De 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4

De 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 is een eenvoudige maar zeer krachtige indicator. Het is specifiek ontworpen om te worden gebruikt voor het verhandelen van grafieken vanaf een uur en langer.

FREE 2 MA Channel Breakout Indicator

Download the FREE 2 MA Channel Breakout Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

De 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 wordt voornamelijk gebruikt voor het verhandelen van breakout-sessies wanneer deze zich voordoen. Veel handelaren hebben strategieën en handelssystemen ontwikkeld die uitsluitend gebaseerd zijn op het uitgangspunt van breakouts.

Deze break-outstrategieën zijn lucratief voor uw handelsmogelijkheden en het is een kortstondige handel en neemt daarom niet het grootste deel van uw dag in beslag. Dat is een belangrijk aspect in de handel, omdat niet iedereen de luxe heeft om de hele dag voor een grafiek te zitten. Je hebt andere belangrijke dingen te doen, zoals tijd doorbrengen met je familie. Trouwens, zelfs als u de hele dag de tijd zou hebben om vanuit uw handelsterminal te zitten, zal dit tegen u werken. De reden hiervoor is dat meer dan handelen uw portefeuille meer kwaad dan goed doet, dus ik moedig het in geen geval aan. Uiteindelijk doneert u het grootste deel van de winst die u verzamelt terug aan de makelaars. Dat is echter een onderwerp voor een andere dag.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 gebouwd met behulp van twee voortschrijdende gemiddelden; één snel voortschrijdend gemiddelde handel na een periode van 89. De indicator omvat ook een tweede voortschrijdend gemiddelde dat een hogere periode van 144 heeft en dus het langzamere voortschrijdende gemiddelde is. Hoe hoger de voortschrijdend gemiddelde periode, hoe langzamer het voortschrijdend gemiddelde.

Laten we de details van de 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 om te zien hoe het werkt en hoe het kan worden gebruikt om een aantal pitten op een consistente basis te verzamelen.

Consistentie is de sleutel om uw handelsportefeuille exponentieel te laten groeien.

Fijnere details

Breakout-handel is niet nieuw voor veel handelaren, maar laten we eens kijken wat het is. Uitbraken treden op na accumulatiezones. Deze zones zijn meestal smal. U kunt ze bijvoorbeeld snel identificeren met behulp van de Bollinger Bands-indicator. Als de banden van de Bollinger Band-indicator bijvoorbeeld smal zijn, betekent dit dat u zich misschien in een smal zijwaarts handelskanaal bevindt waar de prijs uit die specifieke zone kan 'versnellen'.

Nu moet de richting van de uitbraak worden bepaald op basis van een handelssysteem dat u een nauwkeurige analyse biedt. Soms kan blijken dat de markt even kan "uitbreken" en rechtsom kan draaien en terug kan gaan naar zijn vorige smalle kanaal ter voorbereiding op een beweging in die tegenovergestelde richting. Dan zet dit de meerderheid van de handelaren ertoe aan die dummy breakout te verhandelen en te worden uitgeschakeld omdat ze de goede kant opgaan. Dit wordt meestal een nepout genoemd. De definitie daarvan ligt in de naam zelf. Het is het tegenovergestelde van wat een doorbraak is - het is het tegenovergestelde van een doorbraak.

Deze namaakpartijen gebeuren veel op de markt en veel handelaren worden er door betrapt. Zelfs ik ben gevangen in een nepbeweging. Het overkomt ons allemaal. Het gebeurde me vroeger vaak, maar naarmate ik groeide in vaardigheden en kennis, heeft mijn handelssysteem zich zodanig ontwikkeld dat het bijna volledig het risico minimaliseert dat een breakout-transactie fout gaat. Maar ik wil je er alleen op wijzen dat het verschil tussen een fake-out en een break-out tijd is. Ze zijn tijdgevoelig. Dit betekent dat een uitbraak markeert dan het einde van een accumulatiezone en een fake-out niet. Dat is een belangrijk verschil om te onthouden.

Niettemin, door de 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 uw kansen op het krijgen van een breakout trade goed.

Breakout Trading Here We Come!

De 2 MA Breakout Indicator voor MT4 wordt meestal gebruikt voor H1-kaarten en hoger. Maar wat als ik het voor de dagelijkse transacties op de 15-minutengrafieken kan gebruiken. De reden waarom ik dit zeg, is omdat ik meestal breakouts ruil in een tijdsbestek van 15 minuten. Maar het hangt ervan af hoe u het breakout-handelssysteem gebruikt. In de Aziatische sessie is er vaak een smal handelskanaal of bereik dat zich vormt.

Je zou kunnen beweren dat een breakout-transactie hetzelfde is als de nep-trade, want zelfs als de prijs snel terugtrekt na een break-out, kun je nog steeds profiteren van die beweging, op voorwaarde dat je je winst snel opsluit door je stop loss in winst te verplaatsen. Op die manier win je als er inderdaad een nepout is. Dit is riskant omdat je een grote handelsportefeuille nodig hebt om met grote kavels mee te doen omdat de verhuizing kort is met een paar pips. Eigenlijk is dat logisch en deze opvatting houdt eigenlijk vrij nauw verband met de manier waarop ik breakouts handel. Ik geef de voorkeur op deze manier omdat het minder riskant is.

Ik ruil niet per se de breakouts zoals het gebeurt - ik ruil de breakouts indirect wanneer de markt mij "aangeeft" in welke richting deze zal evolueren. Dit gebeurt meestal na de breakout. Deze manier om breakouts te verhandelen biedt me de mogelijkheid om meer pips te verzamelen en het is veel minder riskant dan breakouts op de andere manier.

De screenshot is in dit geval gemaakt toen er tijdens de Aziatische sessie een break-out was. De prijs brak even uit en "trok zich terug" in de accumulatiezone. De rode stip duidt op een breakout-verkoop en de grijze stip op een mogelijke breakout-transactie. Dat is de essentiële use-case van de 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Meestal gebeurt hier dat de grote banken een doorbraakpatroon afdwingen en handelaren ertoe aanzetten in die richting te kopen of verkopen. In dit geval brak de markt uit naar de keerzijde om het mogelijke dieptepunt van de dag te bepalen. Toen ging het weer omhoog en ging terug naar dit mogelijke dieptepunt van de dag om een patroon met dubbele bodem te vormen. Maar als dit gebeurt, zullen de handelaars die in een shortpositie verkeren nu beginnen te geloven dat ze de goede richting hebben ingeslagen, maar de volgende paar rode stippen tonen kandelaars met wieken die langwerpig zijn naar de keerzijde. Hieruit blijkt dat er onvoldoende verkoopdruk is en dat de markt het midden van de dag opwaarts gaat.

Wat ik leuk vond aan deze trade-opstelling is dat het smalle Aziatische bereik verhandeld werd in het kanaal van de 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 . Dit gedrag of aard van prijsbewegingen komt vaker voor dan u denkt.

Tot slot

De 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 is een uitstekende indicator voor breakouts. U kunt het echter gebruiken om de na-effecten van deze breakouts te ruilen die worden weergegeven door de 2 MA Channel Breakout Indicator. Het hoofddoel hiervoor is dat het meer pips biedt en minder risicovol is. Dit is fantastisch, want nu heb je een geweldige manier om dagelijkse breakouts te krijgen dankzij de 2 MA Channel Breakout Indicator For MT4 .

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!