Det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Jeg tror Moving Average crossover-strategien er en av de eldste og mest grunnleggende strategiene. Normalt består denne strategien bare av to glidende gjennomsnitt og går inn i bransjer basert på krysset av MA-ene. Det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 bruker imidlertid tre bevegelige gjennomsnitt og vil derfor sannsynligvis prestere bedre enn strategier som bare bruker to. Indikatoren viser ikke Moving Average for ikke å forvirre deg, men tegner røde og grønne piler for å vise crossover og dermed inngangssignalet.

FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator

Download the FREE 3 MA Cross w_Alert v2 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

I denne artikkelen vil jeg først raskt forklare det grunnleggende i strategien basert på 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 . Etterpå vil jeg fortelle deg om dens forskjellige innstillinger. Til slutt vil du lære hvordan du bør kombinere denne indikatoren med andre for å maksimere fortjenesten.

Grunnleggende om Moving Average crossover-strategi

Moving Average crossover-strategiene bruker flere MA-er samtidig, hver med en annen periode. Vanligvis er det en veldig rask EMA (rød) som brukes til inngangssignaler og en langsom EMA (blå) for bedre å fange den generelle trenden. Imidlertid bruker 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 også et tredje Moving Average med en middels periode (grønn) for å filtrere inngangssignalene og dermed forhindre at noen mister handler.

Denne strategien genererer lange signaler når følgende betingelser er oppfylt. Medium EMA (grønt) må være over den langsomme EMA (blå). Hvis den raske EMA nå krysser medium EMA til oppsiden, utløses det lange signalet og 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 trekker en rød pil oppover. Det motsatte er sant for korte signaler. Medium Moving Average må ligge under den langsomme MA og deretter krysser det raskt Moving Average begge linjene.

Du kan se på skjermdumpen over at diagrammet blir ganske forvirrende med alle disse bevegelige gjennomsnittene, så det er veldig bra at 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 bare viser piler ved de viktige crossoverene og holder diagrammet rent ellers .

Innstillinger for det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Innstillingene for 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 er enkle og gjentar seg selv. Teknisk sett består de bare av innstillingene til tre bevegelige gjennomsnitt og en for å konfigurere varselfunksjonen.

For hver MA kan du først velge periode. I neste linje kan du konfigurere skiftet, og den siste innstillingen definerer metoden Moving Average. Med en 0 bruker indikatoren et enkelt glidende gjennomsnitt, med 1 bruker det en EMA, en 2 setter et jevnet glidende gjennomsnitt og en 3 en lineær vektet MA. Jeg vil foreslå at du eksperimenterer litt med disse innstillingene og finner ut hvilken Moving Average-kombinasjon du liker mest.

Den siste innstillingen brukes til å slå alarmfunksjonen til 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4 av (0) og på (1). Når varslene er slått på, vil du motta et varsel hver gang indikatoren trekker en pil, noe som betyr hver gang en crossover skjer. Denne funksjonen er et flott tillegg, siden det kan trygge deg mye tid, fordi du ikke trenger å være foran listene hele dagen.

Handel med det 3 Moving Average MA Cross with Alert Indicator For MT4

Denne indikatoren, selv om den er kraftig på egen hånd, brukes best i kombinasjon med en annen indikator. Denne indikatoren kan være en hvilken som helst indikator du vil. For denne artikkelen bestemte jeg meg for å bruke den populære MACD-indikatoren. Dette verktøyet kan hjelpe oss med å finne avvik, som er en ekstremt sterk indikasjon på en forestående endring av markedsretningen.

Så for denne strategien venter vi først på at en avvikelse skal utvikle seg, eller bare sjekke den når vi har fått et inngangssignal. Hvis vi får et signal og det var divergens tidligere og ikke så langt unna dagens pris, kan vi gå inn i en handel i samsvar med retning. Fordi vi har divergens for å legge til rette for vår inntreden, vil handelen sannsynligvis ende som en vinner, og samtidig som du kan se på bildet kan disse bransjene gi ekstremt store gevinster.

Handelsledelsen er avhengig av din handelsstil og hva du føler deg komfortabel med. En ide for målplasseringen er for eksempel å vente på avvik mot vår posisjon.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!