The 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Saya fikir strategi crossover Moving Average adalah salah satu strategi tertua dan paling asas yang ada. Biasanya strategi ini hanya terdiri daripada dua Pergerakan Bergerak dan memasuki perdagangan berdasarkan salib MA. The 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 namun menggunakan tiga Moving Average dan dengan demikian mungkin akan melakukan lebih baik daripada strategi yang hanya menggunakan dua. Penunjuk ini tidak memaparkan Purata Bergerak untuk tidak mengelirukan anda tetapi menarik anak panah merah dan hijau untuk menunjukkan kepada anda crossover dan dengan itu isyarat masuk.

FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator

Download the FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Dalam artikel ini, saya akan dengan cepat menerangkan dasar-dasar strategi berdasarkan 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 . Selepas itu saya akan memberitahu anda tentang tetapannya yang berbeza. Pada akhirnya anda akan belajar bagaimana anda perlu menggabungkan petunjuk ini dengan orang lain untuk memaksimumkan keuntungan anda.

Asas strategi crossover Moving Average

Strategi crossover Moving Average menggunakan pelbagai MA pada masa yang sama, masing-masing dengan tempoh yang berbeza. Biasanya, terdapat EMA yang sangat cepat (merah) yang digunakan untuk isyarat masuk dan EMA perlahan (biru) untuk menangkap trend keseluruhan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 juga menggunakan Pergerakan Purata ketiga dengan tempoh sederhana (hijau) untuk menapis isyarat kemasukan dan dengan itu mencegah beberapa kehilangan perdagangan.

Strategi ini menghasilkan isyarat panjang sebaik sahaja syarat-syarat berikut dipenuhi. EMA sederhana (hijau) mestilah melebihi EMA perlahan (biru). Jika EMA pantas kini melintasi EMA sederhana hingga terbalik, isyarat panjang dicetuskan dan 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 menarik anak panah ke atas. Sebaliknya adalah benar untuk isyarat pendek. Purata Pergerakan sederhana mestilah di bawah MA yang perlahan dan kemudian Pergerakan Rata yang cepat melintasi kedua garisan ini.

Anda boleh lihat dalam tangkapan skrin di atas, bahawa carta menjadi agak mengelirukan dengan semua 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 -rata Pindah ini, jadi sangat baik bahawa 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 hanya memaparkan anak panah pada lubang silang yang penting dan menyimpan carta bersih jika tidak .

Tetapan 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Tetapan 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 adalah mudah dan ulangi diri mereka sendiri. Secara teknikalnya, mereka hanya terdiri daripada tetapan tiga Pergerakkan Bergerak dan satu untuk mengkonfigurasi ciri amaran.

Untuk setiap MA, anda boleh memilih tempoh. Di baris seterusnya anda boleh mengkonfigurasi peralihan dan tetapan terakhir menentukan kaedah Pergerakan Purata. Dengan 0 penunjuk menggunakan Mudah Moving Average, dengan 1 ia menggunakan EMA, 2 menetapkan Pergerakan Berlapis dan 3 Berat linear MA. Saya akan mencadangkan bahawa anda bereksperimen sedikit dengan tetapan ini dan memikirkan yang Kombinasi Purata Pemindahan yang paling anda sukai.

Tetapan terakhir digunakan untuk menghidupkan fungsi amaran 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 dimatikan (0) dan pada (1). Dengan isyarat yang dihidupkan, anda akan menerima amaran setiap kali penunjuk menarik anak panah, yang bermaksud setiap kali pelintas berlaku. Ciri ini merupakan tambahan yang hebat, kerana ia dapat menjamin anda banyak masa, kerana anda tidak perlu berada di hadapan carta sepanjang hari.

Berdagang dengan 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Penunjuk ini, walaupun berkuasa sendiri, lebih baik digunakan dalam kombinasi dengan penunjuk lain. Penunjuk ini boleh menjadi apa-apa penunjuk yang anda suka. Untuk artikel ini saya memutuskan untuk menggunakan penunjuk MACD yang popular. Alat ini dapat membantu kita mencari perbezaan, yang merupakan petunjuk yang sangat kuat tentang perubahan arah arah pasar.

Oleh itu, untuk strategi ini, kita mula-mula menunggu perbezaan untuk membangunkan atau hanya memeriksa apabila kita mendapat isyarat kemasukan. Sekiranya kita mendapat isyarat dan terdapat perbezaan sebelum dan tidak terlalu jauh dari harga semasa, kita boleh memasuki perdagangan dalam arah yang sesuai. Kerana kita mempunyai perbezaan untuk menambah kelebihan untuk kemasukan kami, perdagangan mungkin berakhir sebagai pemenang dan pada masa yang sama, seperti yang anda lihat dalam gambar, perdagangan ini boleh menghasilkan kemenangan yang sangat besar.

Pengurusan perdagangan bergantung semata-mata pada gaya dagangan anda dan apa yang anda rasa selesa. Salah satu idea untuk penempatan sasaran adalah sebagai contoh untuk menunggu perbezaan di antara kedudukan kami.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!