De Channels Indicator For MT4Table Of Contents:

  1. De Channels Indicator For MT4
  2. Trend Voortzetting Handelen met de Channels Indicator For MT4
  3. Omkeerhandel met de Channels Indicator For MT4

De Channels Indicator For MT4 is een zeer complexe indicator met veel wiskundige berekeningen. Het trekt trendkanalen van alle beschikbare tijdframes volledig automatisch naar uw grafiek. In MT4 zijn dit het tijdsbestek M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1 en M1. Met behulp van deze indicator kunt u eenvoudig het grotere plaatje in de gaten houden terwijl u uw transacties op lagere tijdsbestekken activeert.

FREE Channels Indicator

Download the FREE Channels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Met de Channels Indicator For MT4 kunt u Channels Indicator For MT4 en reversal trading doen.

Voor trendhandel kunt u 2 of meer trendkanalen gebruiken die in dezelfde richting wijzen. Voor omkeringshandel kunt u de Channels Indicator For MT4 om extreem overbought en overbought condities te ontdekken door te wachten tot de prijs tegelijkertijd buiten 2 of meer trendkanalen komt.

Trend Voortzetting Handelen met de Channels Indicator For MT4

Zoals hierboven vermeld, kunt u de Channels Indicator For MT4 gebruiken om kansen Channels Indicator For MT4 te detecteren. U moet een handelsinstrument gebruiken waarbij 2 of meer 3 kanalen van de hogere tijdframes in dezelfde richting wijzen.

Als u 3 kanalen gebruikt, wordt het kleinste kanaal gebruikt om de ingangstiming te doen. Zoals je in de volgende screenshot kunt zien, is de richting van 2 grotere trendkanalen naar beneden gericht.

Nu ben je op zoek naar het volgende kleinere trendkanaal. Als dat kleinere trendkanaal ook naar beneden wijst, heb je een trendhandelssituatie. In onze screenshot hebben we precies deze situatie gevonden waarin 3 trendkanalen in harmonie zijn:

De marketing zwaait naar beneden op verschillende trendgroottes. De schommelingen in de richting van de trend zijn gemiddeld groter en sneller dan de schommelingen in de richting van de trend. Deze sterke bewegingen zijn ook de reden waarom de meeste handelaren trendhandel prefereren.

Nu u een instrument hebt geïdentificeerd dat een dalende trend vertoont op 3 verschillende trendkanalen, kunt u het kleinste trendkanaal gebruiken om uw invoer te bepalen. De beste positie van een entry binnen het kleinste trendkanaal zou dichtbij de bovengrens van het kleinste trendkanaal zijn.

Het openen van een transactie nabij de bovengrens van het trendkanaal geeft je het grootste winstpotentieel omdat er veel ruimte is voor het nadeel.

Voor koopconfiguraties zou u zoeken naar een instrument dat 3 trendkanalen toont die naar boven wijzen. Het kleinste trendkanaal zou worden gebruikt om de invoer opnieuw te activeren. Een goede koopinschrijving zou zich aan de ondergrens van het kleinste trendkanaal bevinden, omdat er dan veel ruimte is om een grote winnende transactie te produceren.

Omkeerhandel met de Channels Indicator For MT4

De Channels Indicator For MT4 kan ook worden gebruikt om contra-trend transacties te detecteren. Counter trend transacties zijn tegen de richting van de huidige trend.

Als u uw gegevens invoert in extreme overbought- en oversold-situaties, hebben de tegen-trendtransacties een grote kans op succes en een enorm winstpotentieel.

Dus hoe kun je deze instellingen met hoge waarschijnlijkheid detecteren met de Channels Indicator For MT4 ?

De Channels Indicator For MT4 maakt het echt gemakkelijk omdat het de trendkanalen zelfs naar de toekomst trekt. Als u de tekeningen van de trendkanalen aan de rechterkant van de grafiek volgt, kunt u gemakkelijk de gebieden zien waar een kleiner trendkanaal een groter trendkanaal verlaat.

Als de prijs het kleinere trendkanaal volgt, beweegt de prijs automatisch buiten het grotere kanaal. Vanuit het oogpunt van het grotere kanaal bevindt de prijs zich nu in overbought of oververkochte toestand.

Wacht nu tot de prijs buiten het kleinere kanaal komt. Op dat moment ligt de prijs buiten het kleinere kanaal EN buiten het grotere kanaal. Je kunt nu spreken van extreem overbought of oververkochte voorwaarden.

U kunt de volgende overbought- en oversold-situatie in dezelfde grafiek zien die we hebben gebruikt voor ons voorbeeld van trendhandel.

De cirkel linksonder vertoont een extreme oververkochte toestand. Als de prijs naar dat gebied beweegt, is de kans zeer groot dat de prijs omhoog stuitert.

In de rechterbovenhoek ziet u een extreem overboughtconditie. Als de prijs naar deze regio wordt verplaatst, kunt u verwachten dat de prijs naar beneden wordt afgewezen.

Veel plezier met deze geweldige indicator! Veel plezier :)

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.