De AutoFib TradeZones Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. De AutoFib TradeZones Indicator For MT4
  2. Reveresal Trading met de AutoFib TradeZones Indicator For MT4
  3. AutoFib TradeZones Indicator For MT4 conclusie

De AutoFib TradeZones Indicator For MT4 detecteert de laagste en hoogste waarde van de grootste beweging van de recente x-kaarsen. Vervolgens tekent de indicator de fibonacci-niveaus van deze beweging op de kaart. Aan de boven- en ondergrens van de verplaatsing, de 23,6% van de verplaatsing, tekent de indicator een rode en een blauwe rechthoek.

FREE AutoFib TradeZones Indicator

Download the FREE AutoFib TradeZones Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Volgens de suggestie van de programmeur van deze indicator, kan de rode en blauwe rechthoek van de AutoFib TradeZones Indicator For MT4 worden gebruikt als zone voor omkeringshandel en voor AutoFib TradeZones Indicator For MT4 / breakout-handel.

In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in omkeringshandel. Daarom zal ik nu enkele voordelen van de AutoFib TradeZones Indicator For MT4 benadrukken die kunnen worden gebruikt voor omkeringshandel.

Reveresal Trading met de AutoFib TradeZones Indicator For MT4

Om succesvol omkeringen te verhandelen met de AutoFib TradeZones Indicator For MT4 of met een andere regelset / indicator, moet u wachten tot de prijs zich in een overbought of oververkochte situatie bevindt. Met de AutoFib TradeZones Indicator For MT4 deze situatie gemakkelijk worden opgemerkt.

Als de prijs van de onderste blauwe zone naar de bovenste rode zone beweegt, bevindt de prijs zich in een overbought situatie zodra de rode zone is bereikt. Omgekeerd als de prijs van de rode zone naar de blauwe zone beweegt, bevindt de prijs zich in een oververkochte situatie zodra de prijs de blauwe zone bereikt.

De volgende screenshot laat zien hoe een oververkochte situatie zich ontwikkelt. De verhuizing begon in de blauwe zone en de prijs nadert nu de rode zone:

In de volgende schermafbeelding ziet u dat de prijs goed is afgewezen nadat deze naar de rode zone van de AutoFib TradeZones Indicator For MT4 is verplaatst:

Uit mijn handelservaring sinds 2007 en het voortdurend observeren en bestuderen van het gedrag van het slimme geld, heb ik geleerd dat u de waarschijnlijkheid van uw omkeringen aanzienlijk kunt verbeteren als u wacht op scherpe omkeringen.

Deze scherpe omkeringen vormen een V of een omgekeerde V op de kaart. Deze V-formaties ontstaan wanneer het slimme geld schiet voor een stop-jacht en de prijs onmiddellijk wordt omgekeerd.

Dergelijke bewegingen zijn ongewoon snel. Het slimme geld berekent de kosten van het rijden van de prijs in de stop hunt zone. Vervolgens vergelijken ze die kosten met het aantal stops dat ze kunnen activeren en hoeveel winst ze kunnen maken als ze de richting van de trend omkeren (weglopen na de stop-hunt).

: Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over dergelijke stop jaagt kunt u de uitleg van mijn V-Power systeem voor de handel te lezen zijn De V-Power Day Trading System

De volgende screenshot toont een dergelijk V-vormig patroon:

De neerwaartse beweging is ongewoon snel. Het doorbreekt het trendkanaal van de neerwaartse trend naar beneden. Deze snelle neerwaartse beweging vormt het linkerbeen van het V-patroon. De onmiddellijke en sterke omkering naar de bovenkant vormt het rechterbeen van het V-patroon.

De blauwe zone van de AutoFib TradeZones Indicator For MT4 liet u de situatie zien die te veel werd verkocht. Het V-patroon dat zich binnen de blauwe zone vormde, gaf u een extra voordeel dat de kans op een succesvolle koophandel dramatisch verhoogt. De koophandel had kunnen worden geopend wanneer de prijs naar boven toe uit de blauwe zone kwam.

Hier ziet u een ander voorbeeld van een V-patroon met de blauwe zone van de AutoFib TradeZones Indicator For MT4 :

Nog een voorbeeld van een koopsignaal:

En tot slot een sell trade-voorbeeld waarbij je een omgekeerde V-formatie kunt zien:

AutoFib TradeZones Indicator For MT4 conclusie

De AutoFib TradeZones Indicator For MT4 kan u helpen bij het identificeren van zones voor het openen van succesvolle koop- en verkoopomkeringen. Het bereiken van de zone op zichzelf zou echter geen reden moeten zijn om een transactie te openen. U kunt het succespercentage van uw transacties drastisch verhogen als u ook de prijsactie van de omkering analyseert

De voorgestelde V- en omgekeerde V-patronen zijn slechts één mogelijke vorm van prijsactie die een extra geeft. Ik weet zeker dat je zelf al wat randen hebt ontdekt die zijn gebaseerd op prijsactie tijdens je handelscarrière.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.