada saya selalunya pada hari ini tetapi ketika saya tumbuh dalam kemahiran dan pengetahuan sistem perdagangan saya telah berkembang hingga ke tahap yang hampir sepenuhnya meminimumkan risiko mendapat pelanggaran perdagangan yang salah. Tetapi saya hanya ingin menunjuk kepada anda bahawa perbezaan di antara keluaran palsu dan pelarian adalah masa. Mereka adalah masa yang sensitif. Bermaksud bahawa tanda pelarian kemudian mengakhiri zon pengumpulan dan palsu tidak. Itulah perbezaan utama untuk diingat.

Walau bagaimanapun, dengan menggunakan 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 peluang anda untuk mendapatkan hak perdagangan pelarian meningkat.

Trading Breakout Here We Come!

Penunjuk Breakout 2 MA Untuk MT4 kebanyakannya digunakan untuk carta H1 dan ke atas. Tetapi bagaimana jika saya boleh menggunakannya pada carta selama 15 minit untuk dagangan hari saya. Alasan mengapa saya katakan ini kerana saya kebanyakannya berdagang jeritan pada jangka masa 15 minit. Tetapi ia bergantung kepada cara anda menggunakan sistem dagangan pelarian. Dalam sesi asian sering terdapat saluran perdagangan sempit atau julat yang membentuk.

Anda boleh berhujah bahawa perdagangan pelarian adalah sama dengan perdagangan palsu kerana walaupun harga menjejak dengan cepat selepas pelarian anda masih boleh mendapat keuntungan dari langkah itu dengan syarat anda dengan cepat mengunci keuntungan anda dengan memindahkan stop loss anda menjadi keuntungan. Dengan cara itu, jika memang ada palsu maka anda masih menang. Ini berisiko kerana anda memerlukan portfolio dagangan yang besar untuk masuk dengan lot besar kerana langkah itu adalah ringkas dengan beberapa pip. Sebenarnya itu masuk akal dan pandangan ini sebenarnya berkaitan dengan cara saya melakukan penjejakan. Saya lebih suka cara ini kerana ia kurang berisiko.

Saya tidak semestinya menjual jerawat seperti yang berlaku - Saya berdagang dengan penembusan secara tidak langsung apabila pasaran "memberi petunjuk" kepada saya di arah mana ia akan menjadi trend. Ini biasanya berlaku selepas pelarian. Cara penjejakan dagangan ini memberikan saya peluang untuk mengumpul lebih banyak pips dan jauh lebih berisiko daripada penjejakan perdagangan dengan cara yang lain.

Tangkapan skrin diambil, dalam contoh ini, apabila terdapat pelarian semasa sesi Asia. Harga berlaku sesaat dan "ditarik semula" kembali ke zon pengumpulan. Titik merah memberi isyarat perdagangan jualan pecah dan titik titik kelabu menandakan kemungkinan perdagangan pelupusan beli. Ini adalah kes penggunaan penting bagi 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Biasanya apa yang berlaku di sini ialah bank-bank besar akan menguatkuasakan pola pelarian dan memicu peniaga-peniaga untuk membeli atau menjual ke arah itu. Dalam kes ini, pasaran meletus ke bawah untuk menetapkan kemungkinan rendah pada hari itu. Kemudian ia bergerak kembali dan kembali ke tahap rendah mungkin hari ini untuk membentuk corak double-bottom. Tetapi seperti ini, peniaga-peniaga yang berada dalam kedudukan yang pendek kini akan mula percaya bahawa mereka telah membuat arah yang betul tetapi titik-titik merah yang akan datang menunjukkan candlestick dengan wicks yang memanjang ke bawah. Ini menunjukkan bahawa tidak ada tekanan jualan yang mencukupi dan pasaran akan menuju ke arah menaik untuk bahagian tengah hari.

Apa yang saya sukai mengenai persediaan perdagangan ini adalah bahawa rentang Asia sempit yang diperdagangkan dalam saluran 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 saluran 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Tingkah laku atau sifat pergerakan harga berlaku lebih kerap daripada yang anda fikirkan.

Dalam Penutupan

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 merupakan petunjuk yang sangat baik untuk jerawat perdagangan. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakannya untuk berdagang selepas kesan penjejakan ini dipaparkan oleh 2 MA Channel Breakout Indicator. Objektif utama untuk melakukannya adalah kerana ia menawarkan lebih banyak pip dan kurang berisiko. Ini hebat kerana sekarang anda mempunyai cara yang baik untuk menjejaki perdagangan hari hormat dari 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 .

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!