Introduksjon til r_Gator Indicator For MT4

r_Gator Indicator For MT4 er en teknisk forex indikator som er nært relatert til den berømte Alligator-indikatoren. Den eneste forskjellen mellom begge disse indikatorene er at r_Gator Indicator For MT4 identifiserer kjøp / salg-signalene mye tidligere enn Alligator-indikatoren. Denne indikatoren følger også signalet fra Alligator-indikatoren; Det er også en kombinasjon av Moving Average som benytter fraktal geometri og ikke-lineær dynamikk. Denne indikatoren fungerer veldig bra i alle tidsrammer så vel som under alle markedsforhold.

FREE r_Gator Indicator

Download the FREE r_Gator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Denne indikatoren er utformet for å beskrive markedsatferd. Det sies at alligatoren sover når markedet er i konsolideringsfasen. Jo lenger markedet konsolideres, innebærer det, jo lenger er alligatoren sovet. Dette betyr også at alligatoren er sulten nå. Med enkle ord kan vi forvente sterkere trekk rett etter det varierende markedet.

Handelsstrategi ved bruk av r_Gator Indicator For MT4

Kjøp signal - Ta r_Gator Indicator For MT4 når alle linjene i r_Gator Indicator For MT4 går under r_Gator Indicator For MT4 , og når den blå linjen skjærer de røde og grønne linjene.

Avslutt kjøpshandel - lukk kjøpeposisjonen din når indikatorlinjene flettes sammen.

r_Gator Indicator For MT4 fungerer veldig bra under alle markedsforhold, og den hjelper handelsmennene til å holde seg i sine posisjoner i en lengre periode. Som du kan se på bildet under, i en r_Gator Indicator For MT4 , ga r_Gator Indicator For MT4 oss tre handelssignaler. Hvis trenden er sterk nok, kan du velge å holde og vente til neste tilbakeslag for å skalere kjøpeposisjonene dine. I en hakkete trend eller et ustabilt marked, ikke hold stillingene dine i en lengre periode.

I bildet ovenfor av kjøpstrenden GBP / CAD var sterk nok. Dette betyr at vi kan holde våre kjøpsposisjoner, og når den splitter nye tilbaketrekkingen kommer, kan vi til og med skalere posisjonen vår, og det er dette vi har gjort her. Når alle linjene er flettet sammen, betyr det at det ikke er noen trend i markedet i det hele tatt. En annen årsak kan være at volatiliteten er veldig lav. Hvis du er en konservativ handelsmann, kan du prøve å gå ut av halvposisjonene når alle linjene er sammenvevd og skalere posisjonene dine når indikatoren gir et kjøpssignal.

Selg signal - Ta r_Gator Indicator For MT4 når alle linjene i r_Gator Indicator For MT4 går over r_Gator Indicator For MT4 , og når den blå linjen skjærer de røde og grønne linjene.

Avslutt selgehandel - lukk selgerposisjonen når alle linjene i indikatoren flettes sammen.

I bildet nedenfor av GBP / CAD var markedet i en sterk nedgang. Dette betyr at vi bare trenger å lete etter salgsfag. Du kan se at i en nedgang ga r_Gator Indicator For MT4 oss tre salgssignaler. Du kan til og med skalere hver av dine salgsstillinger for å oppnå mer fortjeneste.

En annen ting som bør legges merke til i diagrammet nedenfor er at indikatorlinjene holder seg nær pristabellen på bestemte punkter. Dette er noe vi kalte dynamisk støtte- og motstandsnivå. Det er en generell oppfatning at støtte- og motstandsnivået bare kan være horisontalt, men det er ikke sant. r_Gator Indicator For MT4 gir oss pålitelige handelssignaler og gir også sterk støtte og motstandsnivå. Jo større tidsramme, jo sterkere nivåer er, og det tar mer energi for prisaksjonen å bryte disse nivåene.

Bunnlinjen

r_Gator Indicator For MT4 ligner litt på Bill Williams berømte Alligator-indikator. Selv om denne indikatoren viser litt mindre etterslep i den nedre tidsrammen, på høyere tidsrammer, er etterslepet mer. Du kan bruke standardinnstillingene hvis du er en begynnende handelsmann, men du kan endre dem i henhold til din handelsstil når du har fått litt erfaring. Denne indikatoren alene fungerer veldig bra under de fleste markedsforhold, så det er ikke nødvendig å koble den med andre tekniske indikatorer. Vi håper du finner denne artikkelen informativ. God handel!

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!