Accumulatieve swingindex ASI-indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. Accumulatieve swingindex ASI-indicator voor MT4
  2. Parameters van de Accumulative Swing Index ASI-indicator voor MT4
  3. Enkele voordelen van het gebruik van de Accumulative Swing Index ASI-indicator voor MT4
  4. Enkele van de nadelen van het gebruik van de Accumulative Swing Index ASI Indicator voor MT4

De Accumulative Swing Index ASI Indicator voor MT4 is een indicator die handelaren kan helpen om eenvoudig de accumulatie- en distributiepatronen op hun handelsgrafieken in het Meta Trader 4-platform te identificeren.

FREE Accumulative Swing Index ASI Indicator

Download the FREE Accumulative Swing Index ASI Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Parameters van de Accumulative Swing Index ASI-indicator voor MT4

Tolerantie (T): De Accumulative Swing Index ASI-indicator voor MT4 heeft een enkele parameter - T. De parameter kan worden gebruikt om de mate aan te passen waarin de indicator in- of uitzoomt terwijl deze zoekt naar de accumulatie- en distributiepatronen op het valutapaar of handelsmiddel waarop het wordt gebruikt.

Enkele voordelen van het gebruik van de Accumulative Swing Index ASI-indicator voor MT4

Een handelaar kan verschillende voordelen behalen wanneer hij of zij de Accumulative Swing Index ASI Indicator voor MT4 gebruikt in zijn of haar handel.

Een van deze voordelen is dat de handelaar de accumulatie en distributie realtime zou kunnen zien in zijn of haar hitlijsten. Dit houdt in dat de handelaar die de Accumulative Swing Index ASI Indicator For Meta Trader 4 Platform aan zijn of haar handelsgrafieken heeft gekoppeld, gemakkelijk in staat zou kunnen zijn om te ontdekken wanneer er potentiële accumulatie of distributie is in een valutatermijn van het handelsactief of valutapaar dat de handelaar observeert tijdens de handelsdag.

Dit is erg belangrijk voor de handelaar omdat het hem of haar kan helpen te begrijpen hoe de markt werkt in termen van hoe de grote banken en grote handelaren handelsposities rustig opbouwen en hoe ze deze handelsposities aan detailhandelaren distribueren. De handelaar zou ook leren deze prijspatronen in de toekomst automatisch te identificeren, zelfs zonder de hulp van de indicator, en daardoor zijn handel verbeteren.

Zodra een handelaar in staat is om deze accumulatie- en distributiepatronen te identificeren zoals ze worden weergegeven in de prijs van zijn of haar grafieken, zou het de handelaar gemakkelijk helpen ervoor te zorgen dat hij of zij alleen aan de rechterkant van de markt transacties plaatst wanneer hij of zij wordt verhandeld.

Aangezien de handelaar in staat wordt om precies te identificeren wat de juiste richting is om zijn of haar transacties uit te lijnen of af te stemmen, wordt hij of zij ook in staat om ervoor te zorgen dat al zijn of haar transacties in de juiste richting van de markt zijn tijdens de handel dag.

Als u zich in de juiste richting van het valutapaar of handelsmiddel bevindt, zou de handelaar dan enorme verliezen kunnen voorkomen. Deze enorme verliezen zijn meestal het gevolg van het feit dat de markt zich zeer sterk beweegt tegen de positie van een handelaar.

Om dit te begrijpen, zou de handelaar de werking van de markt moeten begrijpen. Het eerste dat u altijd moet onthouden, is dat de markt fractaal van aard is. Dit betekent dat de exacte patronen die een handelaar op één tijdsbestek ziet, kunnen worden herhaald op een lager tijdsbestek van hetzelfde valutapaar.

Ten tweede zou de handelaar ook moeten opmerken dat de markt bestaat uit trends en dat deze trends ofwel opwaarts of neerwaarts bewegen naarmate de markt zich ontwikkelt.

Deze individuele trends die zich tijdens de handelsdag in opwaartse of neerwaartse richting bewegen, bestaan uit veel kleinere fractale trends die ook op dezelfde manier als de grotere in opwaartse of neerwaartse richting bewegen. trends. Deze kleinere trends kunnen ter illustratie golven worden genoemd.

Een ervaren handelaar zou in staat zijn om naar de markten te kijken en te zien dat al deze prijsgolven die de trend vormen, meestal langer of korter zijn, afhankelijk van de richting waarin de prijsgolven zich bewegen ten opzichte van de huidige trend in de markt op de grafieken van de handelaar.

Door naar de kleinere fractale trends te kijken in samenhang met de grotere trends, kan de handelaar heel gemakkelijk zien dat de prijsgolven in de richting van de grotere trend de neiging hebben om veel sneller en langer te bewegen dan de prijsgolven in de tegenovergestelde richting richting naar de richting waarin de huidige trend zich in de markt beweegt.

Als u dit kunt waarnemen, kan de handelaar mentaal visualiseren wat de potentiële schade die het plaatsen van een transactie in de verkeerde richting zou doen aan zijn of haar vermogen tijdens de handelsdag, vooral als hij of zij het risico niet actief beheert.

Een ander belangrijk voordeel van het gebruik van de Accumulative Swing Index ASI Indicator voor Meta Trader 4 is dat het de handelaar kan helpen om te zien wanneer een prijsomkering op het punt staat te gebeuren. Dit is vooral belangrijk voor handelaren die al winstgevende transacties op de markt hebben.

Zodra een handelaar deze prijspatronen kan herkennen met behulp van de Accumulative Swing Index ASI Indicator voor Meta Trader 4 en zich ervan bewust is dat de patronen meestal een vrij grote waarschijnlijkheid van een prijsomkering aangeven, zou de handelaar dan een deel of al zijn of haar transacties. De handelaar verlaat sommige transacties alleen als hij of zij wil zien of de omkering doorzet voordat hij of zij vervolgens de resterende posities kan verwijderen.

Enkele van de nadelen van het gebruik van de Accumulative Swing Index ASI Indicator voor MT4

Een van de nadelen van het gebruik van de Accumulative Swing Index ASI Indicator voor Meta Trader 4 is dat het de handelaar lui kan maken. Dit komt omdat zowel de accumulatie- als de distributiepatronen traditioneel werden geleerd op naakte grafieken, zodat de handelaar onmiddellijk zou kunnen zien wanneer deze prijspatronen op grafieken verschijnen zonder dat er aanvullende indicatoren nodig zijn.

Een ander nadeel van het gebruik van de Accumulative Swing Index ASI Indicator voor Meta Trader 4 om handelssignalen te genereren, is dat de markt soms niet omkeert aan het einde van de patronen. Een handelaar kan nog steeds winstgevend handelen als hij of zij eerst toestaat dat de patronen de prijs in de nieuwe richting laten bewegen voordat zij transacties invoeren.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.