2 MA Channel Breakout Indicator For MT4

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 er en enkel, men veldig kraftig indikator. Den ble designet spesielt for å brukes til å skaffe diagrammer fra en time og oppover.

FREE 2 MA Channel Breakout Indicator

Download the FREE 2 MA Channel Breakout Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 brukes hovedsakelig til handel med breakout-økter når de skjer. Mange næringsdrivende har bygget strategier og handelssystemer utelukkende basert på forutsetningen om breakouts.

Disse breakout-strategiene er lukrative for dine handelsmuligheter, og det er en kortvarig handel, derfor tar den ikke det meste av dagen. Noe som er et sentralt aspekt i handel fordi ikke alle har luksusen å sitte foran et diagram hele dagen. Du har andre viktige ting å gjøre som å tilbringe tid med familien. Dessuten, selv om du hadde tid til å sitte i fra din handelsterminal hele dagen, vil den fungere mot deg. Årsaken er at fordi overhandel gjør porteføljen din mer skade enn godt, så jeg oppfordrer ikke til det i alle fall. Du vil ende opp med å gi mesteparten av overskuddet du samler tilbake til meglerne. Imidlertid er det tema for en annen dag.

Som navnet antyder er 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 bygget med to bevegelige gjennomsnitt; en hurtig glidende gjennomsnittlig handel i en periode på 89. Indikatoren omfatter også et andre glidende gjennomsnitt som har en høyere periode på 144 og dermed er det langsommere glidende gjennomsnitt. Jo høyere glidende gjennomsnittsperiode, desto saktere glidende gjennomsnitt.

La oss dykke inn i de finere detaljene i 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 å se hvordan den fungerer og hvordan den kan brukes til å samle noen pips på en jevn basis.

Konsistens er nøkkelen til å vokse din handelsportefølje til en eksponentiell hastighet.

Finere detaljer

Breakout trading er ikke nytt for mange handelsmenn, men la oss se på hva det er. Utbrudd oppstår etter akkumuleringssoner. Disse sonene har en tendens til å være smale. For eksempel kan du raskt identifisere dem ved å bruke Bollinger Bands-indikatoren. For eksempel, hvis bandene til Bollinger Band-indikatoren er smale, betyr dette at du kanskje befinner deg i en smal sideveis handelskanal hvor prisen kan "akselerere" ut av den spesifikke sonen.

Nå må retningen på utbruddet avgjøres i kraft av et handelssystem som gir deg en nøyaktig analyse. Noen ganger, det som kan skje, er at markedet kan "breakout" øyeblikk og snu til høyre og gå tilbake til sin forrige smale kanal for å forberede et trekk i den motsatte retningen. Da får dette flertallet av de næringsdrivende til å handle det dummyutbruddet og bli stoppet fordi de går i riktig retning. Dette blir ofte referert til som en fakeout. Definisjonen av dette ligger i selve navnet. Det er motsatt av hva en breakout er - det er motsatt av en breakout.

Disse falskene skjer mye i markedet, og mange handelsmenn blir fanget av dem. Selv jeg har blitt fanget i falske trekk. Det skjer med oss alle. Det skjedde med meg ofte tilbake på dagen, men etter hvert som jeg vokste i ferdigheter og kunnskaper, har handelssystemet mitt utviklet seg til en slik grad at det nesten fullstendig minimerer risikoen for å få en feilhandel. Men jeg vil bare påpeke at forskjellen mellom en falsk og en breakout er tid. De er tidssensitive. Det betyr at en breakout markerer så slutten av en akkumuleringssone og en falsk utslag ikke. Det er en viktig forskjell å huske.

Ikke desto mindre, ved å bruke 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 øker sjansene dine for å få en breakout-handelsrett.

Breakout-handel her kommer vi!

2 MA Breakout Indicator For MT4 brukes mest for H1-diagrammer og over. Men hva om jeg kan bruke det på 15-minutters diagrammer for dagene mine. Årsaken til at jeg sier dette er fordi jeg for det meste handler breakouts innen 15-minutters tidsramme. Men det kommer an på hvordan du bruker breakout-handelssystemet. I den asiatiske økten er det ofte en smal handelskanal eller rekkevidde som dannes.

Du kan hevde at en breakout-handel er den samme som fakeout-handelen, selv om prisen går raskt tilbake etter en breakout, kan du fremdeles tjene på det trekket, forutsatt at du raskt låste inn overskuddet ditt ved å flytte stopptapet til fortjeneste. På den måten hvis det virkelig er en falsk uttelling, vinner du fortsatt. Dette er risikabelt fordi du trenger en stor handelsportefølje for å gå inn med store lodd fordi flyttingen er kort med noen få pips. I sannhet er det fornuftig, og dette synet er faktisk ganske nært knyttet til måten jeg handler med breakouts. Jeg foretrekker på denne måten fordi det er mindre risikabelt.

Jeg handler ikke nødvendigvis med breakouts som det skjer - jeg handler breakouts indirekte når markedet "antyder" til meg i hvilken retning det vil trende i. Dette skjer vanligvis etter breakout. Denne måten å handle breakouts gir meg muligheten til å samle flere pips, og det er langt mindre risikabelt enn å handle breakouts på den andre måten.

Skjermdumpen ble tatt, i dette tilfellet, da det var et utbrudd under den asiatiske økten. Pris brøt ut øyeblikk og "tilbaketrukket" tilbake i akkumuleringssonen. Den røde prikken signaliserer en selger breakout-handel og den grå prikken signaliserer en mulig kjøp breakout-handel. Det er den essensielle bruksaken til 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Vanligvis er det som skjer her at de store bankene vil håndheve et breakout-mønster og utløse handelsmenn til å kjøpe eller selge i den retningen. I dette tilfellet brøt markedet ut til nedsiden for å sette dagens lave nivå. Så beveget den seg oppover og gikk tilbake til dette mulige lavet av dagen for å danne et dobbeltbunnsmønster. Men som dette skjer, vil de handelsmenn som er i en kort posisjon nå begynne å tro at de har gjort riktig retning, men de neste røde prikkene viser lysestaker med veker som er langstrakte til nedsiden. Dette viser at det ikke er nok salgspress, og markedet vil gå i retning oppover midt på dagen.

Det jeg likte med dette handelsoppsettet, er at det smale asiatiske området handlet i kanalen til 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Denne oppførselen eller arten av prisbevegelse skjer oftere enn du tror.

I Avslutning

2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 er en utmerket indikator for trading breakouts. Du kan imidlertid bruke den til å handle ettervirkningene av disse oppdelingene som vises med 2 MA Channel Breakout Indicator. Hovedmålet for å gjøre det er fordi det tilbyr flere pips og det er mindre risikabelt. Dette er fantastisk, for nå har du en flott måte å dagers handelsutbrudd med tillatelse av 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 .

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!