Grid Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. Grid Indicator For MT4
  2. Grid Indicator For MT4 - Forklaring
  3. Fordeler med å bruke Grid Indicator For MT4
  4. Grid Indicator For MT4 - Konklusjon

Grid Indicator For MT4 er en tilpasset indikator for MT4. Det er en enkel, men likevel veldig nyttig indikator som kan bidra til å øke hver handelsmanns resultater. Hvis du allerede bruker det interne rutenettet til Metatrader4-plattformen, eller du tenkte på å bruke det, men fant ut at det rotet listene dine med for mange linjer, er denne tilpassede indikatoren perfekt passform for deg.

FREE Grid Indicator

Download the FREE Grid Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

I seksjonene nedenfor vil jeg først gi en mer detaljert forklaring om funksjonaliteten til indikatoren. Etter det vil jeg vise deg noen av fordelene du får ved å bruke denne indikatoren.

Grid Indicator For MT4 - Forklaring

Grid Indicator For MT4 viser et mer praktisk rutenett enn det interne rutenettet til Metatrader4. Indikatoren kan brukes på alle tidsrammer under den ukentlige tidsrammen. Den bruker vertikale linjer for å skille diagrammet opp i måned, uker, dager og timer. Det er lett å oppdage de forskjellige linjetyper, fordi de vises i forskjellige farger. Starten på en ny time vises med grå vertikale linjer, de blå vertikale linjene viser starten på en ny dag, de røde vertikale linjene viser starten på en ny uke og de gule linjene viser starten på en ny måned.

Synligheten til de forskjellige vertikale linjene avhenger av tidsrammen du bruker for øyeblikket. På tidsrammen M1 og M5 kan du se alle vertikale linjetyper. Hvis du bytter til tidsrammen M15, M30 eller H1, forsvinner de grå vertikale linjene. På H4-tidsrammen kan du se de røde og gule linjene, noe som betyr starten på nye uker og måned. Til slutt på den daglige tidsrammen kan du bare se de månedlige vertikale linjene. Denne forenklingen gir perfekt mening, siden indikatoren vil begynne å tøffe grafene dine med altfor mange linjer hvis alle de forskjellige vertikale linjene vises på alle tidsrammer.

I tillegg til de forskjellige vertikale linjene plotter indikatoren også horisontale linjer. Disse horisontale linjene er plassert på psykologiske runde nivåer, som vanligvis respekteres av markedet, men mange handelsmenn glemmer dem i sin tekniske analyse. De blå horisontale linjene viser de virkelige runde nivåene, som 0,91, 0,92, 0,93 osv. Mens de grå horisontale linjene viser de mellomrunde nivåene, som 0,9150, 0,9250, 0,95050 og så videre. Disse grå linjene vises imidlertid bare på H1-tidsrammen og tidsrammer under den.

Fordeler med å bruke Grid Indicator For MT4

Det er mange fordeler for å bruke denne Grid Indicator For MT4 i din handel. I det følgende vil noen av dem bli forklart. Den første store fordelen for deg som bruker indikatoren i din handel, er at du enkelt kan se hvor langt prisen allerede har beveget seg denne måneden / uken / dagen. Dette kan forhindre deg i å ta handler i feil retning, fordi pris typisk snur retning etter at den har beveget seg veldig langt den aktuelle måneden / uken / dagen.

De vertikale linjene kan også hjelpe deg med å identifisere slutten av en periode, noe som kan forhindre deg i å handle på slutten av dager, uker eller måned hvor det vanligvis ikke er mye volatilitet igjen i markedene.

En annen stor fordel med Grid Indicator For MT4 er de horisontale linjene som gjør det enkelt å oppdage de runde nivåene, som mesteparten av tiden blir respektert av prisbevegelsen. Dette kan ikke bare hjelpe deg med å forhindre handler mot de sterke støtte- eller motstandsnivåene, men kan også brukes til å ta handler basert på disse nivåene.

Du kan kombinere denne indikatoren med alle de eksisterende handelsstrategiene dine, siden den ikke roter listene dine for mye. Jeg kan til og med være en veldig god idé å kombinere denne indikatoren med noen andre for å lage en helt ny strategi.

Grid Indicator For MT4 - Konklusjon

Grid Indicator For MT4 kan være et veldig godt tillegg til enhver handelsstrategi. Det hjelper deg å forhindre at noen mister handler ved å vise deg slutten på store markedsperioder. I tillegg til at det også viser noen veldig sterke støtte- og motstandsnivåer som du ellers kan glemme i den tekniske analysen din, og som dermed handler mot et så sterkt nivå, som aldri er en god idé.

Denne indikatoren gjør alt det mens du ikke roter diagrammet med for mye ting eller gjør deg annen skade. Dermed er det virkelig ingen ulempe å bruke det til din daglige handel. La det hjelpe deg på vei til å bli en lønnsom handelsmann.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.